Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

2017 Unisex Armijos Camo Kepurė Kamufliažas Beisbolo Kepurės Vyrams Tuščią Desert Camo Snapback Skrybėlę, Kempingas, Žygiai, Medžioklės CS Kepurės YY113

2017 Unisex Armijos Camo Kepurė Kamufliažas Beisbolo Kepurės Vyrams Tuščią Desert Camo Snapback Skrybėlę, Kempingas, Žygiai, Medžioklės CS Kepurės YY113

Vyriškos Kepurės

    €4.00 €4.21
    • (0)

SKU: n177300

Žymos: broche aukso širdies, paplūdimio kėdės parduotuvė, kabelis rj45, sulankstyti, anime 2000 pav., kėdė juodas apvalkalas, brolis pe770 skrybėlę, berniukų kojinės raketų, black chrome 20 m, paplūdimio kėdės rinkinys 4.

Specifikacija:

  • Stilius: Atsitiktinis
  • Lytis: Unisex
  • Medžiaga: Medvilnės
  • Juostos Tipas: Reguliuojamas
  • Elemento Tipas: Beisbolo Kepurės
  • Modelio Numeris: YY113
  • Prekės Pavadinimas: WNYUMISS
  • Modelio Tipas: Spausdinti
  • Kepurės Dydis: Vienas Dydis
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų

Mano draugų, kurie lankotės mano parduotuvėje:

Stiliaus Pavadinimas: 2017 Unisex Armijos Camo Kepurė Kamufliažas Beisbolo Kepurės Vyrams Tuščią Desert Camo Snapback Skrybėlę, Kempingas, Žygiai, Medžioklės CS Kepurės YY113

Medžiaga: Medvilnė

Galvos Apimtis: 56-62cm (1-5 cm skirtumas)

Kaip išmatuoti dydį,žr. toliau

Dėmesio:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti.Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš jums pasiūlymą.

2. Mezgimo stilius jau didelis lankstumas, dydžio skirtumas bus šiek tiek didelės, prašome užsakymą kruopščiai.

3. Prašome leisti dydžio skirtumai dėl rankinis matavimas

4. Prašome leisti svorio skirtumų dėl skirtingų vienetų.

Tikimės, kad jūs turite gražus apsipirkti

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express pristatymas drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Kaip galima stebėti mano parecl?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Tiesiog yra įsitikinę, kad mokėti mums per Nilson.lt sąlyginio Deponavimo per kredito kortelę , visa,MasterCard,QIWI, "Western Union", ir Banko Pervedimai

Atkreipkite Dėmesį: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, ar jūsų šalies postas, siekiant nustatyti, ar šios papildomos išlaidos bus prieš siūlymą / pirkti.

1.mes galime išsiųsti į visame pasaulyje, išskyrus GOA/FPO 2. We will ship prekės per 3-5 darbo dienas po apmokėjimo pasiekiamas.

3. Kinija Paštu, Oro paštu ----- paprastai ji bus imtis 10-25 darbo dienų atvykti.

EMS------------------------paprastai ji bus imtis 8-18 darbo dienų atvykti .

DHL /FedEx/TNT------- ji paprastai bus būti 7-14workingdays atvykti.

Visi jie taip pat priklauso nuo pristatymo greičiu.

4. Mes laivo į numatytąjį adresą, sąlyginio Deponavimo, jei jums nereikia pranešti mums,ir telefono numeris yra svarbu, kai jūs paliekate savo adresą.

5. Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių ,vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakingas laivybos paslaugos.

6. Jei jūs norite būti mažiau laiko, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes galime išlaikyti deliverying kartą per 10 dienų per express".Taigi, prašome leiskite mums žinoti, jei norite priimti aiškų ir pridėti papildomą mokestį į sumą.

1. Jei esate patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių reitingą komentarus, kurie yra labai svarbūs mūsų verslo sėkmę.Mes vertiname tai labai daug.

2. Prašome Susisiekti su mumis prieš Palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.

Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas, laiku.

Jums taip pat patiktų