Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

104 Klavišai, mygtukai LED Rainbow Spalvinga Žaidimų Klaviatūra, Pelė Combo Apšvietimu Ergonomiškas USB Laidinė Klaviatūra+Pelė Set White / Black

104 Klavišai, mygtukai LED Rainbow Spalvinga Žaidimų Klaviatūra, Pelė Combo Apšvietimu Ergonomiškas USB Laidinė Klaviatūra+Pelė Set White / Black

Kompiuterių Ir Biuro

    €12.99 €20.62
    • (0)

SKU: n175602

Žymos: elantra usb įkroviklis, lempos vaivorykštės, backlit gaming keyboard balta, klaviatūros ruda 104, baseus rankų balta, klaviatūra, balta, zuoya laidinio usb žaidimų pelės, Anglų Klaviatūra, havit slim, žaidimas klaviatūros, pelės.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: LEORY
  • Tipas: Kita
  • Pakuotė: Taip
  • Produktų Statusas: Sandėlyje
  • Sertifikavimo: NĖRA

Aprašymas:

Pavadinimas: Laidinė Klaviatūra Pelė Žaidimų Combo

Spalva: Balta / Juoda

Bžūp Kiekis: 104

Klaviatūros Uosto Tipas: mėlyna-Dantys

Pelės Uosto Tipas: USB

DPI:1200dpi

Ergonomika Paramos:Taip

Klaviatūra Dydis: L 435* 130 W* H 28 mm (L 17.1*W 5.1*H 1.1 colių)

Pelės Dydis: L68 * W123 * H38mm (2.7 L* W, 4.8*H1.5 colių)

Klaviatūros svoris: 410G

Pelė Sveria:75G

Vardinė Įtampa Srovė: DV 5V/

Savybės

- Klaviatūros simbolių įtvirtinti skaidrų UV technologija ir lazerinis graviravimas.Jie yra aiškūs ir dėvėti, atsparus vandeniui.

-Įdiegta profesinės žaidimas chip veikia sparčiau ir siūlo srauto patirtį žaidimai, žaisti.

- Klaviatūra turi ilgą tarnavimo laiką su ergonomiškas dizainas ir gali veiksmingai sumažinti nuovargio, kurį sukelia ilgai naudoti.

- USB jungtis ir laidinio konstrukcija užtikrina paprastą plug and play.

- Puikiai tinka žaidimų arba darbo su mechaniniu rankų jaučiasi.

-Klaviatūros ir pelės su spalvinga backlight LED žėrintis, todėl spalvingas ir žavus, į tamsią naktį.

-3D anti-slip roller dizainas gali veiksmingai išspręsti problemą ir netikslūs stumdomas sukelia rankų prakaitą, kad jaustųsi patogiau

- Suderinamas su PC, nešiojamus kompiuterius ir "smart TV".

Pakuotė

1 x Klaviatūra

1 x Pelės

Pastaba:

-Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos.Prašome suprasti.

-Prašome leisti po 0,5-1 colio skirtumas dėl rankinis matavimas.(1inch=2,54 cm).

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimo, turi būti pateikiamas per 15 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti baigta per 15 dienų.

{infomodule}

Prekės vežamos per 5 darbo dienas, kai visą mokėjimo operacija.Jei jūs negalite gauti savo daiktus laiku,prašome susisiekti su mumis pirmą,mes wil patikrinti ir ją išspręsti jums kuo greičiau.Mes atsakyti į jūsų pašto per 24 valandas) paprastai.kartais tenka šiek tiek atidėti, nes savaitgalį ar atostogas.Jei jūs negalite gauti mūsų pašto po 48 valandų,prašome patikrinti savo šlamšto arba susisiekite su mumis su kitų pašto adresą.

Grįžti:

Jei prekės DOA(Dead Atvykimo),Pirkėjai Gali grąžinti per 14 Dienų,Mes ją Pakeis Naujas punktas po to, kai gausime DOA elementą.Prašome Susisiekti su mumis Prieš jums išsiųstos prekės atgal

Garantija:

Visos prekės Ateina su Pagrindinio 3 Mėnesių Pardavėjų Garantija,jei prekė su defektais, 3 Mėnesio,Mes siūlome pakeitimo withour papildomas Įkroviklis(įskaitant laivybos mokestis)Po to, kai mes Gauti Brokuotą prekę.

Jei prekė Nekokybiška po 3 Mėnesių,Pirkėjai gali dar siųsti jį atgal,Mes susisieksime su tiekėjais arba Manufaktūra Garantija.Pirkėjai Gali Tekti mokėti Laivybos mokestis Už išsiųsti pakeisti elementą.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Jums taip pat patiktų