Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Magija Silikoniniai Teptukai Vonios Rankšluosčiai Trina Atgal Purvo Drėkinantis Kūno Masažas Dušo Išplėsta Dujų Praplovimo Odą Valyti Dušo Šepetėliai

Magija Silikoniniai Teptukai Vonios Rankšluosčiai Trina Atgal Purvo Drėkinantis Kūno Masažas Dušo Išplėsta Dujų Praplovimo Odą Valyti Dušo Šepetėliai

lizdo

    €3.37 €5.18
    • (1)

SKU: n170262

Žymos: atgal šepetys, xaomi mi 8 se, teptuku dušo, xioami mi max 2, atgal teptuku dušo, atvartas purvo, dėl purvo, atgal valytoja silicio, Atvartu, atgal valytoja dušo.

Specifikacija:

  • Prašymas: Įstaiga
  • Produktas: Vonios Šepetys/Masažo Šepetys
  • Modelio Numeris: JJ200888
  • Medžiaga: Silikono
  • Naudoti: Valymas
  • Tipas: diržas

Savybės

● Naudojamas medžiagas, - Pasirinkimą aukštos kokybės maisto klasės silicio dioksido gelis, ta pati bite medžiaga yra sveika ir ekologiška, sudėtyje nėra kenksmingos cheminės medžiagos, tokios kaip bisfenolis A, aukštos ir žemos temperatūros poveikiui, nėra paprasta. ● Grūdų - Intensyviai šepečiu galvos, ranka trina lengva burbuliukai,gilus valymas, porų diržo švarus porų atimti giliai purvo jus švarus pav. ● Minkšta Rinktis maisto kokybės silicio gelio medžiagos, kaip minkšta ir švelni kaip kūdikio oda, saugus ir aplinkos apsaugos. ● Baterija Rankena - Dvi pabaigos rankenos dizainas, tvirtas kietumas ir pasipriešinimas traukiant, vietos taupymas.

Produkto rodyti

pardavimo paslaugų ir atsiliepimus

Jei yra kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis ir mes ją išspręsti už jus per 24 val. Jei esate įsitikinusi, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.Jeigu turite kokių nors nusiskundimų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimus ar ginčai, Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą, nes jums ne tik įsigyti mūsų drabužius, bet taip pat ir mūsų paslaugomis.Manau, kad mūsų paslauga gali patenkinti jus.

Jums taip pat patiktų