Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

SEXYE TPE Sekso Lėlė Silicio Minkštas Krūties Asilas Suaugusių Seksualus Žaislai Metalo Skeletas Žodžiu Myliu tikrą Pūlingas Makšties Aukščiausios Kokybės Lėlės

SEXYE TPE Sekso Lėlė Silicio Minkštas Krūties Asilas Suaugusių Seksualus Žaislai Metalo Skeletas Žodžiu Myliu tikrą Pūlingas Makšties Aukščiausios Kokybės Lėlės

Sekso Žaislai

    €596.37 €851.96
    • (0)

SKU: n160730

Žymos: nekilnojamojo lėlės nekilnojamojo, suaugusiųjų žaislas, sekso žaislas, silikono sekso lėlės kalba, seksualus galva lėlės, atgimti, vyrų masturb, j. lėlės, silikono asilas panty, greenscreen.

Specifikacija:

  • Sertifikavimo: CE, FDA sertifikavimo
  • Krūtinė*liemenį*klubo(158CM): 80CM*54CM*81CM
  • Medžiaga: Sveikatos TPE, su metalo skeletas
  • Aukštis: 145cm, 158cm ar 168cm
  • Odos Spalva: Fizinis Ar Rudos
  • Privalumas: saugus, švelnus, smooth, nekilnojamojo jaustis, nr. savitą kvapą
  • Funkcijos: Žodžiu/ motinos/ makštį/ išangę lytis
  • Elemento Tipas: Sekso Lėlės
  • Pakuotė: 1 x lėlės, 1 x perukas, 1 x apatiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: PH

Kodėl Žmonės Perka Sekso Lėlė?

Tiems, dieną ir amžius, su žmonių gyvenimus gauti busier ir busier, santykiai, stresas yra visų laikų rekordą, sumažėjus šeimos gyvenimo, darbo, nuovargio, poroms buvo atskirtas ilgą laiką dėl darbo ar asmeninių priežasčių, žmonių, kurie tiesiog neturi emocinės energijos, už tam tikrą ryšį.Priežasčių sąraše pirkti Sekso Lėlė gali būti begalinis. 1,Sekso Lėlės idealiai tinka tyrinėti savo seksualumą 2,santykiai, kai dviejų tautų seksualinius troškimus nėra suderinta. 3,Sekso Lėlės buvo rastas didžiulis vietą gyvenime vienišų vyrų ir moterų, nuo brendimo amžiaus. 4, dauguma vienišų žmonių, kurie nenori rizikuoti ir iki šiol VIENOS NAKTIES, arba skambinkite žvejų, ir sekso lėlė galėtų būti geras būdas gauti Seksualinį pasitenkinimą. 5,, Dėl kai kurių didelių gerbėjų Anime, ar kitos specialios charaters.Sekso lėlė būtų komfortą savo sexaul satification.

Aukščiausios Kokybės TPE& Metalo Skeletas

Su aukščiausios kokybės TPE, lėlė gali suteikti jums realus odos lietimo jausmas, tikroviška ir minkštesnė želė boobs, maža Makšties ir išangės visą laiką mergelės.Su metalo skeletas, jos galima padaryti lėlės nėra daug pozos ir sekso pozicijų, kaip jūsų pageidavimus.

2,Puikus Klientų Aptarnavimas

Mūsų filosofija yra pasiūlyti jums geriausią apsipirkimo patirtį ir pasiūlyti aukštos kokybės lėlės.Jūs turite atsakymą iš mūsų per 3 min biuro valandas.Palikite mums savo elektroninio pašto adresą, kad bus geriau, serveriai siųsti vaizdo įrašus ir nuogas nuotraukas, iš kurių matyti daugiau informacijos, lėlės.

3,Patikimas Tiekimo Grandinėje

Mes manufatur ir prekybos įmonės.Visi SEXYE Originalus dols gaminami mūsų gamykloje.Galime pagaminti 500 lėlės dieną.Mes galime pasiūlyti pritaikyti paslaugos.

4,Patikimas Logistikos ir Pristatymo Paslaugos

Kelių laivybos būdų, sausumos transportu, oro laivybos, jūrų laivybos, geležinkelių transportas, markė lėlė galėtų būti siunčiami į daugelio šalių ir teritorijų.Patikimas muitinės formalumų paslaugos, mes galime gauti labiausiai jis šalims ir teritorijoms priskirtą aišku.Net kai kurių šalių, teigia, kad pornografija yra draudžiama.

Apie SEXYE

SEXYE prekės ženklas yra registruotas tiek Japonija ir Kinija.Kinų simbolių žino kaip " ".Mes daugiausia parduoti suaugusiųjų produktų, ypač sekso lėlės.mes yra viena iš geriausių prekės žemyninėje Kinijoje, mes turime oficialiais mūsų parduotuvėje Tmall ir JD.com, kurių e-commecial vadovai žemyninėje Kinijoje.SEXYE prekės sekso lėlė parduota daugiau nei 2000 lėlės mėnesį Žemyninėje Kinijoje.Dabar pradedame europos oversea rinkos, Nilson.lt bus mūsų pirmas žingsnis.mes turime vieną geriausių Azijos veido lėlės ir Anime kaip lėlės.Tikimės, kad galime suteikti geresnės kokybės sekso lėlės į mūsų oversea klientams geresnę kainą.

