Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Nagų Kirpimo Rinkinys Išaugę Toenail Podiatrija Korekcija Replės Odelės Žirklės Cut Paronychia Pedikiūro, Manikiūro Vertus LJ14

Nagų Kirpimo Rinkinys Išaugę Toenail Podiatrija Korekcija Replės Odelės Žirklės Cut Paronychia Pedikiūro, Manikiūro Vertus LJ14

lizdo

    €6.69 €8.92
    • (0)

SKU: n176858

Žymos: beone nagų clipper rinkinys, išaugę toenail įrankis, vyras manikiūro, bendrovė manikiūro rinkiniai, 10 gabalas manikiūro rinkinys, ecset, jet akmens, dirbtiniais nagų rinkinys, moldes manikiūro, netikrų nagų rinkinys.

Specifikacija:

  • Modelio Numeris: LJ14
  • Kiekis: 3Pcs/set
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dydis: Normal

Techniniai duomenys:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Tipas: Nagų Nipper

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Kiekis: 3pcs/set

Fetures: 1. Pratęstas Dydžio ir Lengva Naudoti ---- didesnis dydis, plius patogus neslidžia rankena, leidžia lengvas ir paprastas naudojimas.Lenkti peiliai krašto sukurti geriausiai tinka palei formos nagai, galite tiksliau trim jūsų nagai ir nagai.

2. Nepaprastai Aštrūs Peiliai ---- Per pakartotinių galandimo ir poliravimo procedūros, ašmenų kraštai nagų clipper puikiai suderinta viena prieš kitą, be jokių tarpų tarp jų.Nagai yra glotnus ir lygus po karpymas, su ne daugiau ašarojimas ar kampuoti nagai, dėka nepaprastai aštrūs peiliai.

3. Patvarus & Lūžis-Atsparus ---- nagų kirpimo mašinėlės yra pagaminti naudojant didelio tankio plieno, ir tikrai ne bet pigūs, prastos kokybės medžiagos, jums gali rasti kitur.

4. Išskirtinės Kokybės ---- Pamiršti apie žemos kokybės, prastai pagaminti nagų kirpimo mašinėlės ir išbandykite mūsų produktą, o ne!Mes pasirūpinsime, kad jums nebus nusivylė.Dabar, it ' s time to say good-bye žemos kokybės nagų kirpimo mašinėlės.

Paketas Apima:

1 x Nagų nipper

1 x Nial failų

1 x Nagų parinkiklis

1 x dėžutė

Pastaba:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukas,

rodomi svetainėje sukelia daug veiksnių ,pvz., ryškumą, monitorius ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis.

Jums taip pat patiktų