Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

USDA ir EB Sertifikuotos Organinės Acai Uogų Sulčių Milteliai

USDA ir EB Sertifikuotos Organinės Acai Uogų Sulčių Milteliai

lizdo

    €11.87 €12.50
    • (5)

SKU: n177851

Žymos: balta kofeino milteliai, vaisių milteliai, plaukų žoliapjovės vgr, laboratoriniai sietą, infraraudonųjų spindulių terapijos skausmas, kepenys, moringa sėklos, moringa, ekrano ds 5, nih alternatyvi medicina.

Specifikacija:

  • Elemento Tipas: Svorio Kremai
  • Tipas: Lieknėjimo Aliejus

Įvadas Produkto Pavadinimas: Organinės Acai Uogų Sulčių Milteliai

Lotyniškas Pavadinimas: BrazilianAcai, acai uogų

Dalis Naudojama: Vaisių

Išvaizda: Violetinė Raudona Milteliai

Laikymas: Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje ir išvengti šviesos ir šilumos.

Tinkamumo laikas: 2 Metai, Kas yra Brazilijos Acaiberry?Acai berry, taip pat vadinamas Euterpė badiocarpa, Enterpe oleracea, yra gautos iš Brazilijos atogrąžų miškų ir buvo naudojamas tūkstančius metų išeivių iš Brazilijos.Brazilijos čiabuviai tiki, acai uogų turi nepaprastų gydomųjų ir maistinių savybių.

jis acai uogų yra labai galingas antioksidantas, žinomas kaip labiausiai pasaulyje superfood, pastaruoju metu, atsižvelgiant į pasaulyje audra su savo nuostabi nauda sveikatai, įskaitant: svorio valdymo, didinant energijos, pagerinti virškinimą, padeda detoksikacijos, pagerinti odos išvaizdą, gerinti širdies sveikatą, sumažinti senėjimo požymius, ir mažina cholesterolio kiekį kraujyje.Funkcija 1.Padidinti Energiją, yra galingas antioksidantas apsauga. 2.Paramos normalios ląstelės ciklo ir ląstelių vientisumą. 3.Palaikyti gerą širdies ir kraujagyslių sveikatą. 4.Palaiko Sveiką Imuninę Funkciją. 5.Padeda pagerinti atmintį. 6.Skatinti sveiką cukraus kiekį kraujyje. 7.Skatinti pritaikyti normalus fermentų ir hormonų. 8.Gerinti Virškinimą,Geresnės Kokybės Miego ,daug Baltymų Vertę ,Didelis Ląstelienos ,Turtingas Omega Turinio, skirto Jūsų Širdį ,Stiprina Jūsų Imuninę Sistemą ,Amino Rūgščių Kompleksas ,Padeda Normalizuoti Cholesterolio kiekį kraujyje, Acai Uogų 33 Kartus daugiau Antioksidantų Galia Raudonųjų Vynuogių ir Raudonojo Vyno.Taikymas 1. Farmacijos žaliavos gamyba; 2. Maisto ir Gėrimų sveikatos priežiūra; 3. Maisto priedas; Kilmės žaliavų Organinės Acai Uogų Sulčių Milteliai

Acai Uogų Vaisių yra viena iš Labiausiai Maistinių medžiagų Tankus Superfoods Pasaulyje Žaliavų Acai yra natūralus šaltinis antioksidantų, Omega 6 ir Omega 9 riebiųjų rūgščių, kurios yra retai rasti vaisių.Šios uogos taip pat yra optimalus derinys, amino rūgščių, polifenolių, flavonoidų, geležies, magnio, kalio, kalcio ir Vitaminų B1, B2, B3, C ir E. Šis nepaprastai maistingas uogų galima rasti, Amazonės Atogrąžų miškai ir įgytą žinomumas JAV per daug žiniasklaidos poveikio.Žiniasklaidos pranešimuose buvo tik subraižyti paviršių, sočiai nauda šį nuostabų vaisių.Acai uogų yra beveik 90% sėklos, taigi, tai nėra neįprasta rasti labai mažas bitai sėklų milteliai.Mūsų priemoka acai uogų vaisių milteliai eina per lėčiau, labiau brangus procesas, siekiant pašalinti šias bitai sėklos.Organinės acai berry yra viena iš didžiausių reitingus ORAC skalę (Deguonies Radikalų Absorbcijos Pajėgumas).Pagal ORAC skalę yra bandymas, sukurtas pagal USDA mokslininkai iš Tufts Kai galima nauda sveikatai ir tradicinių naudoja Žaliavinio Organinės Užšaldyti Džiovintų Acai Milteliai gali būti: Laikomas vienu iš pasaulyje labiausiai galingas atkuriamojo maisto Palaiko sveiką kūno masę, Padeda su koncentracija, atminties & psichikos aiškumo Palaiko sveiką cukraus kiekį kraujyje, Gali padėti išvengti geltonosios dėmės degeneracija (regėjimo praradimas dėl senėjimo) Palaiko sveiką energijos lygį Pagalba sveiką lipidų ir cholesterolio kiekį kraujyje, Palaiko sveiką korinio audinio augimą Gali išvengti medžiagų apykaitos susijusius klausimus, Palaiko kapiliarų sveikatos ir deguonies įsisavinimą, Suteikia fitocheminių už sveiką odą, plaukus ir vinys Gali padėti organizmui kovoti su osteoartritu, Mūsų ekologiški produktai yra sertifikuoti pagal Kiwa-BCS ir ECOCERT pagal ES ir USDA organic taisyklių.Mes visada siųsti kiekvienas partijos pavyzdžius į trečiąsias šalis, įskaitant Eurofins, SGS, Alex Stewart, pesticidų liekanų, sunkiųjų metalų, mikrobiologija, aflatoksinų, PAH, SO2 bandymai.Reikia užsakyti didelius kiekius mūsų produktus?Mes būtume laimingi galėdami padėti!Prašome susisiekti su mūsų Urmu departamento aptarti detales.

info ne dbforest.com

Paulista Jpa

    5
2020-10-09

The package arrived relatively quickly closed and tightly sealed as in the description of marble I found on the site of 1 kg of acai powder

Forgive4forget

    5
2020-09-16

The seller sent the goods quickly was all well packed, thank you very much I will order more. I haven't tried it yet. Later I will add a review as I test.

Lavrik Max

    5
2021-02-06

looks fresh lets see the effects

Nxilkodist

    5
2020-09-18

A good shop, fast and serious...

Mariamshedid2022

    5
2020-12-18

Great Product great merchant.

Jums taip pat patiktų