Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Vienoje Multi-funkcija Elektrinį skustuvą, Nešiojamų Skustuvas, Skutimosi Vyrams Barzda Žoliapjovės Mašina kūno Plaukų Skustuvas Žoliapjovės Skalbti 2020 m.

Vienoje Multi-funkcija Elektrinį skustuvą, Nešiojamų Skustuvas, Skutimosi Vyrams Barzda Žoliapjovės Mašina kūno Plaukų Skustuvas Žoliapjovės Skalbti 2020 m.

lizdo

    €10.50 €14.78
    • (0)

SKU: n173848

Žymos: plaukų clipper remontas, kūno plaukai, žoliapjovės, staklių pjovimo 30mm, body groomer vyras, vyrams žoliapjovės, kačių plaukų žoliapjovės, didelis barzdos skustuvas, plaukų žoliapjovės kemei, ŽOLIAPJOVĖS, Kūno plaukai clipper.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dydis: 17x2.5x4cm(Ilgis*Plotis*Aukštis)
  • Prekių Kokybės Sertifikavimo: ce
  • Medžiaga: ABS+Metalas
  • Modelio Numeris: Daugiafunkcinis Skustuvas
  • Elemento Tipas: Plaukų Žoliapjovės

Paramos dropshipping, nedvejodami susisiekite su mumis !!!

jei turite bet kokių klausimų,kreipkitės į klientų aptarnavimo kuriuo metu.^^

Visi į vieną plaukų žoliapjovės vyrų deluxe multi funkcinis Elektrinių Plaukų Trimeras Antakių Ausų, Nosies Žoliapjovės Šalinimo Clipper Skustuvas

Produkto aprašymas:

Elemento Tipas: Elektriniai Plaukų Žoliapjovės

Medžiaga: ABS + gumos + nerūdijančio plieno

Maitinimo šaltinis: 2 x AAA baterijos (neįtraukta)

Savybės: Šis produktas yra antakių žoliapjovės ir plaukų clipper su LED šviesa.Mažas cutter gali nusiskusti antakius, nosį, plaukus ir kitas kūno plaukų patogiai.Didelis pjovimo naudojamas mažesne nei rinkos verte.Produktas yra matomas built-in LED žibintai. 2mm/4mm šukos yra apipjaustymas trumpesni plaukai 6mm šukos yra apipjaustymas ilgesnius plaukus Visu dydžiu Micro Žoliapjovės Šukų Priedai

【Puikaus Dizaino】: plaukų žoliapjovės rinkinį funkcijų, integruotas dizainas, kuris yra paprasta naudoti ir nešiotis.Ir komplektas yra puikus pūkuota antakius ir pašalina negražus ausų plaukus.

【Bauda Kokybės】: rinkinys funkcijų, lengva rankena dizainas ir plaukų žoliapjovės funkcijos įmontuota LED lemputė, ir guminis neslystantis rankena plaukų žoliapjovės leidžia jums būti labiau tvirtai į savo rankas.

【Praktinio Naudojimo】: Dual galai plaukų žoliapjovės nėra, niekas pabaigos, apdailos nosis, plaukai, antakiai, ūsais, o kitas galas yra mažesne nei rinkos verte.

【Patogu Naudoti】: Kiekvieną pabaigoje plaukų žirklės yra įrengtos dvi skirtingų dydžių šukas, kuri yra patogi jums kontroliuoti ilgio plaukų.

【Funkcijų】: elektrinė plaukų žoliapjovės yra powered by 2 x AAA tipo baterijos (neįtraukta), kuri yra paprasta naudoti.

Pakavimo Sąrašas:

Plaukų Žoliapjovės * 1

Šukos Priedą* 4

Apsauginis Gaubtelis*1

Valymo Šepetys* 1

Naudotojo Vadovas* 1 (visi aukščiau yra supakuotas į dėžutę.)

Apie mus & shipping pastaba:

1 Darbo laikas: pirmadienis-penktadienis (Pekinas Laikas : 9:00-18:00)

2 mes paprastai laivas prekės per 1-2 darbo dienas .

3 Mes atsakysime į jūsų messager per 1 darbo dieną .Prašome atkreipti dėmesį jis .

4 kokių nors problemų , prašome susisiekti su mumis, kad Mes jį tvarkyti artimiausiu metu .Prašome neatidaryti ginčą arba palikite mums blogų atsiliepimų, Prieš susisiekite su mumis .

Atsiliepimai:

1,Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome pasidalinti nuotraukomis ir palikti 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų.

2,Jei esate nepatenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys arba atidaryti ginčų, mes pažadą mes duosime jums sprendimą, kol jūs patenkinti.Prašome nesijaudinkite!

Jums taip pat patiktų