Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

2016 "Pasidaryk pats" diamond tapybos diamond siuvinėjimo Rankų darbo siuvinėti kalnų krištolas Angelas diamond kryželiu diamond mozaikos LXY238

2016 "Pasidaryk pats" diamond tapybos diamond siuvinėjimo Rankų darbo siuvinėti kalnų krištolas Angelas diamond kryželiu diamond mozaikos LXY238

Adata Menai Ir Amatai

    €4.05 €5.07
    • (1)

SKU: n176607

Žymos: angelas pakabukas, diamond dažų dangų, diamond tapybos religioso, diamand religinė tapyba, guardian angel key chain, diamond dažai, angel diamond siuvinėjimas, angel diamond, angelo sparnu, daisy diamond.

Specifikacija:

  • modelis: Marina
  • Spalvų skaičius: 20-60
  • Įklijavimo Srityje: Pilnas
  • Medžiaga: Aikštėje Dervos Diamond su 477 DMC Spalvų
  • Pakuotė: roll OPP
  • Modelio Tipas: PORTRETAS
  • Tipas: "PASIDARYK pats" Diamond Siuvinėjimui / "PASIDARYK pats" Diamond Tapyba / Nuotraukų Pasirinktinis
  • Numeris: 6824R, 6809R
  • Naudoti: Paveikslai
  • Forma: Atskiras
  • Drobė Pakavimo Metodas: Valcavimo Iki
  • Stilius: Modernus
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Rėmas: No
  • Universalus: Miegamasis, Valgomasis, Kambarys, Vonios Kambarys, Vandentiekis, Virtuvės, Studijų,
  • Rombo Formos: Aikštė
  • Išorinės Pakuotės: POPIERINIS MAIŠELIS
  • OEM Paslaugos: Priimti OEM Nuotraukas
  • Funkcija: Namo Apdaila; Dovana

Kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje!prašome jauniklį, čia į kitą kategoriją.

Mes galime suteikti jums su nuotrauka savo užsakymą diamond tapyba, pavyzdžiui: jūsų šeimos nuotraukos, pavyzdžiui, ženklų ar garsių,gražus gamtovaizdis , puikus naminių gyvūnėlių ir kt.bet prašome pabandyti pateikia aukštos rezoliucijos ir aiškiai nuotraukas, mes bus baigti ir pradėti laivas per savaitę.jei norite,prašome Susisiekti su mumis.

Užsakymą, prašome spauskite čia:

["PASIDARYK pats" Diamond tapybos Rinkinio]

1. Pakankamai dervos deimantų.

2. A4 Modelio HD brėžiniai (įskaitant brėžinius, spalvų lentelę)

3. Naudojamas įrašą guma gręžimo pincetu, plastiko plokštelę.

Instrukcijos "PASIDARYK pats" Diamond Tapyba

1. Atidarykite pakuotę ir išimkite drobė, deimantų ir įrankiai;

2. Patikrinkite kodas deimantų ir atitinkamas simbolis;

3. Įdėti deimantai, į plastmasinį.Tik atskleisti reikia plotas klijų

juosta vengti dulkių ant kitų klijai dalys;

4. Klijuoti deimantų atitinkamas simbolis drobės, kurią su pincetu;

5. Po visų simbolis sritys yra sticked su deimantais, reguliuoti krašto deimantų, kuriuos

valdovas reguliuoti deimantų tvarkingai; tada paspauskite deimantų tinkamai padaryti tai įmonei;

6. Įdėti diamond tapybos tinkamą rėmo ir papuošti savo namus ar padovanoti kitiems, kaip dovaną.

Priežasčių Pirkti Diamond Tapyba iš Jav

1. Diamond: derva medžiaga diamond yra tas pats su akiniais, kurios yra ryškios ir spindinčios spalvos, ir gera refrakcija.Jis yra lengvas, tvirtas, netoksiškas, ne taršos ir aplinkos apsaugos.Jo silver-paauksuota bazės supranta gerą poveikį refection ir refrakcija.

2. Kvadrato Formos Diamond: nėra defektas apačioje pozicijos dėl deimantų tapyba, nes nėra interspace tarp kiekvieno deimanto su kvadrato formos.Taip pat, koordinavimo 9 aspektai ir 13 aspektus pristato puikus šviečia poveikis refrakcija.

3. Visiškai Diamond: Ne spausdinimas ant diamond siuvinėjimo leidžia vienodai glossiness visai tapyba, suprasdamas, puikus trimatis efektas.

4. Klijai: Priėmė karšto lydalo klijai, tvirtas, netoksiškas, kuris turi super nelankstumą ir neturėjo jokios įtakos šviesos atspindys.

