Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Dviračių Padangos, padangų Šaukštas Vamzdžių Keitimas Svertų, Dviračių Nailono Padangų Svirties Remonto Įrankis Kalnų Dviračių Įrankiai

Dviračių Padangos, padangų Šaukštas Vamzdžių Keitimas Svertų, Dviračių Nailono Padangų Svirties Remonto Įrankis Kalnų Dviračių Įrankiai

lizdo

    €3.66 €4.69
    • (0)

SKU: n164017

Žymos: steerer tube, bolani, dviračių kauliukai, bicycl, durų šaukštai, miesto kalnų dviratis, komplektas remonto, busbar vario, pieštuku pavasario, Dviračio kamera 26.

Specifikacija:

  • Tipas: Įrankių Rinkiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Savybės:

*1. Dėl kalbėjo gripper padangų svertas padidina valdymo jėga ir stabilumas atliekant išmontavimo procesą.Padangų svirtis yra skirta būti tvirtai prispaustas kartu ir yra sutvirtintos struktūros viduje, kurios yra patvaresni.Be to, nuožulnus patarimas yra lengva išmontuoti padangų.

*2. Dviračių padangų svirtis yra pagaminta iš plastiko, tvirtas ir patvarus, geras atsparumas dėvėjimuisi ir rūdžių, atsparumas, nėra lengva deformuoti arba nutraukti, ne subraižyti ar pakenkti padangos, yra gera priemonė, remontas savo dviratį.

*3. Plastikiniai dviračių padangų laužtuvas yra labai stiprus ir negalės padangų.

*4. Šių padangų svertus tinka daugumai dviračių ratus, paprasti dviračiai, kalnų ratų, ratams, lyginimo varantys rinkiniai ir pan.

*5. Ji priima bold formos dizainas, kuris padidina trintį ir padeda lengvai padangų iškrovimas.

Specifikacija:

Spalva: mėlyna, oranžinė.

Medžiaga: plastikas

Sąrašai:

3 * Plastikiniai padangų smalsių lazdele

Pastabos:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Jums taip pat patiktų