Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

3D Spausdintuvas Dalių 3d Atnaujinti Rinkiniai BL Touch Auto Lova Lygiava Jutiklio Antgalis 0.2 0.3 0.4 0.5 0.6 mm 1.75 mm, PTFE Vamzdelis Ender 3

3D Spausdintuvas Dalių 3d Atnaujinti Rinkiniai BL Touch Auto Lova Lygiava Jutiklio Antgalis 0.2 0.3 0.4 0.5 0.6 mm 1.75 mm, PTFE Vamzdelis Ender 3

Kompiuterių Ir Biuro

    €19.91 €36.21
    • (1)

SKU: n169027

Žymos: 3 ender, 3d trucker, atgal iphone 7, bl touch " jutiklis, švino varžtas t8, ptfe vamzdeliu, a1 touch, 3d žmogus marškinėliai, 3d spausdinimo, 3d spausdintuvas.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: tmddotda
  • Elemento Tipas: Lygiava Moduliai
  • Modelio Numeris: -

Aprašymas: Įvadas Touch:

1. Už BLTouch tipo puslaidininkių salė jutiklis ir yra elektroninis komponentas 3D Spausdintuvai.

2. Už BL Touch yra auto-lygiava jutiklis 3D spausdintuvus, kurie gali tiksliai išmatuoti tilt lova paviršiaus.Ji gali dirbti su bet kokio pobūdžio lova medžiagų, tokių kaip akiniai, medieną, metalą ir t.t.

3. Už BLTouch yra įvykdyti su paprasta struktūra ir didelis tikslumas naudojant palaipsniui sukurti solenoido ir holo jutikliai.Jos tikslas dėl vartotojo patogumo ir malonus spauda pridedant daug išmaniųjų funkcijų, tokių kaip savęs bandymo, signalizacijos, signalizacijos laida ir jutiklinio jungiklio režimu, mėlyna LED servo signalas, rodantis, ir Z-zondas(Zmin) Bandymai.

Savybės:

1. Pagrindinių funkcijų ir kontrolę, už BLTouch yra tas pats, kaip įprasta auto lova lygiava jutiklis, kuris susideda iš RC servo ir mikrojungiklis.Taigi, BLTouch gali būti taikomas beveik kiekvieną valdyba.

2. Savarankiškai bandymas: smeigtuko veikia du kartus per bandymą, kai galia yra.

3. Signalas: LED lemputė mirksi, jei problema buvo rasti self-test arba operacijos metu,

4. Elektros instaliacijos Gedimų Indikatorius: Mėlyna ir Raudona LED rodantys, elektros instaliacijos defektų.

5. Lengva Naudoti: Ši auto lova lygiava jutiklis leidžia lengviau lygio inspektas, kuri gali tiksliai išmatuoti tilt Lova paviršiaus.Lova lygiava yra ne problema anymore.

6. Žvalgybos Savarankiškai patikrinti ir Žadintuvo funkcija automatinis reguliavimas yra priimtas, kad būtų lengviau naudoti ir padidinti sėkmės rodiklis formavimo.

Pakavimo Sąrašas:

3D Touch " Jutiklis*1

SD Kortelės Konverteris,*1(Ender-3 V4.2.7 Versija Išjungti Plokštė)

Jungiamosios Linijos*1

Laikiklis*1

Kabeliui*2

Raktas*1

Varžtas*4

Originalus 1.75 mm, Mėlyna PTFE Vamzdeliu 1M*1

Dideli Pneumatiniai Jungtis*1

Mažas Pneumatinė Jungtis*1

MK9 Žalvario Antgalis 0,2 mm*1

MK9 Žalvario Antgalis 0.3 mm*1

MK9 Žalvario Antgalis 0,4 mm*1

MK9 Žalvario Antgalis 0.5 mm*1

MK9 Žalvario Antgalis 0,6 mm*1

Pastaba:

1. Kai kurie 3D spausdintuvas pagrindinėse plokštėse yra nepakankama, 5V maitinimo ir gali reikalauti, išorinį 5V maitinimo, o tai rodo, kad zondas yra sunku stumti, arba loginės grandinės apsauga, pagrindinis valdymo paleidžiamas iš naujo, eksploatavimo metu.Jei su kuriomis teko susidurti, tai paprastai rekomenduojama naudoti DC-DC žingsnis žemyn modulis, imtis maitinimas iš maitinimo šaltinio.

2. +5V ir GND neturėtų būti prijungtas reversely, ji gali būti sudeginta, jei prijungtas reversely ilgą laiką.

3. Prašome pabandyti laikyti atokiau nuo stiprių magnetų, variklių, ventiliatorių ir kitų magnetinių sudedamųjų dalių.

4. Netyčia pataikyti zondas plastiko lazdele, gali būti sugadinti ar įtakos aptikimo tikslumą.

5. Patikslinti arba reassembling varžtą zondo reikia sriegio klijais.

6. Prašome išvengti deformacijos korpuso montuojant zondas.

7. Traukiant aliuminio strypas, sunku pažeisti ar turi įtakos aptikimo tikslumą.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jlazaro35

    5
2021-02-12

Thank You.

Jums taip pat patiktų