Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

NEWDERMO 2 in 1 Mikrodermabrazija & Blackhead Valiklis Mašina, Dulkių Siurbimą, Odos Atjauninimas, Veido liftas Exfoliator Priežiūros Priemonė

NEWDERMO 2 in 1 Mikrodermabrazija & Blackhead Valiklis Mašina, Dulkių Siurbimą, Odos Atjauninimas, Veido liftas Exfoliator Priežiūros Priemonė

lizdo

    €56.28
    • (2)

SKU: n159942

Žymos: švaresnis dulkių belaidžio, hydra veido įranga, veido šveitiklis, deimantų mikrodermabrazija, veido dermoabrasion, deimantų mikrodermabrazija namų, pramoninės kosmetikos mašina, rejuven odą prietaisas, veido kėlimo mašinos, galvan veido.

Specifikacija:

  • Gamybos procesas: Mašina Padarė
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Modelio Numeris: 9004
  • Prekių Kokybės Sertifikavimo: ROHS
  • Dydis: 39*38*154mm
  • Prekės Pavadinimas: NEWDERMO
  • Funkcija: Vibracijos Masažas
  • Standartinė Įtampa: 110V(不含)-220V(不含)
  • Maitinimo Šaltinis: Įkraunamoji Baterija
  • Tipas: Mikrodermabrazija & lackhead valiklis mašina
  • kilmės vieta: Kinija

NEWDERMO 2 in 1 Mikrodermabrazija & Blackhead Valiklis Mašina, Dulkių Siurbimą, Odos Atjauninimas, Veido liftas Exfoliator SPA Priežiūros Priemonės

PUIKUS ODOS BE MAKIAŽO

Mūsų Mikro-Dermabrasion Mašina ateina su technologijų ir kokybės spa kokybės gydymą.Šis prietaisas suteikia jums artimas ieškoti spinduliavimo be makiažo.Kaip tai įmanoma?Mašina pašalina arba negyvų odos ir netobulumą iš savo odos ir leidžia jums atrodyti jauniau!

JI PAKEIS JUMS PATINKA MAGIJA?

Žinoma, tai nėra stebuklinga, bet mūsų prietaise yra nano-kristalų technologija, kuri, kartu su mūsų 3 puikus lygių siurbimo suteiks jums magija rezultatus po to, kai gydymas.Tai padės jūsų poras, norėdami būti sveikesni pašalinti visus inkštirus.Sumažinti savo raukšles ir atstatytas odos kaip naujas.

NAUDOJANT NAUDĄ MŪSŲ MAŠINA

1.Sumažinti baudą linijas ir nedidelių raukšlių 2.Pagerinti odos tonas ir švytėjimo 3.Nyksta tamsios dėmės ir dėmės 4.Šalinimo ir gerinimo nedidelius randus, pavyzdžiui, seklių spuogų randus 5.Panaikinimo arba sumažinimo, dėl padidėjusios arba užsikimšusias poras 6.Padidėjęs kolageno gamybą, dėl daugiau jaunatvišką išvaizdą 7.Sumažėjo grubus, sausos dėmės.A, naujesnis, sveikesne veido

NEWDERMO 2 in 1 odos priežiūros technologija

Už Newdermo modernizuotos 2 in 1 Mikrodermabrazija&blackhead valiklis mašina,ji yra ne tik Profesionali Blackhead Valiklis priemonė,bet taip pat Mikrodermabrazija mašina - Šveitiklis toli išorinis odos sluoksnis,todėl bet kremai ar losjonai tepamas ant odos po naudojimo veiksmingumą.

Mikrodermabrazija

Mūsų mašinos šveitimas toli išorinis odos sluoksnis,todėl bet kremai ar losjonai tepamas ant odos po naudojimo veiksmingumą.Nebėra barjeras blokuoti naudingas medžiagas iš skverbiasi į apatinį odos sluoksnius.Nuo odos sluoksnis tiesiog žemiau stratum corneum dažnai, kai nedideli randai,dėmės,ir kitų trūkumų galima rasti, tai leidžia juos pašalinti.Kai valandą ar dvi paraudimą ir nedidelis patinimas, gali atsirasti.

Vakuuminė neigiamo slėgio pašalinti inkštirus

Naujas Blackhead Valiklis turi daugiau galingas siurbimo ir giliau išvalo jūsų odą.Po bandymų įgyvendino daugiau nei 1000 vartotojų, tai blackhead vakuumas gali veiksmingai pašalinti užsispyręs, inkštirų, whiteheads, negyvas odos, riebalų ir makiažo likučius, sklandžiai raukšles ir sugriežtinti odą po nuolat naudojant jį 2 - 5 savaites.