Įstaiga Duomenys

Aukštis: 149 cm/159 cm / 169 cm Krūtinė: 73cm/79 cm /84 cm, C taurė Juosmens: 50cm /53cm/56cm Klubai: 78cm/82cm/87cm Kojų ilgis: 43/46/49cm Kojų ilgis: 21 /22/23 cm Grynasis svoris: 29/35/39 kg Supakuoti svoris: 34/41/46 kg Makšties gylis: 17 cm Burną skylės gylis: 18 cm Išangę gylis: 17cm Paketo specifikaciją: 135*38*35/146 * 40 * 28/154*42*32 cm

Apie Logistiką

1.Išsiuntė iš korėjos sandėlyje: apie 3-5 dienų atvykti 2.Vežamos iš Kinijos į rusijos: apie 20-55 dienų atvykti 3.Vežamos iš Kinijos į JAV,Jungtinė Karalystė,Vokietija,Prancūzija,Lenkija,čekija,Ispanija,Italija,belgija,Danija,Liuksemburgas,Olandija,Kroatija,Slovakija,Slovėnija,Suomija,Danija, Austrija,Švedija,Graikija,Airija,Portugalija,Estija,Latvija,Lietuva,Rumunija,Vengrija,nemokamas pristatymas, apie 3-15 dienų atvykti.Pandemijos ten bus kelias dienas, nedelsdama kreipkitės į mus ir įsitikinkite, kad stimate laikas pristatyti y ir pasirinkite siuntimo būdą.

Pranešimas Apie Lėlės

1,Sekso lėlės yra ne toks tiksliosios, yra tam tikras nukrypimas apie 5 CM yra normalu, įsitikinkite, kad jūs skaitote šį prieš pateikdami užsakymą. 2,Apie spalvą, vargu, ar kai kurie skiriasi iš skirtingų monitoriaus, ir šviesa sąlyga, kad, atsižvelgiant, nuotraukos taip pat labai matyti įvairių spalvų, profesionalus fotografas wouold parodyti jums geriausias ir tikroviškesnės spalvos ar lėlės. 3,nuotraukos gali būti jautrus turinį.Jei jums reikia daugiau detalios nuotraukos, prašome susisiekti su mumis.Mes atsiųsime necenzūruota nuotraukas jums. 4, pažadame: Jūs gausite 100% pats, kaip ir žemiau vaizdą lėlės. 5, matyti, galite būti visiškai padengta, tačiau vis dar šiek tiek, ir tai yra normalu.visi lėlės visų prekės ženklo problemos.

DUK

Q: Kodėl veiksnys nuotraukos atrodo ne taip gerai, kaip vaizdas už reklamos, aš galiu, gali būti 100% pačias lėles, kad reklamos lėlės?A: reklamos, lėlės, nuotraukos, priima profesionalių fotografų, jie gali parodyti jums geriausias aspektus ir geriausia atrodo lėlės.Darbuotojų sandėlį ar gamyklą yra ne fotografas, jie tiesiog turi telefonas, ir kai kurie labai normalus, nemanau, kad lėlė yra blogiau, kaip nuotraukas imtis gamyklos, nekilnojamojo produktai būtų geriau.Dėl reklamos lėlės yra gerai suknelė ir stlyed, jūs galite turėti visiškai pačios lėlės, bet reikia šiek tiek laiko stiliaus lėlės ir jos suknelė iki.Vienas dalykas, labai svarbu, kad jūs turite stiliaus lėlės.Q: ar lėlės odos dėmių?A: dollrsquos nors odos patvarus ir atsparus rip, ašaros, ir dėmių nėra nesunaikinamas.Jūs turite būti atsargūs, išlaikyti savo lėlės, toli nuo tamsūs audiniai ir prigludę drabužiai.Jei jums patinka tamsių drabužių, jūs turėtumėte būti tikri, nuplaukite jį, prieš pateikiant jį į savo lėlės, ir įsitikinkite, kad nėra parduotuvėje jos drabužius.Geriausia drabužių lėlėms yra šviesios spalvos, palaidų montavimo audiniai.Q: Ar SEXYE Lėlės ateina su garantija?A: Dėl produkto pobūdžio, mes negalime priimti deklaracijas.Tačiau mes pasisakome už mūsų produktą ir padaryti viską, ką galime, kad patenkinti mūsų klientų Q: Kas yra jūsų grąžinimo politika?A: Nors wersquod kaip visiškai patenkinti visi mūsų klientai, mūsų įmonė politika: VISI sandoriai YRA GALUTINIAI.Tačiau, mes labai rekomenduojame, kad jūs naršyti daugybė galimybių pakeisti savo SEXYE lėlės.Jūs galite pakeisti savo drabužius, apsikeitimo jo ar jos perukas, taikomas tam tikrų rūšių kosmetikos, ir net keisti savo veidą.

Jums taip pat patiktų