Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Jutiklis Žibintas Žibintuvėlis Žibintai, Led Žibintai, Lauko Įranga, Stovyklavimo Reikmenys Priekiniams USB Įkrovimo Nešiojamų Naujas

Jutiklis Žibintas Žibintuvėlis Žibintai, Led Žibintai, Lauko Įranga, Stovyklavimo Reikmenys Priekiniams USB Įkrovimo Nešiojamų Naujas

Kempingas & Žygiai

    €2.85 €3.75
    • (0)

SKU: n155843

Žymos: žibintai, kojos vandeniui, mirksi šviesos įkrovimo, 3w cob led žibintai, Kastuvas, pink moon kempingas, vyrų kempingo žibintas, lempos judesio jutiklis, UniqueFire, lg likimo m153.

Specifikacija:

  • Dydis: M
  • Surpport: drop laivyba didmeninės
  • Prekės Pavadinimas: Ourpgone
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Kišenėje, Multi Įrankiai

Aprašymas:

Produkto Pardavimo Taškas:

1. Led žibintai žibintuvėlis už bėgikas, kemperis, turistas, medžiotojas, žvejys, garbėtroška, dviratininkas, dviratininkas, bėgiojimas, skaitymas, speleo, baidarės, būsto, statybos darbai, automobilių remontas, vaikščioti šuo naktį hands-free.

2. Lengvas.PATVARUS.Ateina w/ a minkštas, patogus, tvirtas ir labai gerai atrodo elastinga ekrano užsklandą.

3. ILGAS BATERIJOS veikimo laikas: Kiekvieną galvos-lempa buvo išbandyta, veikia puikiai.

4. JUTIKLIS : Šis įkrovimo žibintai gali būti įjungti/išjungti garbanojimo ranką, pagal judesio jutiklio režimą. 's patogiai išjungti šviesos išvengti kenkia jūsų draugo akys tamsoje.Į V800 lempos galva su raudona led šviesa yra SUPER ŠVIESUS, jūs galite pamatyti detales atstumu iki 110 metrų.

5. PADIDINTI JŪSŲ MATOMUMĄ : Stipriausia ir Xtreme Ryškių žibintų mėgautis lauko sporto saugiai sutemus.Sustabdyti nusivylimas žongliravimas aplink nešiojamų taktinis lempos, o bando kažką.Patogiai dėvėti tai galingas kompaktiškas žibintuvėlis ant galvos paleisti, pėsčiomis ar dirbti, o turintys abi rankas nemokamai.Atlikti užduotis ir gauti daugiau padaryti su šiuo nerimauti nemokamai galvos pritvirtinti žibintuvėlį.

6. LENGVA NAUDOTI : 2 atskiri mygtukai, norėdami pasirinkti baltos arba raudonos šviesos.Iš karto nustatyti ryškumą norite, nr. dviračiu per režimai išjungti, vienu paspaudimu.Ilgalaikį baterija, pažymėdami parametrą jums reikia.Triple led su 3 šaltai balta režimai (HI, MED ir SOS mirksi) + 2 red naktinio matymo režimai (pastovus ir strobe).Multi-Funkcija Funkcija.Gali būti naudojamas kaip žibintai, juosmens lempa ar staliniai šviestuvai.

7. PATVARUS atsparus VANDENIUI&KOMPAKTIŠKAS: IPX4-vardinė vandens įrodymas;reiškia, ji yra apsaugota nuo vandens purslų iš visų kampų.Kai jūs dėvėti žibintai lauke naktį, jūs nebūtų nerimauti, jei lyja ar sninga netikėtai.

8. LENGVAS ir NEŠIOJAMIEJI :Šis žibintai, yra tik apie 70 gramų,patogūs dėvėti ir Reguliuojamas lankelis,Žibintai, yra 70 Laipsnių Reguliuojamas,Jums ilgalaikį komfortą,kuri idealiai tinka meistrams, mechanika, bėgikai,studentams,vaikams ir vaikams..Nereikia būti paliktas tamsoje, kai šviesa eina per audrą arba automobilis skyla išilgai tamsiai kelių nuošaliose vietovėse toli nuo namų.Vienas iš dalykų, jums reikia back-up į jūsų ir skubios pagalbos išgyventi rinkinys.

Techniniai duomenys:

Specifikacija:

Dydis: 60X 30mm

Spalva:Juoda

LED Šviesos Šaltinis: LED Paryškinimas karoliukai

LED Galia:5w

Korpuso Medžiaga: ABS

Trukmė(high režimas):5h

Baterija:Įkraunama Ličio Baterija(viduje)

Baterijos talpa:1200mAh

Atsparus vandeniui klasė:IP44

ratation kampas šviesos šaltinis:0-70°

Penki Režimai:Didelis/Mažas/SOS/Raudona šviesa/Strobe(raudona)

Pakuotė:

1 X LED Žibintai

1 X USB įkrovimo kabelis.

Pastabos:

Temperatūra Indukcija:

Paspauskite ant temperatūros įvadinį jungiklį pasikeis temperatūros indukcijos režimu,jūs galite banga jūsų rankose per atstumą 15cm kontrolės lemputė on/off.

Jums taip pat patiktų