Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

4x4 Bob Nėrinių Uždarymo Perukai Tiesiai Nėriniai Priekiniai Žmogaus Plaukų Perukai Už juodaodžių Moterų Brazilijos Trumpas Perukai Natūralių Spalvų Mslynn Remy Perukas

4x4 Bob Nėrinių Uždarymo Perukai Tiesiai Nėriniai Priekiniai Žmogaus Plaukų Perukai Už juodaodžių Moterų Brazilijos Trumpas Perukai Natūralių Spalvų Mslynn Remy Perukas

lizdo

    €40.56 €92.20
    • (0)

SKU: n163017

Žymos: plaukų žmogaus perukas, bukas supjaustyti, mslynn plaukų perukas rudi plaukai, perukas, perukas leace priekiniai, nėriniai priekiniai trumpas burg perukas, "omber" spalva žmogaus plaukų perukai, bob perukas, nėriniai priekiniai vyras, slj8c.

Specifikacija:

  • Gali Būti Permed: Taip
  • Elemento Tipas: perukas
  • Bžūp Konstrukcijos: Glueless Dangtelis Su Koriais ir Dirželiai
  • Elementų Pakuotėje: 1 Gabalas, Tik
  • Medžiaga: Žmonių Plaukų
  • Bazinė Medžiaga: Šveicarijos Nėriniai
  • dangtelis spalva: vidutinės rudos spalvos dangtelis trumpų plaukų perukas bob perukas
  • Plaukų Tarnavimo Laikas: Ne Raizginys Nr. Praliejimo Mažai Maintenace, 12-24 Mėnesių Gyvenimo su Tinkamai Ca
  • Spalvos Nėriniai: Vidutinio Ruda
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tinka Miršta Spalvų: gali būti dažiausi #27 spalva
  • Perukai Ilgis: Trumpas
  • Pateiktas Metodas: Pusę Mašinos Pagamintas & Pusė Ranka Sąlygotosios
  • Tekstūra: Tiesiai
  • Kepuraitė Dydis: Vidutinis Dydis
  • Prekės Pavadinimas: mslynn
  • Žmogaus Plaukų Tipas: Brazilijos Plaukų
  • Gamybos Metodas: 4x4 nėrinių Uždarymo perukai ,trumpas perukas,bob perukas
  • Plaukų Medžiaga: 100% Žmogaus plaukų . Brazilijos plaukų perukas
  • Nėriniai Vietos: 4x4 colių nėriniai perukas
  • Nėriniai Perukas Tipas: Nėriniai Priekiniai perukai
  • Gamtos Valsčiaus: Taip Prieš nupeštos
  • Medžiagos Klasė: Remy Plaukai
  • Tankis: 150 tankio ,žmogaus plaukų perukas

Kokybės Sertifikavimas:100% Žmogaus plaukų Rinkti Sveikus Plaukus Greitas Pristatymas:Laivą Iš Per 48 Valandas ,DHL/FEDEX 3-7 Darbo Dienas Nerizikinga Prekybos:30 Dienų Grąžinimo Politika ,Išspręsti Visas Problemas Tinkinti Etiketės:Didmeninės Kainos , Lašas Laivybos

Produkto Rodyti

Processional Paslaugos

Visi 5 Žvaigždžių Atsiliepimus+Paveikslėlių=$5

Jei jums patinka mūsų plaukai, tikiuosi, jūs galite pateikti mums jūsų visų 5 žvaigždučių grįžtamojo ryšio su gražių plaukų nuotraukas,mes galime grąžinti jums $5 parodyti mūsų dėka.Pridėti daugiau plaukų nuotraukų su puikiais komentarus galite gauti dar $5. Tai paskatins mus padaryti geriau ir geriau jus aptarnauti klientus.

Susisiekite su mumis Pirma,Jūsų Problema bus Išspręsta!

Jei turite bet kokių klausimų,pls nepalik jokių neigiamų peržiūrėti arba atidaryti ginčą, mes padėsime jums ją išspręsti,jis nebus pakeistas, kai blogas peržiūros kairę.I pasistengsime atsakyti jums iš karto kai matau savo pranešimą ir darome viską, kad padėti jums išspręsti laiku.

1.Apie Mokėjimą

Nilson.lt priimti mokėti visa ,Master Card,Paypal,sąlyginio DEPONAVIMO, "Western Union", Banko Pervedimas,WebMoney.Bet mokėjimo problemų (Nesėkmingai mokėjimo ,unaccepted kortelės,uždaras tvarka)bus išspręsta, jei jums susisiekti su mumis anksčiausiai.

2.Apie Siuntos

Paprastai jūsų paketas bus išsiųsti per 24-48 valandas po užsakymo tvarkomi su dauguma greitai express " kompanija.DHL/TNT, reikia apie 4-5 darbo dienas."Fedex" visada reikia apie 3-5 darbo dienas.

Apie Bžūp Perukas

Mūsų Perukas yra Vidutinio Dydžio(Apskritimo 22.25 Colių)į Storck.Prašome įvertinti savo galvos dydis du kartus prieš tai, kad jums puikiai tinka.

Matavimo

Prašome ištiesti plaukų, ypač banguotas ir garbanotas plaukų, plaukų ilgis turėtų būti vertinama kaip plaukai yra tiesūs narė.

