Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

JoJo ' s Bizarre Adventure KILLER QUEEN Kira Yoshikage Cosplay Šilko Kaklaraištis Necktie 5cm

JoJo ' s Bizarre Adventure KILLER QUEEN Kira Yoshikage Cosplay Šilko Kaklaraištis Necktie 5cm

Drabužiai, Reikmenys

    €7.29 €9.11
    • (0)

SKU: n161678

Žymos: kalėdų užtrauktukas kaklaraištis, vyrai šilko kaklaraištis, jojo killer queen, drugelis kaklaraištis, nėriniai užtrauktukas kaklaraištis, kira yoshikage, 5cm kaklaraištis, kira kaklaraištis, neckti, vyrams kaklaraištį.

Specifikacija:

  • Dydis: One Size
  • Elemento Tipas: Ryšiai
  • Medžiaga: ŠILKO
  • Modelio Numeris: 146cm*5cm
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Stilius: Mados
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Tipas: Spausdinti
  • Lytis: VYRAI
  • Ryšiai Tipas: Kaklo Kaklaraištis

RM922696418800302

Būklė: Naujas su tegus

Medžiaga: 100% Šilko arba poliesterio

Ilgis: 146cm

Plotis: 5cm

Paketą Sudaro:1 x Kaklaraištis

Prašome Būti Pastebėjo:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos,prašome suprasti, ir įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš jums pasiūlymą.

2. Pakuotė gali šiek tiek nukentėjo per tarptautinės laivybos, prašome suprasti, prieš jums pasiūlymą.Ačiū!

Mokėjimo

Sandoris neapima visų Importo Mokesčių/PVM/Tarifai Mokesčiai.Jis yra vienintelis atsakingas pirkėjas.Daugiau informacijos apie mokesčio tarifas, prašome patikrinti su vietos papročius prieš pirkimą.

Pristatymas

Po apmokėjimo patvirtinimo, prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas per china post sekimo numerį(neskaitant švenčių dienomis arba savaitgaliais).

7-25 darbo dienų Jungtinė Karalystė, Jungtinės amerikos valstijos;

15-50 darbo dienas į kitas šalis;

Pagreitintą pristatymas (DHL, ar AVS) yra prieinamas, prašome susisiekti su mumis jei jums reikia.

Prašome atkreipti dėmesį, pristatymo laikas yra apytikslis ir gali skirtis, priklausomai nuo atstumo, iš Kinijos, taip pat muitų teisės aktus,ir pan.

Dėkojame jums už kantrybę ir supratimą.

Grįžti

Prašome perskaityti objekto aprašymą ir patikrinkite nuotraukas, atidžiai prieš siūlymą.Taip pat atkreipkite dėmesį, kad monitoriaus gali skirtis nuo kompiuterio į kompiuterį ir gali iškreipti tikrosios spalvos.Prašome perskaityti šias taisykles, kruopščiai, prieš pateikiant savo pasiūlymą.

Grįžti arba grąžinti galima tik tuo atveju, jei prekė yra nekokybiška gavęs, ar ten klaidą prekės aprašyme sukelia prekės nėra montavimo jūsų poreikį.Tokiais atvejais,pardavėjas moka už visas susijusias laivybos išlaidų, jei tokių yra.

Grąžina yra taip pat priimtinas, jei pirkėjas pirko šią klaidą ir prekės vis dar geros būklės, skirtos perparduoti.Pirkėjas yra atsakingas už visų su jais susijusių laivybos kaina.

Atsiliepimai

Jūsų atsiliepimai yra gyvybiškai svarbios mūsų eBay verslą ir yra raktas į mūsų sėkmę, nepamirškite, kad mums Penkių Žvaigždučių Išsamias Pardavėjo įvertinimų.Ačiū!

Jei nesate visiškai patenkinti įsigijote, prašome susisiekti su mumis prieš wouldleave neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, mes siekiame suteikti jums penkių žvaigždučių paslaugas

Susisiekite Su Mumis

Jei turite kokių nors problemų, prašome elektroniniu paštu mums iš karto.Mes stengiamės atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau.

Jums taip pat patiktų