Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

FINO ⅱ skaitmeninis pečių maišą vyrų daugiafunkcinis įstrižainės paketo kišenės skaitmeninio saugojimo krūtinės bag anti-theft ginklą paketas

FINO ⅱ skaitmeninis pečių maišą vyrų daugiafunkcinis įstrižainės paketo kišenės skaitmeninio saugojimo krūtinės bag anti-theft ginklą paketas

Tablet Priedai

    €24.65
    • (0)

SKU: n169787

Žymos: kasetė epson l605, kūdikių dantų lauke saldus, šovinių diržas sportas, kūdikių svyruoti 3 mėnesių, kūdikių termosas girtuoklis, lauke šuo kibble 15 kg, kūdikių storio kilimai 1, kasetės e27 trigubas, kasetė canon 2016.

Specifikacija:

  • Ilgis: 26.5inch
  • Pakuotė: Taip
  • Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis: 9.7"
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Suderinamos Prekės: Universalus
  • Tipas: Peties/Krepšys
  • Modelio Suderinamumas: 9.7"
  • Plotis: 33.5inch
  • Stilius: Mados
  • Funkcija: Anti-dulkių

Produkto parametrai:

Gamintojas: fiid Tekstūra: Oxford Verpimui Uždaras būdas: užtrauktukas Būklė: Naujas Populiarus elementai: kontrastas Spalva Klasifikacija: Pilka Šviesiai Pilka Raudona Mėlyna Kamufliažas Vidaus struktūrą: užtrauktukas kišenėje, mobilųjį telefoną kišenėje, ID maišelį, laminuotas zip kišenėje Su arba be tarpsluoksnio: Taip Patekimo į rinką laikas: Rudenį ir Žiemą 2018 Ar jis yra sulankstomas: Taip Prekės Nr.: niid fino2 Taikoma scena: Laisvalaikio Pamušalas Medžiaga: Poliesteris Peties diržas stilius: vienos šaknies Taikoma objektas: Jaunimo Kėlimo dalis tipas: minkšta rankena Krepšys išorinė krepšys tipas: kasimo krepšys Bagažo kietumas: minkštas Stilius: krūtinės krepšys Dydis: Vidutinis Telpa kompiuteris dydis: 8 cm

Šalia yra mano įmonės vertinimo

Kviečiame į Prof. Kim atleidimo pamokos.Šiandien mes išpakuokite FINO peties maišas, pagamintas pagal NIID, ir tiesiog palyginti tos pačios rūšies national Geographic NG A4567. TAI vyrai, kurie sako, kad visada trūksta priemonių paketą ir Kim yra ne išimtis.Kaip tipo maišelį, Eritrėja, pernelyg pavargę nešioti vieno peties nestabilumas, pečių, yra pernelyg drovus, tik siaučiantis giliai į širdis žmonių.Pasibaigus 2014 m., Kim pradėjo national Geographic NG A4567. Iš pradžių jis buvo naudojamas kaip fotoaparato krepšys.Jei interjero erdvę šiame rinkinyje yra ankšta, net ir pateikdamas " Fuji X-E1 + XF35/1.4 yra linkę tiesiog perkelti į commuter krepšys.

Dvejus metus vėliau, vidaus erdvę NG A4567 yra dar ankšta.Kadangi krepšys institucija priima korsetas + juosmens dizainas, pagrindinio maišelį nepatogu, pasiimti kai jis pakrautas iki pusės.Bejėgis pečių maišą dažnai ten, bet yra retai pečių krepšiai su mobiliojo telefono kišenės...Kol NIID išleistas FINO mažai klavišą būdu Kinijoje į crowdfunding būdu.Šis maišelis yra sluoksniuotos saugojimo + nepriklausoma mobiliojo telefono dizaino krepšys su NG A4567. Telefonas kišenėje gali būti naudojamas "iPhone" 7 Plius".Kas svarbiau yra tai, kad crowdfunding kaina nėra per mažai (kiek NG A4567 yra susirūpinęs).Pirma, šviesos dėžutės FINO pravarde Xiao Fei, pilnas-ilgis, pečių maišą (klostuotas), kuri anksčiau buvo žinoma kaip NIIT tai FIIT (šiuo metu nuo lentynos) Jungtinėse amerikos valstijose.Nors oficialiai teigiama, kad FINO yra antros kartos FIIT, Priešingai Meiya prekių puslapyje, atrodo, tas pats.FINO yra padalintas į kairiąją (kūno yra dešinėje kūno pusėje) ir dešinėje skyriaus (toliau-įstaiga) yra kairėje kūno pusėje).Kim nusprendžia kairiąją, nes jis yra naudojamas ūkyje ir manipuliuoti telefonas.Po patiria ilgai laukia, kaip jūros plovimas, crowdfunding produktų pagaliau atvyko.Kurjerių maišeliai buvo pritvirtintas su stilius, logotipai.Iš pirmo žvilgsnio, jie žinojo, ar jie pasiuntė klaidingą prekių.Svečių, kurie buvo out of the box, šį kartą buvo Ponas Baman.

