Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

CREOZONE Natual Spalva PVA Vandenyje Tirpios 3D Spausdintuvo Kaitinimo Tirpus Vandenyje, Polivinilo Alkoholis, Kaitinamosios 0,5 KG Ritės

CREOZONE Natual Spalva PVA Vandenyje Tirpios 3D Spausdintuvo Kaitinimo Tirpus Vandenyje, Polivinilo Alkoholis, Kaitinamosios 0,5 KG Ritės

Kompiuterių Ir Biuro

    €33.47 €64.37
    • (1)

SKU: n158113

Žymos: 3d spausdintuvas lenkijos, aliuminio flashforge, simplify3d, kaitinimo pla, ABS, Kaitinamosios, derva flashforge, Pilaten, vario flashforge, pla mediniai, juoda galvos kaukė.

Specifikacija:

  • Forma: Kietas
  • Prekės Pavadinimas: CREOZONE
  • Medžiaga: pva
  • Dydis: 335 Meter
  • Modelio Numeris: PVA Natual

CREOZONE Natual Spalva PVA Vandenyje Tirpios 3D Spausdintuvo Kaitinimo Tirpus Vandenyje, Polivinilo Alkoholis, Kaitinamosios 0,5 KG Ritės Jaustis Laisvai pasirinkti, ar "Pardavėjo Pristatymas Metodas", tai daug greičiau, nei Sistema, Pristatymo Laiku ir sekimo informacija yra prieinama!

Produkto Aprašymas: Sveiki atvykę į CREOZONE.Mūsų gijų yra čia suteikti jums galimybę pamatyti savo mintis, ir sąvokas, sukūrusi į tikrą ir praturtinti realybę.Savybės: PVA yra vandenyje tirpių sintetinių polimerų 3D spausdintuvas gijų.PVA yra skaidomas ir greitai ištirpsta vandenyje.Naudojamas kaip pagalbinė medžiaga kompleksas ABS arba PLA struktūras naudojant FDM desktop 3D spausdinimo, PVA, turi būti naudojami dvigubi antgaliai.Tai gali būti throwed į vandenį taip, kad PVA papildomos medžiagos ištirps automatiškai išsijungia po PLA spausdinti, spausdinti, nereikia juostelės gijų rankiniu būdu.Specifikacija: Rekomenduojama Išspaudimas/Antgalio Temperatūra 190-210°C(374-410 F) Pastaba: 1. PVA gijų turėtų būti laikomi sandariose. 2. PVA kaitinimo naudojami tik kaip pagalbinė medžiaga. 3. Spausdinimo greitis turi būti reguliuojamas diapazone 20-40mm/s atveju spausdinimo problemą.Kodėl Jūs Turėtumėte pasirinkti Creozone Gijų Jokio trukdymo: Puikus takumas, šėrimo sklandžiai, stabili produkcijos Nr. piešimo: Formuojant lengvai, puikiai paviršiaus glossiness Ne burbuliukai: Kritinis veiksnys, kaitinamosios kokybės Tikslumo procesas Platus apdorojimo temperatūros, mažo tikėjimo Gera kietumas, stabilus veiklos ekologiškos ir biologiškai skaidžių medžiagų, netoksiškas.

Misssixteen89

    5
2020-10-31

Fast delivery, thank you. I didn't check it.

Jums taip pat patiktų