Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

HIMALL Galingas Bevielio Analinio Sekso Žaislai Vyrams Gėjų Butt Plug Prostatos Masažas Vibratorius Vyrams Nuotolinio Valdymo Suaugusiųjų Sekso Žaislai 18+

HIMALL Galingas Bevielio Analinio Sekso Žaislai Vyrams Gėjų Butt Plug Prostatos Masažas Vibratorius Vyrams Nuotolinio Valdymo Suaugusiųjų Sekso Žaislai 18+

Sekso Žaislai

    €15.72 €20.97
    • (1)

SKU: n160203

Žymos: sėklidžių, prostatos massager, mano sekso žaislai, butt plug, gėjų seksas, sekso žaislas oslas išskleisti, sekso žaislas, analinis, bdsm žaislas, massag prostatos, vibrat.

Specifikacija:

  • Modelio Numeris: vibratoriai žmogui
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Dydis: sex toys
  • Medžiaga: Silikono
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Prekės Pavadinimas: HIMALL
  • Elemento Tipas: Vibratoriai

Analinio Sekso Žaislai Prostatos Massager -Feelingirl Vyrų Vibratoriai, Varpos Žiedas 9-Vibracijos Režimą, Belaidžio Nuotolinio Valdymo Vibratorius, Įkraunamas Vandeniui P-vietoje Vibracija, Vyrams ir Poroms.

Apie produktą

❤ 3 IN 1 analinis vibratorius.Bananų formos vibratorius yra sukurtas remiantis žmogaus kūno sandarą.Kištuko gali siekti jūsų išangę, masažas, prostatos, skatinti orgazmas ir spermos apyvartą.Yra 2 žiedas spynos ant varpos ir sėklidžių, dėl kurių gali padidėti erekcijos metu, ir, kad jums maloniau.

❤ Prostatos stimuliavimas ir išangę.Įdomus 9 vibracijos režimus, siekiant patenkinti įvairių dažnių stimuliacija poreikius.30 pėdų belaidžio nuotolinio valdymo laisvų rankų stimuliacija žaidimas daro vibruojantis užpakalis analiniai kištukai lengviau pataikyti prostatos/anal/tarpvietės/p-tašką, tinka poroms/pradedantiesiems/solo games, ir malonus keliones.

❤Medžiagos yra sveikas ir saugus.Šis prostatos massager yra pagaminti iš medicininio silikono.Saugus, ne toksiškas, beskonis.Ergonomiškai suprojektuoti, minkšta, elastinga, šilkiniai sklandžiai ir patogiai liesti.Imitacinis modeliavimas, tikroviškos tekstūros, suteikia jums realią patirtį.

❤USB magnetinio baterija, patogus ir greitas.Visą massager yra 100% atsparus vandeniui, todėl galite nuplaukite vandeniu arba mėgautis sprogmuo orgazmas vonia ir baseinas.

❤ Atidžiai paketą ir laivo 100% apsaugoti jūsų privatumą.Mes teikiame 180 dienų kokybės garantijos, tai analinis žaislas (prašome kreiptis į klientų aptarnavimo tarnybą, jei jums kyla kokių nors problemų, mes stengiamės patenkinti jus).

►3 1Prostate massager

Gaidys žiedas yra sugriežtintos aplink jūsų penį ir sėklides padaryti įdomus ilgiau.Automatiškai stimuliuoja prostatos, ir jie gali pasilikti į išangę!Vibratorių, taip pat tinka moterims, todėl jums įvairių kelionių.Unikalios formos yra puikus žmogaus kūno statybos ir bus tobula

►Ramioje Analinis vibratorius

Tai yra tylus vibratorius, mažesnis už įprastą triukšmą (

►USB ir Magnetinis įkroviklis yra lengva įkrauti

Žinoma, siekiant užtikrinti, kad naudojimo metu, prašome pateikti šią blogas berniukas pilnos prieš naudojimą. (Nors dauguma elektriniai žaislai jau yra įkrauta gamykloje departamentas).

►Bevielis nuotolinio valdymo pultas

Belaidis nuotolinio valdymo puikiai kontroliuoja vibracijos lygis iki 30 metrų.Tai geriausias žaislas stimuliuoja prostatos ir tarpvietės.Jūs galite kontroliuoti savo partnerį ir nustebinti juos su 9 įdomių pokyčių.Tuo pačiu metu, jūs galite pagerinti savo malonumo, o todėl meilė arba vieno žaidėjo žaidimai.

►Būti parengti vyrų ir moterų

Analinis seksas su juo nebėra tabu tema, ir vis daugiau ir daugiau porų mėgautis šį atvirumą.Daug vyrų, analinis seksas yra toks įdomus, nes ji yra labai ypatinga.Vadinamasis vyrų G-taško, prostatos, galima pasiekti ir užtikrinti absoliutų malonumą, kai stimuliuojama.Kad vyrų analinio sekso labai malonus!

► Tinka visiems

Jei esate naujokas į išangę, tai gali užtrukti, kol massager būti įdėta.Rekomenduojama išbandyti jį su tepimo ir tai bus labai patogu, kai įdėta į prietaisą.Po kelis kartus, ji tampa lengviau praktika ir laikas dangos.

Pristatymas:1 analinis vibratorius,1 belaidis nuotolinio valdymo pultas,1 USB įkrovimo kabelis,1 x naudojimo instrukcija

Jums taip pat patiktų