Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Elastinga Mažų Vyrų Piniginės Plonas Mini Rankinėje Slim Kredito Kortelės Turėtojas Verslo ID Kortelių Turėtojams

Elastinga Mažų Vyrų Piniginės Plonas Mini Rankinėje Slim Kredito Kortelės Turėtojas Verslo ID Kortelių Turėtojams

Vyriški Krepšiai

    €4.19
    • (2)

SKU: n163299

Žymos: odos piniginės, ls piniginė, rankinėje mažas, piniginės, kortelės kredito turėtojas, vakarų piniginės vyrams, žmogus piniginės, paplūdimys monetos piniginėje, vyrų slim piniginės, odinis vyrų piniginės.

Specifikacija:

  • Piniginės Ilgis: Trumpas
  • Mažų Vyrų Piniginės: Vyrų Piniginės
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Pamušalas: Poliesteris
  • Prekės Pavadinimas: WSDGILIT
  • Elemento Ilgio: 8.8cm
  • Apdaila: NĖRA
  • Lytis: Unisex
  • Pagrindinė Medžiaga: Nailonas
  • spalva: Juoda,Ruda,Raudona,Pilka
  • Pagrindinio Stilius: Atsitiktinis
  • Mažos Piniginės: Kortelės Turėtojas
  • Stilius: Atsitiktinis
  • Piniginės: Mini Piniginės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiagos Sudėtis: Nailono elastinga diržo juostos
  • Elemento Plotis: 5.7cm
  • Applicaionts: Kredito kortele,vizitinės kortelės,monetos ir pan.
  • Elemento Tipas: piniginės
  • Interjeras: Kortelės Turėtojas
  • Elemento Aukštis: 0.8cm
  • Uždaryti Tipas: Ne Užtrauktukas
  • Prekės Svoris: 30G

Elastinga Mažų Vyrų Piniginės Plonas Mini Rankinėje Slim Kredito Kortelės Turėtojas Verslo ID Kortelių Turėtojams Moterų Smart " Magic Piniginės

moterų piniginės , piniginės , mim , mobiliojo , telefono , natūralios Odos Moterims, Piniginės , lol , kišenė , Pinigus, piniginės , mim dėklas , piniginė moterims, rankinės , natūralios odos piniginė , monetų kišenėje , dizaineris moterų piniginės , Trumpas Sankabos Piniginės

Savybės: PERFECT PINIGINĖS: Ši maža piniginėje lengvai telpa į jūsų priekinė kišenė, kelionės krepšys ar bet kur kitur, kad tu nori ir nebus sveria you down, eiti GAUTI Į DAŽNIAUSIAI NAUDOJAMAS KORTELĘ GREITAI: Tiesiog suteikti dirželis traukti į ištrinti savo mėgstamą kortelę iš vyrų piniginėje!Tada, slydimo jį atgal į antrą skyrių, ir jis bus paruoštas naudoti vėl ir vėl KAMBARĮ UŽ KIEKVIENĄ KORTELĘ, tačiau, Nors tai yra slim dizaino piniginės, mūsų kredito kortelės, piniginė gali lengvai laikyti visus savo korteles su savo unikaliu 3 salono dizaino.Piniginė s dimensija-55mm x 65mm x 2mm.DAUGIAU NEI TIESIOG KREDITO KORTELĖS, PINIGINĖS: Mūsų vyrų piniginės priekyje yra kišenė, kuri yra puikiai dydžio raktų, monetų ar sąskaitas sulankstyti ketvirtadalius!STILINGAS IR PATVARUS: Mūsų kelionės piniginė yra pagaminta iš aukščiausios kokybės elastinga, odos ir drobės ir sunkiam siūlėmis, todėl jūs galite jį nešiotis kasdien už metus į priekį.SAUGI RANKENA: Į elastinės vyrų piniginės išlaiko savo korteles visiškai saugi, todėl jums nereikės nerimauti dėl jų išslysti į kišenę arba iškrenta, kai ateina laikas mokėti.Techniniai duomenys: Dydis:8.8*5.7*0.8 cm(po išleidimo kortelės) Medžiaga:lether,elastinės juostos Talpa:Galima įdėti iki 10 kortelių Pakuotės turinys: 1* Mažos Piniginės

Apmokėjimas:

1.Prašome atkreipti artimiausiu metu.Momentinių mokėjimo gali užtikrinti anksčiau susitarimą, kad būtų išvengta trumpo akcijų.

