Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

220V liejimo mašinos antgalis barelį šildymo žiedas 707580 85*70 8090100

220V liejimo mašinos antgalis barelį šildymo žiedas 707580 85*70 8090100

Įrankiai

    €6.84
    • (0)

SKU: n159147

Žymos: šildytuvas liejimo mašinos, švirkšti mašina, barelį varžtas, lipolizę įpurškimo pelėsių, statinėje vynas, forma vakuuminio, nešiojamų liejimo mašina, rankinis plastiko liejimo mašinos, naminis liejimo, thermoplast.

Specifikacija:

  • Tipas: Elektros Įrankių Dalys

Žėručio šildytuvas yra savotiškas didelio efektyvumo šilumos perdavimo šildytuvas su puikia šilumos laidumo metalo lydinio, kuris užtikrina šilumos paviršiaus temperatūra yra vienoda ir pašalina karšto vietoje ir šalto punkto įrangos.Ji turi privalumų, ir ilgas gyvenimas, gera šilumos izoliacija, stiprių mechaninių savybių, atsparumo korozijai ir magnetinio lauko pasipriešinimo.Išorės šilumos išsklaidymo paviršius yra papildoma izoliacija prietaiso, ir vidaus aušinimo paviršius yra, sukepintus su infraraudonųjų spindulių, taip, kad elektros energijos suvartojimas gali būti išsaugota iki 35%.

Veikimas ir naudojimas žėručio šildytuvas

1, produkto savybės: paprastas tvarkymas, patikimas darbas, lengva naudoti, greitas kaitinimas, didelis šiluminis efektyvumas, mažos galios sąnaudos, ilgas tarnavimo laikas, gamybos, yra ne tik dydis, dydis, modelis ir kitų privalumų.

2, produkto naudojimas: plačiai naudojami plastikiniai mašinos, pakavimo ir spausdinimo, naftos chemijos produktų, elektroninė įranga ir kitose pramonės šakose.

3. nerūdijančio plieno elektrinis žėručio šildytuvas naudoja 0.3 ~ 0,5 mm cinkuoto plieno skardos, kaip savo lukštais, ir aukštos izoliacinės ir aukštai temperatūrai atsparios žėručio plokštės, nes jos core viduryje.tai lygiai žaizdos su įvairių standartinių nikelio-chromo lydinio atsparumas laidai, kaip jo šildymo elementas, ir perdirbto į įvairius reikalingų formų formavimo mašinos.pasak laidų režimo, reikalingo vartotojai, įtampa gali būti nuo 110 v 180 v, 220 v, 380 v, ir didžiausia galia, apkrovos yra 3,5 w vienam kvadratiniam.šilumos izoliacija prietaisas įtraukiamas į išorinio spinduliavimo paviršiaus, ir infraraudonųjų spindulių, yra sukepintų vidinio spinduliavimo paviršiaus, kuris gali sutaupyti energijos iki 35 %. & nbsp;

Performance index ir techninius parametrus, nerūdijančio plieno šildymo žiedas

1, izoliacijos varža: daugiau nei 100 M Omega.

2, atlaiko spaudimą: 1500V / 1 min.

3, atsparumas temperatūrai: 600 C.

4. galios nuokrypis intervalas: nuo 5 %.

5, įtampa mažesnė nei 380V

6, galia 0.5-3.5 w/cm2

7. Darbo temperatūra -20 ~ 600 C

Žėručio šildytuvas naudoti

(1) darbo įtampa turi būti ne didesnė kaip 10 vardinės vertės;

2, laidai dalis turėtų būti skiriamas šildymo sluoksnį ir ne izoliacijos sluoksnis, ir talpyklos turėtų būti tinkamai įžemintas.

3, turėtų būti saugomi sausoje vietoje.

Jums taip pat patiktų