Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

1PCS Kojos Massager Žiedas Apkabos, Dūmtraukio " Fitness Masažas Artefaktas Roller Raumenų Relaksacija Stick Jogos Kūno Mankštos Priedai

1PCS Kojos Massager Žiedas Apkabos, Dūmtraukio " Fitness Masažas Artefaktas Roller Raumenų Relaksacija Stick Jogos Kūno Mankštos Priedai

lizdo

    €12.20 €18.21
    • (0)

SKU: n160415

Žymos: Pritaikymas, putos volelis, tinka roller, dviračių mokymo roller, sporto salė riešo roller, atsipalaiduoti vairavimo priedai, taco joga, abs pilvo roller, ritinio stick, fitneso riedučiai.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)

Ypatybė:

Raumenų Minkštiklis Masažas Roller Rankos Kojos Apkabos, Juosmens Massager Stick Jogos Fitneso

[Aplinkai nekenksmingų medžiagų] ekologiška medžiaga PP + EVA apsaugo jūsų odos ir nedirgina odos pernelyg nesirūpindami tiesioginio kontakto metu, masažas.

[Atkuriamojo masažas] ergonomiškas roletai gali pateikti savarankiškai masažas trigger point paramos funkcija, su elastinga laikiklis, reguliuojamas plotis, tinka įvairių kūno pločio reguliavimas.Ritinio taip pat gali pagerinti natūralią apyvartą ir sumažinti uždegimą, taip atkuriant raumenų veikla ir lankstumą, todėl atleidus raumenų slėgio skausmas.

[Taikomos visos kūno dalys] Dviguba tekstūra geležinkelių masažas taškų balansas šlaunies skausmas, keturgalvio, veršeliai, kojų raumenys, blauzdikaulio, įtvarai, ir stora ginklų.Giliųjų audinių masažas, akupresūra.

[Lengva nešiotis ir naudoti], privataus massager galima naudoti namie, sporto salėje arba, kai kelionės ar atostogų, todėl net ir po sunkių pratybų arba long beach keliones, tai yra patogu nešiotis į bet kurią vietą norite eiti į sporto.

[Tinka minios] Šis įrankis gali būti naudojamas ne tik teniso alkūnė masažas sportininkų arba golfistów, bet taip pat puikiai tinka bėgikų, sportininkai, jogos praktikų, plaukikai, šokėjai, kulturystek, ir kiekvienas asmuo, kuris yra įsipareigojusi, kad sveikatos, sporto ir sveikatingumo Žmonių.

Siūlome jums puikų masažo poveikis ir rankena tinka jūsų rankas gerai.

Labai lengva ir patogu naudoti kasdien.

Veiksmingai gerina kraujotaką, atpalaiduos įtemptas raumenų ir sąnarių skausmas.

Idealus fitneso volas šeimos ir asmenys, išlaikyti sveiką.

Aukštos kokybės medžiaga, švelnus ir patogus jums daryti pratimus.

Komplektą sudaro:

1*Žiedą, apkabos, kojos massager

Jums taip pat patiktų