2. SVARBU!PRAŠOME PERSKAITYTI!Pirkėjai yra atsakinga už importo muitų, muito mokesčius ir mokesčius, jei tokių yra.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba nustatyti papildomų išlaidų, patiriamų dėl prekės prieš perkant.Jei jūs turite specialų prašymą dėl parcle vertės,prašau pasakyti, kai jūs pateikiate užsakymą.

Vežimą:

1.Ekonomika:Jei pasirinksite Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ar 4PX Singapore Post OM Pro.jis tik gali būti stebimi, kai ji yra Kinija.

2.Standartinis Paslaugos:Jeigu jums pasirinkti Kinija Paštu, Oro Paštu, ir Nilson.lt Standartinis Pristatymas visame pasaulyje, ji gali būti stebimi dėl Interneto .

3.Operatyvus Tarnyba:pagal jūsų pasirinkimą.

4. Prašome užpildyti savo TEISINGĄ pristatymo adresą ir pašto indeksą pagal kontaktinį telefono numerį ,ypač Rusija pirkėjas ,prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę .Ir Prašome saugoti savo telefoną

5.Pristatymo laikas:Šios laivybos metodą pasiekti daugelio šalių, per 20-40 dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 50 dienų.Jei jums nereikia gauti elementą po 50 dienų,Prašome susisiekti su mumis, mes jums ištirti ir išspręsti pristatymo problema.Ir laivybos laikas per Atostogų Sezoną bus ilgesnis nei įprasta.

Grįžti & Grąžinamosios Išmokos:

1.Apie brokuotą prekę, pirkėjas turi 7 dienas prašymas grąžinti pinigus ar pakeisti,prašome pateikti nuotraukas apie pakuotę ir produkto mums pirma!

2.Apie klaidingą objektą,jis turi būti grąžinamos originalioje ir nepanaudotą būklės ir turi būti ir jos originalus langelyje ir pakuotės,etiketės.

3.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.laivybos mokesčius moka pirkėjas.

4.Prašome susisiekti su mumis dėl informacijos pirmiausia prieš savo veiksmų!

Spalvos ir Dydžio Skirtumas:

1.Visos mūsų prekės yra realus fotografavimo,ten yra gali būti šiek tiek nuokrypis reiškinys, nes technologijos,ekranas,apšvietimas,aplinkos apsaugos priežasčių.

2.Gal Sudėtingų spalvų pavadintas nėra tiksliai taip, kaip foto,prašome nuorodą, nuotrauką.

3.Dydis yra rankinis matavimo,tai normalu, jei yra klaidų 1-2 cm.

Atsiliepimai:

1.Mes esame įsipareigoję savo 100% klientų pasitenkinimo.

2. SVARBU!Jokių problemų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus ne pirmą kartą, prieš Neutralus ar Neigiamas Grįžtamasis ryšys su mažiau kaip 5 žvaigždučių reitingą, mes stengiamės ją išspręsti už jus!

Susisiekite Su Mumis:

Jūsų pasitenkinimas Mūsų tikslas.

Jūs galite palikti mums pranešimą dėl Nilson.lt arba siųsti elektroniniu paštu mums.mes pasistengsime atsakyti jums į 24 valandos, nuo pirmadienio iki šeštadienio.

Kokių nors klausimų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus,mes stengiamės tarnauti jums.

Batyrova1995

    5
2021-01-21

Es la segunda que le compro y todo muy bien. Recomiendo la cartera y al vendedor

Josnik 09

    5
2020-12-09

Good salesman. Fast shipping. I recommend it

Jums taip pat patiktų