Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Ethernet Nano W5100 Ethernet Shield LAN Tinklo Modulis Valdybos Micro-SD Paramos TCP, UDP, Dėl minėto sprendimo Arduino V3.0 R3 UNO Mega 2560 Vienas

Ethernet Nano W5100 Ethernet Shield LAN Tinklo Modulis Valdybos Micro-SD Paramos TCP, UDP, Dėl minėto sprendimo Arduino V3.0 R3 UNO Mega 2560 Vienas

lizdo

    €8.25
    • (0)

SKU: n172827

Žymos: arduino, arduino pro, arduino skydas, arduino uno r3, ardouino nano skydas, arduino ethernet shield, arduino nano, atmega16u2, arduino leonardo, arduino vienas wifi.

Specifikacija:

  • Prekės Pavadinimas: EDIY

NANO W5100

Tai add-on modulis leidžia jums prisijungti prie Arduino Nano prie interneto.Galite gauti visą naudą naudojant Arduino Nano.Jis yra pilnai sukomplektuoti, su ilgu pin antraštes, todėl jums nereikia turi pirkti ir lydmetalis antraštes atskirai.jūs gaunate tą patį didina išmokas kaip Arduino skydai ir galite naudoti tą patį kodą.

Jis yra pagrįstas Wiznet W5100 Ethernet " tinklo lusto, kuriuos tinklo (IP) kamino pajėgi tiek TCP ir UDP.Naudokite Eterneto biblioteka rašyti eskizai, kurie prijungti prie interneto, naudojant add-on modulis.

ETHERNET-NANO prisijungia prie Arduino Nano naudojant moteris ilgai wire-wrap antraštes, kurios išplėsti per lentą breadboard ryšius.Tai apsaugo pin išdėstymas sveika, ir leidžia kitą add-on modulis turi būti sukrauti ant viršaus ar apačios.

Micro-SD kortelės lizdas gali būti naudojamas saugoti failus, aptarnaujančių virš tinklo.Ji yra suderinama su Ethernet biblioteka Arduino 0022, ir vėliau.SD kortelės biblioteka yra įtrauktas į standartinį Arduino platinimo.

Arduino Nano bendrauja su ir W5100 ir "MicroSD" kortelę naudojant SPI autobusu.Tai yra skaitmeninis, segtukai, 11, 12 ir 13 d. Nano.Pin 10 naudojamas pasirinkite W5100 ir pin 4 yra naudojamos "MicroSD" kortelės.Šie smeigtukai, negali būti naudojami kaip Bendros Paskirties Įėjimų/Išėjimų(GPIO).

Atkreipkite dėmesį, kad, nes W5100 ir "MicroSD" kortelės dalintis SPI autobusu, tik vienas gali būti aktyvios vienu metu.Jei jūs naudojate tiek išoriniai įrenginiai savo programą, tai turėtų būti pasirūpinta atitinkamas bibliotekas.Jei jūs naudojate vieną iš periferinės savo programą, tačiau, jums reikia aiškiai nežymėtumėte.Norėdami tai padaryti su "MicroSD" kortelę, nustatyti pin 4 galia ir rašyti aukšta, kad ji.Už W5100, nustatyti skaitmeninių pin 10 kaip didelės išėjimo galios.

ETHERNET-NANO suteikia standartinį RJ45 ethernet lizdą.

Pakuotė:1 x NANO W5100 Ethernet Shield Tinklo Plėtros Valdybos Arduino Nano V3.0 VIRŠŲ

Jums taip pat patiktų