Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Peties, Kameros Apsaugos Atveju Fotoaparato Krepšys su Reguliuojamu Petį Už Fujifilm Instax Mini 11 Momentinį Fotoaparatą Rankinės

Peties, Kameros Apsaugos Atveju Fotoaparato Krepšys su Reguliuojamu Petį Už Fujifilm Instax Mini 11 Momentinį Fotoaparatą Rankinės

Camera & Photo Priedai

    €4.17 €7.08
    • (2)

SKU: n162048

Žymos: instax mini, insta, instax lapas, Filmas 300, canon popieriaus, fujifilm, filmas fujifilm instax mini, uždaryti veidrodis, instax, huji.

Specifikacija:

  • Modelio Numeris: Fotoaparato Krepšys
  • Medžiaga: PU
  • Tipas: Minkštas Krepšys
  • Suderinami Veiksmai, Fotoaparatas Prekės: insta360
  • Prekės Pavadinimas: tmddotda

Kulka Taškų: 1、Mažas Patarimas: apsauginį atveju gali puikiai atitinka savo fotoaparatą Fujifilm Instax mini 11, tačiau atkreipkite dėmesį, kad produktas neįtraukė fotoaparato ar kino aksesuarai.

2、Reguliuojamas Dirželis: pečių, turėtų būti koreguojamas laisvai nuo 27 cm iki 55 colių(apie).

3、PU Odos: apsaugos atveju siūlo aukštos kokybės PU Odos paviršius su minkštu ne nulio mikropluošto interjero.Ir jis gali apsaugoti fotoaparatą nuo dulkių, įbrėžimų ir pažeidimų.

4、Padaryti Foto, atsižvelgiant Paprasta: Nuimkite viršutinį dangtį, galite fotografuoti nedelsdami.Taigi nereikia imti fotoaparatą galite visiškai išnaudoti visas funkcijas ir informacijos fotoaparato.

5、Pločio Paskirtis: apsauginis dėklas tinka gimtadienio dovana, kalėdų dovanos, baigimo dovanų, suvenyrų, dovanų.

Specifikacijas(apie):

Medžiaga: PU oda

Spalva: mėlyna rožinė, violetinė

Uždaro tipo: przystawkę uždarymo

Pritaikomumas: tinka Fujifilm Mini11 fotoaparatas

Dydis: 12.5*6.5*14cm/4.92*2.56*5.51 į

Svoris: 130.7 g

Paskirtis: apsaugoti savo Polaroid fotoaparatas

Pareigos: pečių, rankų fotoaparato krepšys

Pakavimo Sąrašas:

1*Fotoaparato Krepšys (ne įeina fotoaparato)

1*Peties Diržas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jums taip pat patiktų