Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Už 45lbs Inkaro Gėluose Jūrų Pontonas Valtis Jachta Plaukti Laivu Sunkiųjų 12V Elektrinė Inkaro Gervė Juoda

Už 45lbs Inkaro Gėluose Jūrų Pontonas Valtis Jachta Plaukti Laivu Sunkiųjų 12V Elektrinė Inkaro Gervė Juoda

lizdo

    €84.43
    • (0)

SKU: n178164

Žymos: virvės gervė, valtis pvc, priekabos gervė, gervės gervė 12v, kontrolės elektrinė gervė, 12v gervė, buriavimas valtys, aksesuarai blokuoti, inkaro gervė, valtis plaukti, variklis gervė elektros 12v.

Specifikacija:

  • Tipas: Atlenkiama
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dydis: 30m
  • Prekės Pavadinimas: XMFUDU
  • Medžiaga: LYDINYS

Už 45lbs Inkaro Gėluose Jūrų Pontonas Valtis Jachta Plaukti Laivu Sunkiųjų 12V Elektrinė Inkaro Gervė Juodas Tinka visos valtys kai 30lb.(13.6 kg) inkaro Maksimali talpa 45lbs.(20.4 kg) ir 100ft. (30,5 m) virvė yra pakankamai Sandarūs pajungimo jungtys, tvirtinimo ir 100ft.(30,5 m) virvė yra pakankamai.Įjungimo / laisvojo KRITIMO žemyn Nuspauskite mygtuką ir inkaras yra išleidžiamas, leidžianti įtvirtinti kristi labai greitai.Ne virvę atgal - blakstienų.Elektrinė Gervė ir Integruota Roller Inkaro roletai gali būti išdėstyti arti gervė, arba išdėstyti toli.Pozicija lemia,ilgio inkaro kotu.Uždarųjų AUKŠTYN / ŽEMYN Pereiti Didelių Lynų Pajėgumai Apima 100 "x 0.20' (30,5 m x 5mm) pintas inkaro virvės Sunkiųjų 10-indikatorius Baterijos, Vielos Tin-padengti

1.VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Pagal Nilson.lt Politiką,kiekvieno sklypo bus deklaruota vertė pat yra ir su mūsų parduotuvėje.Jei turite klausimų,prašome palikti žinutę užsakymo formoje. 1. Mes orderį originalus mažmeninės prekybos pirkėjui, kad FUDU Produktai buvo pagaminti nemokamai iš medžiagų ir gamybos defektų. 2. Ši garantija galioja dvejus metus nuo pirkimo datos,išskyrus, kad kai FUDU produktai yra naudojami komerciniais pagrindais arba bet kuriuo nuoma ar pajamas duodančio veikla,tada ši garantija yra tik vienerius metus nuo įsigijimo datos. 3. Mes suteiksime pakaitinį produkto nemokamai,bet FUDU produktą, atitinkantį šios garantijos,kurios yra grąžinamas(krovinių anksto)per garantinį laikotarpį į pardavėją, iš kurio ir, kai produktas buvo įsigytas. 4. Tokiu atveju FUDU produktų nustatė, kad sugedęs ir taikoma garantija,bus pakeista ne FUDU variantas,ir grįžo į automobilį. 1.Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų Versloplėtros,Todėl prašome palikti Atsiliepimus, 5 Žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktais,labai labai Ačiū. 2.Nepalikite Neigiamų Atsiliepimų, be klausia mus padėti,prašome nedvejodami Susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų.Atsiliepimai yra mūsų gyvenime,prieš jums palikti neutralų ar neigiamą atsiliepimą,susisiekite su mumis norėdami gauti geresnį sprendimą,Mes pasistengsime atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau,iš anksto Dėkojame už jūsų kantrybę.

Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

Jums taip pat patiktų