Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

6L Dvigubo dažnio 28KHz/40KHz Nerūdijančio Plieno Ultragarsinis Švaresnis Mašina, 220V, Skaitmeninis Laikmatis, Temperatūros Kontrolės Valymo Rezervuaras

6L Dvigubo dažnio 28KHz/40KHz Nerūdijančio Plieno Ultragarsinis Švaresnis Mašina, 220V, Skaitmeninis Laikmatis, Temperatūros Kontrolės Valymo Rezervuaras

lizdo

    €113.74 €186.47
    • (2)

SKU: n155344

Žymos: virtuvės laikmatis, skymen ultragarsinis švaresnis 2l, Nerūdijančio Plieno, m4 sherman, ultra sonic švaresnis 2l, ultragarsinis valymas mašina, pramonė, oem ultragarso, temperatūros, drėgmės kontrolės, temperatūros reguliatorius termostatas, kontaktai cleaner.

Specifikacija:

  • Modelio Numeris: 28KHz/40KHz
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: VGEBY
  • Įtampa (V): 220V
  • Galia (W): Kita
  • Sertifikavimo: ROHS
  • Tipas: Ultragarsinis Švaresnis
  • Garo Trukmė: 25-30 minutes
  • Talpa: Kita
  • Vandens Trūkumas Signalizacijos: No

Savybės: Skaitmeninis laikmatis kontrolė yra paprasta naudoti, 0-99 minučių, budėjimo ir sustabdyti režimą.Dvigubo dažnio ultragarso galia, 28 kHz naudojamas bendras švarus, 40 kHz tiksliai valyti.Jis naudoja nuoseklios proceso kontrolės skaitmeninis temperatūros kontrolės, aplinkos temperatūra 99 ° c. LED ekranas, naudojamas ir temperatūra, laikmatis.Temperatūros nustatymas: nuo 20 iki 80 ℃ skaitmeninis pastovios temperatūros nustatymas Nerūdijančio plieno, būsto, vandens bako dangteliu.Sandarinimo grioveliu neturi suvirinimo spragas , vandeniui geresnių rezultatų.Aukštos kokybės jutiklis.Jis naudoja aukštos kokybės importuotos pagrindinius komponentus, ilgas tarnavimo laikas.Tiesioginis vandens iš čiaupo, ar pramoninio alkoholio ir tirpiklių švaresnis, siekiant patenkinti aukštojo valymo reikalavimus.Didelės talpos, didelis šildymo galios ir ultragarsinio valymo galia, efektyviau valyti.Išsaugoti valymo tirpiklis, šilumos energijos, darbo vietos ir darbo.

Specifikacijos: Modelis Talpa Ultragarso Galia Šildymo Galia Švarus Bako Dydis Mašina Išorinis Dydis

L W W (L*W*H)mm (L*W*H)mm PS-30AD 6L 180 300 300*150*150 325*175*270 Kištuko Tipas: EU Plug (Ateiti Su Konversija į ES/JK/AS Plug)

Įtampa: 220V Dažnis: 40 kHz

Laikmatis: 0~99 minučių

Temperatūra: 20~80℃

Svoris: 5800g / 204.6 oz (vidut.)

Pastaba: Šildymo yra tik pagalbinė funkcija, kuri gali tekti ilgai.Paprastai tai yra pakankamai, kai šildymo temperatūra yra daugiau kaip 20℃ .

Paketų sąrašo:

1 * Ultragarsinis Valymo Aparatas

1 * Dangtis

1 * Krepšelio

1 * Maitinimo Kabelis

1 * Naudotojo Vadovas

Naudojimas:

1. Šeimos paraiška

Kasdien valyti ir naikina bakterijas; ultragarso taip pat gali būti naudojamas rankų grožio salonų, ilgalaikis vartojimas gali išlaikyti odos jaunų.

2. Stiklo ir optiniai prietaisai

Visi optiniai lęšiai, tokie, kaip akiniai (įskaitant kontaktinius lęšius) ,padidinimo stiklai, teleskopai, mikroskopai, fotoaparatai ir kt.

3. Jade, papuošalai perdirbimo pramonė

Šiuo metu šlifavimo ir poliravimo, daug dulkių laikysis jade, papuošalai.Ir šie objektai dažnai yra sudėtingos formos, todėl tradiciniai valymo metodai dažnai yra bejėgiai.

4. Laikrodžiai ir tiksliosios

Tik be būsto, valymo rezervuaras yra pripildytas atitinkamą detergentų (tokių kaip benzinas), gali pasiekti švarus efektas, tik pusė pastangų gali gauti du kartus rezultatą.

Bankai, biurai, finansų, biuro reikmenys, amatų, reklama.

e.g.spausdintuvai, vandens, rašiklių, šepečiai, purkštuvai.

6. Pramonės ryšių įranga, elektros įrenginių priežiūra

Mobilieji telefonai, walkie-talkie, walkman ir kitų tiksliųjų grandinių plokštes, atsarginės elektros įrangos dalys.

7. Medicinos įstaigų, kolegijų ir universitetų

Visų rūšių medicinos aparatai ir prietaisai, pvz., chirurginiai instrumentai, odontologinės, dantų, dantų vaškas, akyse stiklai, stiklinė bandymo vamzdžių valymas, laboratorijos ir kt.8. Kaip dovana.

Jums taip pat patiktų