Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Nerūdijančio Plieno Šiukšlių Maišelis Laikymui Laikiklis Nešiojamų Lauko Kempingas Šiukšlių Maišo Laikiklis

Nerūdijančio Plieno Šiukšlių Maišelis Laikymui Laikiklis Nešiojamų Lauko Kempingas Šiukšlių Maišo Laikiklis

Kempingas & Žygiai

    €12.45 €15.55
    • (1)

SKU: n161272

Žymos: akių lauko, paukščių lauko, šiukšlių stendas, neutralus lauko, šiukšlių maišą, kablys, žalia sportas, tikslas nešiojamų, šešiakampis lauko, stovas šiukšlių, šiukšlių pakaba.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)

Prašome PATIKRINTI, dydį, prieš užsakant!Atidaryti Dydis: 11.8 colių x 19 colių x 12 colių Kartus Dydis: 12 colių x 22.4 colių x 0,6 colių

JOKIŲ SURINKIMO NEREIKIA.Lengvai atidaryti pradėti šiukšlių, lapų ir perdirbimas.Lengvai arti sandėliavimui.

Pagaminti iš sunkiųjų chromuotas geležies.PATVARUS & ANTI-KOROZIJOS KREKINGO!JOKIŲ SENĖJIMO!

VARGO-NEMOKAMAS DIZAINAS leidžia šiukšlių maišai likti plačiai atvertos, lengviau pašalinamas.Du ar daugiau maišelių galima pakabinti rūšiuoti atliekas lengva rūšiavimas.

MULTI-PURPOSE:Universalus naudoti skalbimo maišelį, akių maišą ir didelės talpos šiukšlių maišelis.Puikiai tinka vejos darbo, sandėliavimo, kempingas, virtuvė, perdirbimo ir daug kitos paskirties.

Kodėl Verta Rinktis Mane?

Ne Surinkti būtinos, bet Išardomi.Pakankamai Stabilios!NIEKADA KRISTI ŽEMYN ARBA PALŪŽTI!Kosmoso Išsaugoti, Laikymo ir itin patogu naudoti.

Multi-purpose x-rėmas sulankstomas skalbinių krepšys, laikiklis.Tinka standartinio dydžio skalbinių krepšiai arba 8 iki 15 litrų plastikinius maišelius.

Pridėti įrašus saugo krepšiai surengė vienoje vietoje.Vargo-nemokamas dizainas leidžia šiukšlių maišai likti plačiai atvertos, lengviau pašalinamas.Tai daro tai lengva gauti, lapus ir kitas šiukšles į šiukšlių maišą.

Puikiai tinka vejos ir sodo ar namų ruošai.Nėra bjauriau ar nepatogus talkos, jei naudoti maišo stovas.Tai tik tinkamo dydžio jūsų namuose, veja darbą, virtuvė, garažas, tarnybos ar kempingo priekabą ir pan.

ILGAS tarnavimo laikas:stovo savybės sunkiųjų suvirintos plieninės konstrukcijos su blogų oro emalio apdaila.Paskutinis-ilgai naudojant.

Specifikacija:

Spalva: Sidabrinė

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: 31 * 57cm / 12 colių*22.4 colių

Svoris: 1.4 lb

Paketą Sudarė: 1 * Šiukšlių maišo laikiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Jums taip pat patiktų