Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

12 Vnt/set 23g Kilio Tipas Smiginio Adata 5-Wire 60PCS Aliuminio Polių Lėkti Nustatyti, tvirtas Ir Patvarus, Patalpų Sporto

12 Vnt/set 23g Kilio Tipas Smiginio Adata 5-Wire 60PCS Aliuminio Polių Lėkti Nustatyti, tvirtas Ir Patvarus, Patalpų Sporto

Įvykis & Party

    €11.87 €15.83
    • (1)

SKU: n160188

Žymos: samanų polių, rc plokštumos, gimtadienis dekoro šalis, ventiliatorius šiaudų, shuriken, sankt valentin, asmr mic, atveju seksas, boombox kolonėlę, blokas blokas.

Specifikacija:

  • Modelio Numeris: Nailono Veleno
  • Rinkinys Tipas: Taip
  • Skaičius, Vnt: 12pcs
  • Tipas Didmeninės: No
  • Type3: Šalis Žaidimas
  • Proga: Jubiliejus
  • Type2: nailono veleno
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • type1: Profesionalus Patarimas Smiginis
  • Medžiaga: Kita
  • modelis: NĖRA

12 Vnt/set Professional Patarimas Smiginio Aliuminio Nailono Velenas su 60PCS Skrydžių 100×Lėkti Pakeitimas-Nustatyti, Spalvinga Patarimas Smiginis Šalis Žaidimas

【Klasikinis dizainas】

Objektyvų žiedą griovelių ir gilių-sumažinti griovelių barelį patogiai gulėti ir sumažinti sukibimo poveikį pirštus spaudai smiginis, kuris yra labai svarbus puikus trajektorijos, ir geriau kontroliuoti visų metimų,Alu velenai suteikti dart išskirtinę pusiausvyrą.Kiekvieną veleno ateina su anti-atpalaidavimo, O žiedas dedamas aplink standartas 2BA patarimas.Šie patvarūs plastikiniai patarimai yra pagaminti iš kokybiškos medžiagos, su sklandžiai transformuota forma.Jie puikiai tinka bet kokios rūšies elektroninė taikiniai "akstis taikiniai".Matinė paviršiaus yra specialiai sukurta siekiant padėti lėkti laikytis taikiniai "akstis taikiniai" ir sumažinti bounce-out.skrydžio storis 0,3 mm, įtraukiami beveik storiausią prieinama rinkoje, ir todėl gali trukti daug ilgiau.laiko.tai iki galo sukomplektuota rodyklių sveria 18g (tarptautinių įsipareigojimų Neįvykdymo)

【 Įvairių derinių 】

Veleno turi keturis skirtingų spalvų, oranžinė, žalia, violetinė ir mėlyna, o pet skrydis yra 15 skirtingų tipų.Jūs galite kurti grožį norite per įvairius derinius veleno ir skrydžio.

【Puikiai tiktų jums】

Šis rinkinys yra iš viso 12 ballels, 12 velenai (keturių spalvų), 100 2ba aukštos kokybės patarimų, 24 O-formos guminiai žiedai, ir įrankis diržų.

Tai yra normalu, skrydžius ir patarimai susidėvi dažnai naudojamas.Komplekte pakeitimo skrydžių užtikrinti, kad šiuo atveju, jums bus mesti dar kartą po kelių minučių.Guminis žiedas apsaugo nuo skrydžiai iš artimiausiais laisvi.Šis rinkinys yra iš viso 12 ballels, 12 velenai (keturių spalvų), 100 2ba aukštos kokybės patarimų, 24 O-formos guminiai žiedai, ir įrankis diržų.

【 Geriausia dovana pradedantiesiems smiginio 】

Tai minkštas patarimas strėlyčių rinkinys pradedantiesiems(Hourse smiginio&Baras darts),18Grams=Soft tip+Barelį+Velenas+Skrydis+Žiedas.Ši masė labai tinka pradedantiesiems ir Jūsų Vaikams.Pirkti dovanų savo vaikams, ar jūsų draugai, manau, jie bus labai patinka.

parametras

Bendras svoris lėkti: 18g vieno

Skrydis: pet medžiaga 15 stiliai, 60 vienetų iš viso

Velenas: Aliuminio lydinio medžiaga, 4 spalvos, 12 iš viso

Barelį: anti-rust geležies medžiagos, 1 spalva, 12 iš viso

Patarimas medžiaga: aukštos kokybės plastiko, 1 spalva, 100, kiekis

O-žiedas: juoda, 24 vnt

Paketas apima

12*barelį+12*veleno+60 vienetų skrydis+24 O-formos guminiai žiedai+100 patarimų+1 atsuktuvas+1 saugojimo krepšys

Cprice83

    5
2021-01-24

They are very good, good quality, come in a cloth bag to keep them. Description such as. The chepas is going to ruin the country for us.

Jums taip pat patiktų