1. Valymo šampūnu Žmogaus Plaukų Perukas

Šepetys iš perukas naudojant perukas šepetys prieš pradedant valymo šampūnu procesą.Ilgų plaukų perukas reikia skirti ypatingą dėmesį, prieš valymą, o trumpų plaukų perukas reikia tik greitai teptuku.A garbanotas perukas trunka ilgiausiai valyti out; užtikrinti, kad plaukai ne raizginys proceso metu yra kartais varginantis darbas.Šlapias perukas tekančiu vandeniu, yra atsargūs, ne panerti visą peruką.Darbo palmių dydžio kiekį šampūno į perukas, yra atsargūs, kruopščiai išvalykite visą peruką.Panerti perukas į vandenį gali sukelti ahir pluošto mazgas ir painiava, todėl valyti jį sunku.

2 .Tinkamai Išskalauti Perukas

Pakilti perukas, šaltas vanduo, užtikrinant, kad jis yra ne panardintas.Įsitikinkite, kad bžūp ir ahir skaidulų visiškai išskalauti švariu šampūnas.Taip pat, būti tikri, kad vanduo teka ta pačia kryptimi, kaip plaukų perukas išlaikyti šilkiniai išvaizdą.

3. Kondicionavimo Žmogaus Plaukų Perukas

Masažas perukas kondicionierius, į mažus skyriuje perukas, kol jis bus visiškai padengtas.Taikyti kondicionierių nuo šaknų iki galiuku.Kruopščiai išskalaukite šaltame vandenyje.Jei naudojate palikti kondicionierius vietoj išskalauti kondicionierius, tiesiog purškimo kondicionieriaus ant perukas kailis, ar taikyti ir masažas į perukas ranka.

4. Džiovinimo Žmogaus Plaukų Perukas

Vieta perukas ant perukas stovėti ir ištrink plaukus sausu rankšluosčiu.Naudojant plaukų džiovintuvas perukas gali sukelti frizzing, todėl oro džiovinimo rekomenduojamas metodas.Jei plaukų džiovintuvas naudojamas, nustatyti šilumos mažas ir išlaikyti vadovas, dažytojas nuo perukas bent aštuonių colių.Nebandykite valyti perukas, o šlapias nenutrūktų ir tangling.Po perukas buvo kruopščiai džiovinti, valyti mūsų perukas ir stilius, kaip tikėtasi.

Patarimai: Garbanotas perukas skalbimo patarimai

1. Negalima valyti jūsų garbanos. 2. Šukos kondicionierius per plaukus, o skalbimo, rankšluostį sausai ir stiliaus pirštais į kelią frizz

1.Mūsų plaukai žmogaus plaukų Turinys yra 100%,Jokių mišinys Sintetinių plaukų ir Gyvūnų plaukai. 2.Mes turime mūsų pačių gamykloje,Tinkamą inventorių,Aukštos kokybės garantija

Etiketės Tinkinti Patikimas Plaukų Pardavėjas Pelningas Didmeninės Kainos Greitas Pristatymas Patikimas Kokybės Užtikrinimo Drop Laivyba

F&Q

Q1: Gali būti tiesinami plaukai ar riesta?

A: Taip.Naudoti plokščias geležies/tiesiau arba žnyplės, prašome don ' t būti didesnė kaip 150C, net jei jis yra, bet kaip su savo plaukų, niekada nenaudokite karšto įrankius, pernelyg dažnai, ir prašau, nedaryk to pernelyg dažnai, ar plaukai bus lengvai gauti sausa ir susivėlęs.

Q2. Kodėl plaukai lengvai gauti susivėlęs?

A: kodėl plaukų susivėlęs, kaip šių priežasčių ir jums reikia išvengti susivėlęs, kaip nurodyta toliau. 1. Jūsų plaukai ryšuliai gali painiava dėl sausumo, naftos ir purvo kaupiasi, druska, vanduo, chloras ir ne šukavimas(platus dantų ateiti kūno banga, tiesūs plaukai, pirštų šukos garbanotais plaukais) iš savo plaukų kasdien. 2. Įsitikinkite, kad wash&būklės plaukus ne rečiau kaip kartą per savaitę, du kartus per savaitę būtų geriau.Naudoti drėkinantis lašai arba kreipkitės stilistas daugiau pagalbos.

Q3: Kodėl mano plaukai vis praliejimo?

Prašome don 't naudoti kartu su šepečiu, garbanoti plaukai, tik veikia su pirštais švelniai; naudotis plataus dantų šukos tiesiai arba kūno wave" stilių.Po plovimo, malonumas slaugytoja plaukų su kai kurie plaukų aliejus, ir plaukai bus šilkinė ir švelni.

Q4: kokio tipo plaukų priežiūros produktai turėtų naudoti?

A: Naudokite geros kokybės šampūnas ir kondicionierius, kondicionierių jūsų plaukai yra labai svarbus norint išlaikyti ją minkštą ir lengvai valdomas.Galite naudoti ir produktų, pavyzdžiui, želė, plaukų lakas saugo curl vietoje, tačiau įsitikinkite, kad plauti plaukus, o ne palikti ten produktai ilgą laiką.

Jums taip pat patiktų