Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Dermaroller Hyaluroic Rūgšties Serumas 0,35 Proc Buteliuką 1,5 ml, 1 x 30 vienetų Veido Serumas Drėkinantis Balinimas

Dermaroller Hyaluroic Rūgšties Serumas 0,35 Proc Buteliuką 1,5 ml, 1 x 30 vienetų Veido Serumas Drėkinantis Balinimas

lizdo

    €34.21 €51.84
    • (2)

SKU: n162405

Žymos: derma roller, mezo serumas, įprastą odos priežiūros, rūgštis hyaluron, glikolio rūgštis, vc įpurškimo serumas, dermarol, Serumas, kūno dermaroller, veido serumas.

Specifikacija:

  • Formulės: Skystis
  • Šalis/Regionas Gamyba: Vokietija
  • Komponentas: hialurono serumas
  • Prekės Pavadinimas: ENERGINGAS, GLAMŪRAS
  • Funkcija: Drėkinamasis
  • Lytis: Moteris
  • Elemento Tipas: veido serumas

Dermaroller Hyaluroic Rūgšties 0,35 proc Buteliuką 1,5 ml, 1 pakelis (1 x 30 vnt.)

Originali Dermaroller Hialurono Rūgštis Šių Hialurono ampulės paramos natūralios odos hidrataciją ir skatina kolageno gamybą ir elastino.

Natūralių ingredientų, palaiko drėgmės balansą, oda Stiprina jungiamąjį audinį ir gali padėti sumažinti raukšles daugiau atsparumo brandžiai odai dėl jaunosios ir naujesnis odos tinka kiekvienam odos tipui Dermaroller Hyaluron ampulės yra labai koncentruota hialurono rūgšties serumas kasdienės odos priežiūros.Serumas į ampules, suteikia natūralią hidrataciją ir skatina organizmo naujos sudėties, kolageno ir elastino.Reguliariai naudojant jūsų oda atrodo jaunesnė ir naujesnis ir raukšlės pastebimai sumažėja.

Ingredientai

Aqua, alcohol denate, glicerolis, natrio halurono, karbamido tirpalas, kalio sorbatas, natrio benzoatas, pieno rūgštis, alantoinas, benzilo benzoatas, benzilo salicilatas, lecitinas, pentylene glycol, alkoholis, askorbo palmitatas, polisorbatas 20, kalio fosfatas, retinolis, tokoferolis.

Dydis:

30 x 1.5 ml

Naudojimas:

Išvalyti savo veidą, kaip įprasta, prieš naudodami Hyaluron Ampulės.Atidaryti ampulä-ir švelniai masažuokite serumą į odą.Venkite tiesioginio akių kontakto.Jei nesate visiškai serumą, galite pakeisti skaldytų ampulä-bžūp ir laikyti ampulėje šaldytuve iki 24 valandų

Jums taip pat patiktų