Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

12 Vnt Raudona Abs Paukščių Vandens Geriamojo Puodeliai Vištienos Višta, Automatinė Girtuoklis Vištienos Spenelių Girtuoklis Naminių Paukščių Паилки Для Куриц

12 Vnt Raudona Abs Paukščių Vandens Geriamojo Puodeliai Vištienos Višta, Automatinė Girtuoklis Vištienos Spenelių Girtuoklis Naminių Paukščių Паилки Для Куриц

lizdo

    €2.67 €4.86
    • (0)

SKU: n173469

Žymos: girdyklas paukštis, vištienos, vištiena, vištienos vandens, saulės paukštis girtuoklis, vištienos gėrimas, naminių paukščių girtuoklis, girtuoklis naminiai paukščiai, paukščių girtuoklis, Vištienos Ūkis.

Specifikacija:

  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Prekės Pavadinimas: ISHOWTIENDA
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Ne-mechaninė

12 VNT Paukščių Vandens Geriamojo Puodeliai - Vištienos Višta, Plastikiniai Automatinė Girtuoklis

Ypatybė :

Paukščiai nori, šis horizontalusis paukščių speneliai per vertikalus tipas ir laistymo puodeliai, nes ji suteikia daugiau patogumo naudotis ir geriamąjį vandenį iš savo talpyklos.

To Gangbang yra pakankamai lengva stumti, kad net 2 savaičių viščiukams galite tai padaryti su mažiau jokių pastangų, ne visi.

Ši horizontali vištienos waterer yra skirta dirbti kaip vandens dozatorius.Ji bus išleisti vandenį tik tuomet, jei Gangbang sukėlė pulkai ir tada išsijungia, kai joks paukštis stebina į jį.Viskas, ką jums reikia padaryti, tai papildyti kibirą/talpyklą, kai vanduo senka.

Šis paukščių waterer speneliai yra pagamintas su top-of-the-line plastiko ir plieno medžiagos ir sumontuoti kruopščiai ir įsitikinkite, kad kokybė yra geriausia ir, kad gaminys tarnaus daugelį sezonų.

Tai taip paprasta ir greitai setup šį nipper girtuoklis viskas, ką jums reikia padaryti, yra gręžimo skylės jūsų bakas ir įsukite horizontalus paukščių spenelius.

Vienintelis dalykas, kad jums reikia įdiegti laistymo speneliai yra 11/32 grąžtas.

Spenelių surinkimo varžtai teisę į savo konteinerį, todėl papildomos priemonės NĖRA būtinos.

Pakuotės Turinys:

12 x Girtuoklis

Jums taip pat patiktų