Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

GUS didelio tikslumo HSK63F ER16ER20 ER25 griebtuvas er32 ER40 Graviravimas Mašina dideliu Greičiu CNC Įrankių Laikiklis Medienos apdirbimo Mašinų Dalys

GUS didelio tikslumo HSK63F ER16ER20 ER25 griebtuvas er32 ER40 Graviravimas Mašina dideliu Greičiu CNC Įrankių Laikiklis Medienos apdirbimo Mašinų Dalys

Mašina, Įrankiai Ir Priedai

    €41.19 €45.26
    • (1)

SKU: n17025

Žymos: hsk63f įrankio laikiklis, collet er32, chuck collet, collet er25, er32 collet rinkiniai, collet er16, jdm 055 ps4, tiek cnc, staklės cnc 4, graverio įrankiai cnc.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: 20CrMnTi
  • Prašymas: Frezavimo Cutter
  • Prekės Pavadinimas: GUS
  • Tikslumo: Kaip 0.002 mm
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kietumas: HRC56-60
  • Modelio Numeris: HSK63F ER16 ER20 ER25 ER32 ER40
  • Važiavimo Greitis: G2.5 30000rpm
  • Produkto pavadinimas: HSK63F CNC įrankio laikiklis

Produkto informacija ir fizinio nuotraukos

Modelis: HSK63F Medienos Pjaustymo Staklių Laikiklis Medžiaga-produktas yra pagamintas iš 20CrMnTi, kuris turi super didelis atsparumas deguonies, šilumos stiprumo, atsparumo dilimui ir stabilumą.Kietumas: HRC56°-60°, carburizing gylis:> 0,8 mm, produktas yra neužges, smelted ir kaltiniai, su privalumais, aukštos kietumas, stiprus kietumas ir atsparumas korozijai.Tikslumas: ≤0.002 mm, dinaminis balansas: G2.5 30000/min, stabilių rezultatų gamybos procesas, griežtų atrankos ir kokybės kontrolės.

Apie įmonę

1. Mes turime mūsų pačių gamykloje ir profesionalūs CNC priemonė po gamybos komanda.Mes parduodame dalimis, CNC staklių urmu.Esame profesionalų gamintojo CNC įrankių laikiklius.Integruoti R&D, gamybos ir pardavimo.Įmonė turi pažangias perdirbimo įranga, testavimo įranga ir profesinių ir techninių darbuotojų. 2. Daugiausia gaminti aukšto tikslumo Er įrankių laikiklius, keyless įrankių laikiklius, pull-back įrankių laikikliai, galingas įrankių laikiklius, HSK įrankių laikiklius, ISO įrankių laikikliai, galinis kaklaraištis strypai, veleno tikslumo bandymo juostos, didelio tikslumo tvirtinimo cilindrus ir kitus produktus.Įvairių aukštos kokybės nestandartines priemones, gali būti projektuojami ir gaminami pagal užsakovo reikalavimus.Visuomet galime įgyvendinti plėtros principas "aukšto kokybės, didelio efektyvumo, aukšti reikalavimai, aukštos vientisumą", laikytis įmonės dvasią "pagarbą žmonėms, pasiaukojimo, darbštumo, ir naujovės", ir toliau į mokslinius tyrimus ir plėtoti, todėl, kad mes sukūrėme į unikalų gamybos ir pardavimo bendrovė .Mes tikimės, kad kaskart mūsų paslaugų gali gauti savo pasižadėjimą, mes nuoširdžiai sveikiname vidaus ir užsienio klientams apsilankyti ir bendradarbiauti su mumis sukurti win-win ateityje.Labai ačiū, kad lankotės mūsų parduotuvėje taip ilgai! ! 3. Mes priimame pasirinkimas mažmeninė, didmeninė ir gabenimo būdus.Kai jums pasirinkti mus, mes jums tarnauti visa širdimi.

Mūsų gamybos aplinkoje yra taip:

Vnkrainuk

    5
2021-02-06

Very fast, very skillful, very fair.

Jums taip pat patiktų