Nuėmus kurjerių maišelį, tai buvo FINO ' s box, paprastas dizainas ir nespalvoto spausdinimo, kuris buvo iš esmės atitinka kaina (98 juanių).Tačiau, neto masė 250g paženklinti pagal dangčiu ir specifikacijos rodomas crowdfunding puslapis (grynasis svoris: 270g) skiriasi viena nuo kitos.Nors jis nekenksmingas, todėl tikimasi, kad NIID bus ištaisyta, kai jis yra oficialiai išleistas.Be to, trijų vertikalių stačiakampių pažymėtos neto svoris iš tikrųjų yra NIID sub-logotipai.Dėl monochromatinės spausdinimas, originalus "juoda, balta ir juoda" trijų spalvų logotipas tampa "juoda ir balta juoda".Rekomenduojama, kad oficiali versija bus pakeistas į spalvotas spausdinimas. .

Dangtelis yra atidarytas, o trečiasis sluoksnis yra supakuoti.Nuo FINO yra netaisyklingos formos, maišas, taip pat funkcijas, kaip ir pildymo be saugojimo sumažinti drebulys transportavimo metu.Pagrindinis simbolis NIID negali būti ignoruojami dar kartą, o valdingas vertybėmis vadovautis.Nepakartojama yra daug paaiškinimų.

Batman pagaliau ištraukė FINO iš pakuotės.Maišas kūnas buvo pusiau trapecijos formos, ir netaisyklingos formos taip pat buvo skirtos erdvės panaudojimą, šis rinkinys nėra didelis.

Žymė yra, žinoma, ne mažiau, mėlyna YKK žyma yra užtrauktukas prekės įrašą, kiti du yra NIID ir FINO duomenis.Žymeklį virvė yra labai arti mobiliųjų telefonų maišelį sagtis, tiesiog atidarykite sagtis gali būti pašalinti be naudodami peilį į jėgos.

Kūnas yra tikrai plonas, ir net jei dirželiai nusimesti, tai storis nėra staigmena.

Už FINO yra tipiškas sluoksniuotos saugojimo krepšys: pirmas sluoksnis yra pagrindinis maišelį, pusiau trapecijos formos, vidaus erdvė yra netoli pilno dydžio maišelį įstaiga; antrasis sluoksnis-išorinis maišelis vidutinis skaičius, kvazi-stačiakampio formos, bei vidaus erdvę sudaro trys ketvirtadaliai pakuotėje; trečiasis sluoksnis-išorinis kišenėje trimitas, kuris yra pusiau trapecijos ir vidaus erdvės užima vieną pusę maišo įstaiga; papildomas sluoksnis mobilųjį telefoną kišenėje, stačiakampio formos.

Dizaino požiūriu, FINO yra taip paprasta ir santūri, kaip ir lauke, ir juodos-pilkos spalvos kostiumas audinys yra beveik papuoštas su medžiaga, kuri yra labai universalus.Tai yra taip pat natūralu, kad paslėpti po paltą.

Atsižvelgiant plieninės liniuotės ilgis 30 cm, nes nuoroda, tai nėra sunku pamatyti, kad peties dirželis FINO nėra ilgas, ir faktiškai matuojant 70 cm.

Plotis ir storis petnešėlėmis yra vidutinis, ne storas ar plonas, ir priekis naudoja lengva-unclamp kablys pašalinti FINO atgal į vidų striukė nenuimant striukė.Tiesą sakant, šis kablys yra labiau linkę pastarasis balanso tarp lengvų sprendimų ir saugumo.Vadinamosios "lengvų sprendimų" gali būti tik sakė, kad paramos funkcijas, bet ir naudojimo paprastumas nėra idealus.Daugeliu atvejų jis yra patogiau nusiimti striukę. .Mėlynos ir juodos ir baltos juostelės yra skirtos pagal NIID antrinių logotipas.Jie yra žinomi kaip naktį atspindintis įspėjimo triukus.Žinoma, jų pagrindinė funkcija yra vis dar naudojama ausinių arba akinius saugojimo.

Jums taip pat patiktų