【3 Reguliuojamas Siurbimo Lygį,kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi】

Yra tris siurbimo pozicijas tris pavaras, ir siurbimo diapazonas yra 65+-5kpa.Po bandymo, kuris yra dalis saugos siurbimo asortimentą.Ji neturi pažeisti odą, jums gali būti naudojama su pasitikėjimu, Jūs galite lengvai reguliuoti tinkamiausią siurbimo lygis, skirtas jūsų skirtingas odos sritis. •Mažas įrankio siurbimo: tinka jautriai ir jautrią odą. •Vidurinis pavarų siurbimo: tinka normalios odos su mažiau inkštirų ir mažiau naftos sekreciją. •Didelio greičio siurbimo: tinka riebios ir mišrios aliejus odą didelis poras ir inkštirus.PASTABA:Mikrodermabrazija žievelės patarimai ne rekomenduojama naudoti aukšto lygio siurbimo, nes per didelis siurbimo bus sukelti odos pažeidimai!!

【5 Keičiamais Siurbimo Galvutės】

Ateina su 5 patarimai, kaip išspręsti įvairias odos problemas. ① .Diamond Patarimas:dirbtinis deimantas yra prie patarimas veiksmingai pašalinti negyvas odos ląsteles ir skatina ląstelių regeneraciją ir kraujo apytaką. ② .Mažų deimantų patarimas:Ji gali būti naudojama tose srityse, apie akis, kurios reikalauja bauda įrankiai.Gali pleiskanomis mažinti varnų pėdų, ir kt. ③ .Didelis Siurbimo Patarimas: Tinka veido sritis, su daugiau inkštirų, tokių kaip nosies, kaktos, smakro ir kt., ji gali pagerinti inkštirų problema. ④ .Mažas Siurbimo Patarimas: Tinka mažoms srityse, kurios yra sunku pasiekti, su didele apvalia skyle patarimai, pvz., aplink akis, nosį ir lūpas. ⑤ .Elipsės formos Siurbimo Patarimas: Jis tinka kasdien masažas pakelti odą ir, kad oda stangresnė ir labiau subtilus.

Jei norite pirkti kitų deimantų patarimai, prašome spustelėkite paveikslėlį žemiau!

【Korpuso dizainas ir medžiagų pasirinkimas】

Atitinka principus, žmogaus kūno inžinerijos ir dizaino rankena.Šio elektrinio odos valiklį blackhead gavybos įrankis priklauso belaidžio dizainas.Pagamintas iš ekologiškų medžiagų ABS, netoksiškas, ne-dirgina, kurios gali būti saugiai naudojamas ant veido.Lengva suprasti, veikimo būdas.

【USB Įkrovimo & LIČIO BATERIJA-Ilgą Laukimo Laiką 】

Tai yra tobula nešiojama dydžio, su USB nemokamai,siųskite metu, nemokamai gali padėti aukščiausios budėjimo laikas,taip, kad jūs galite pasiimti jį bet kur, kur jūs norite.

【Pažymos】

Mūsų apdovanojimai dermatologų ir gauti įvairių atpažinimo atėjo kartu siekiant pradėti galią paversti jūsų odos į savo rankas.Dabar jums nereikia išleisti tūkstančius profesinės gydymo ir biuro vizitai.Taip mažai, kaip 20 minučių per savaitę, dabar galite pamatyti ir jaustis sveikiau skirtumas jūsų odos!

KAIP NAUDOTI ???

1 žingsnis: Plauti savo veidą su savo mėgstamą muilu ir nusausinkite.2 žingsnis: Pasirinkite, vadovo, priklausomai nuo vietovės, jūs gydyti.Žingsnis 3: Pasirinkite siurbimo lygį.Mes rekomenduojame, pradedant nuo 1 lygis, jei jis pirmą kartą naudojant mašiną ir, priklausomai nuo jūsų odos storis gali padidinti siurbimo.Stipriausia lygis yra 3 Žingsnis 4: Turėti odos su viena ranka ir švelniai nusileisti diamond/vakuumo galvos priešinga kryptimi, laikydami jį susilietus su oda.Pakartokite 2-3 kartus daugiau nei pačioje srityje, tačiau neleiskite stick mašina toje pačioje srityje, daugiau kaip 3 sekundes nuo įsiurbimo gali dirginti odą. ( Galite keisti galvos dėl įvairių kūno zonos ) 5 Žingsnis: Drėkina jūsų odą, kai baigsite, visose srityse.

Ukrop Komsa

    5
2020-12-13

Mu device doesnt work

Iurie Cintabine

    5
2020-12-24

very very nice

Jums taip pat patiktų