Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Sąsiuvinis Raštinės Reikmenys Valkata Nustatyti Puslapio Blizgučiai Ranka Knyga Japonų Kūrybos Kelionių Dienoraštis Knyga Knyga Dienoraštis Apima Nešiojamojo Kompiuterio Atveju

Sąsiuvinis Raštinės Reikmenys Valkata Nustatyti Puslapio Blizgučiai Ranka Knyga Japonų Kūrybos Kelionių Dienoraštis Knyga Knyga Dienoraštis Apima Nešiojamojo Kompiuterio Atveju

lizdo

    €8.19 €10.12
    • (6)

SKU: n165852

Žymos: atveju sąsiuvinis ženklas, a5 kortelės, muji stacionarių rinkinys, leidinys oda, nešiojamojo kompiuterio, fotoaparato dangtelis, notepad, stationeri, oda knygos leidinys, e dienoraštis, dienoraščio sąsiuvinis leidinys.

Specifikacija:

  • Prekės Pavadinimas: LZN
  • logotipas: Tikrai
  • Vidinis popieriaus dydis: A6, A5, Standartas
  • NĖRA.: China sąsiuvinis
  • Specifikacijos: A5/A6
  • Privalomi: Palaidų lapų
  • Lydintys straipsniai: No
  • Dangos Medžiaga: Dirbtinė oda

VALKATA Nešiojamojo kompiuterio atveju

Specifikacijos: VALKATA versija turi ir A5 A6

VALKATA versija A6 specifikacijos: 120 * 163mm

VALKATA versija A5 specifikacijos: 163 * 230mm

Draugiškas priminimas:

1. Meilė pakabutis nuotrauka yra šaudymo pasiūlymo ir nėra įtrauktos į šio produkto.

2. Vidinių puslapių nėra įtraukti.Jei jums reikia vidinių puslapių, prašome įsigyti atskirai.

SKELBIMAS:

Mūsų Produktai:

Mes naudojame tiesa, nuotraukų parodyti mūsų produktus, ką jūs matote, ką jūs gaunate.Dydis paklaida +-3cm yra normalu.Apšvietimo efektai spalvų skirtumas yra normalu.

Mūsų Paslaugos:

Jūs galite bendrauti su mumis už bet kokius klausimus per TradeManager, mes pasistengsime atsakyti jums tinkamu būdu, Jei mes ne internetu, prašome elektroniniu paštu mums, mes susisieksime su jumis per 24 valandas .

Apmokėjimas:

Mes priimame sąlyginio Deponavimo sąskaitos, Kreditinės kortelės, Vizos, Master, TT ir Pinigų rezervacijoms .Jei jums reikia mokėti mums kitais būdais, prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu arba internete TradeManager.Iki mokėjimo, prašome patikrinkite savo pristatymo informacija: adresas, pavadinimas, pašto kodas, telefono numerius ir pan.

Grįžta Terminas :

Jei gavote brokuotą prekę, pirkėjas turi iki 7 dienas nuo gavimo dienos prašyti grąžinimo arba keitimo nauju.

Jei gavote neteisingą prekės, prekės turi būti grąžintas ir nepanaudotas būklės ir turi būti ir jos originalus langelyje ir pakuotės.

Tokiu atveju, mes prašome, kad jūs nedelsdami susisiekite su mumis, kad mes galime ištaisyti.Jūsų pasitenkinimas yra svarbus mums ir mes vertiname jūsų verslą.

Jums taip pat patiktų