5. Drobė: Priėmė sustorėjimas aukštos kokybės drobės, kuri turi tinkamą lankstumą, ir galite stovėti dėvėjimosi ir plyšimo, ir niekada negali būti iš formos.

6. Technologija: Non-lyginimo deimantų.

7. Gamykloje Angos: Bet nuotrauka gali būti pritaikytas.Mes esame čia suteikti jums su Konkurencinga Kaina, Greitas Projektavimas ir Siunta, Geriausias kokybės ir daugiau Naujų Stilių ir Dizainą.

Drobės Dydis yra rankinis matavimas, gali būti neesminių skirtumų(1~2cm), Tai yra normalu, nesijaudinkite.

Diamond tapyba:

Tai yra naujas stiliaus siuvinėti paveikslą, kuris jums turėtų "PASIDARYK pats" ir apdaila (be rėmo)!

Mūsų parduotuvėje naudojimo aikštėje dervos diamond, kaip žaliavos, ir mes turime du diamond stilius:devynių krašto ir trylika krašto.Kartu šių dviejų stilių padarys tapyba atrodo labiau elegantiškas tekstūros su spindi ryškumas.Palyginti su tradiciniais dervos tapyba,mūsų darbai turi stipresnį jausmą stereophotography ir prabangos, puikiai išreikštą naujo stiliaus dervos diamond, stovi už savo elegantišką skonį, namo apdailos !Derva diamond yra pagaminta tik keletas gamintojų.Be to, dėl savo mažyčio dydžio, tai sunku išvengti trūkumo problemą visiškai.Tuo tarpu, ji taip pat bus daug darbininkų pasiimti trūkumas elementus su tokia mažytė dydžio.Todėl, mes nuspręsti, ar norite pridėti 30% daugiau deimantų į kiekvieną maišelį, kad už galimybę trūkumo problemą, taip pat kai kurių nenumatytų aplinkybių, pavyzdžiui, operacijos klaidų "PASIDARYK pats".Tai yra apdailos darbai nuoroda.nuotrauka pilna deimantų ir aikštėje diamond, be rėmelio!Diamond tapyba: 1-Aukštos Kokybės Deimantų

Diamond tapyba : 2-HD Tapybos drobės Aukštos defintion tapybos drobės aiškiau.Humanization spalva paieškos operacija patogiau.

Diamond tapyba:3-Nemokama Montavimo

Taip yra nemokami, kaip jūs pašalinti rūpesčių

Diamond tapyba:4-Gamybos priemonių,

Lengva išmokti,Tinka visoms amžiaus grupėms!

Tai yra apdailos darbai ,atrodo,kad ji labai graži ,ar ne?Tiesiog pagalvojau, kad tai yra mano baigtas ,toks laimingas!

Norėdami dekoro kambaryje ar handsel su draugais, taip pat yra geras pasirinkimas.

Diamond tapyba:5-Didelio klampumo ir Pakankamai Diamond

1* Mes naudoti dvipuse lipnia klampumo, nėra lengva patekti deimantai

2* Aukštos kokybės blizga aikštėje diamond,niekada išnyks

Dabar , Prašome susisiekti su mumis, suteikti jums geriausias paslaugas, ir puikus produktas!

Apie Mažmeninės ir Didmeninės prekybos:

Mūsų įmonė priima šiuos sandorius:

-Mažmeninės prekybos: mes priimame mažmeninės prekybos sandoriai, iš visų klientų visame pasaulyje.Mes ne nustatyti minimalią ribą, už visas prekes.

-Didmeninės: mes priimame didmeninė prekyba iš visų klientų visame pasaulyje.Siekiant sumažinti savo atsargų slėgio, partija, mes rinkinys yra didesnis nei arba lygus 2 vnt.Jei norite dideliais kiekiais, didmeninė prekyba, prašome susisiekti su mumis, mes bus aptarti didmeninės kainos, transporto rūšį su jumis.Mes tikime, kad mums pavyks pasiekti priimtino susitarimo ir win-win situacija.

-Prekių pristatymo agentas: jei esate užsienio internetinių pardavėjų, mes galime suteikti laivybos agentų paslaugos už jus.Prašome aiškiai pasakykite mums savo pirkėjų adresas informacijos, o prekybos ir mes jums sunku būti paslaugos jums tuo pačiu metu.Mes visiškai gerbiame jūsų verslo paslaptis, niekada nieko neigiamo interesus, savo elgesį.

-Jei jūsų šalies ir vietovės yra ne šalies viduje, nemokamas pristatymas, prašome susisiekti su mumis, ir mes suteiksime jums geriausias pristatymo būdą.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 ŽVAIGŽDŽIŲ, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.PRAŠAU, nepalikite mūsų, 1, 2, 3, 4 žvaigždučių, nes jie yra lygus neigiamas grįžtamasis ryšys.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Jums taip pat patiktų