Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

20pcs Giliai Valanti Taisome+kaktos Zoną T Care Nulupkite Blackhead Valiklis Unisex Spuogų Gydymas, Nosies Porų Sugriežtino

20pcs Giliai Valanti Taisome+kaktos Zoną T Care Nulupkite Blackhead Valiklis Unisex Spuogų Gydymas, Nosies Porų Sugriežtino

lizdo

    €2.93 €3.85
    • (1)

SKU: n154313

Žymos: veido žievelės, lanbena inkštirų valiklis, mikrodermabrazija lupimo mašina, paraudimas ir lupimasis, veido spuogai valikliu, juoda kauke pilaten, spuogai, spuogų pleistras, kuprinė splatoon, acn, porų trauktis.

Specifikacija:

  • Maitinimo Šaltinis: Nėra Elektros
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Gamybos procesas: Rankų Darbo
  • Medžiaga: polivinilo alkoholis, bambuko anglis
  • Prekės Pavadinimas: GETHOME

Aprašymas:

100% brand new ir aukštos kokybės!

Augalų sudedamųjų dalių, pašalinti blackhead--švelnus ir veiksmingas.

Giliai valyti, pašalinti blackhead, spuogai, mažėja porų.

Elemento tipas: Gilus valymas nosies juosteles 10vnt+smakro& kaktos juosteles 10vnt

Sudedamoji dalis: vanduo, polivinilo alkoholis, bambuko anglis, Šiaurės Amerikos ragana lazdynas(hamamelis virginiana) ekstraktas, glikolio rūgštis, alantoinas, ksantano derva, esmė.

Veiksmingumas: Skirta pašalinti purvą, blackhead, naftos ir kitų užsikimšimo šiukšles iš nosies sritis/smakro ir kaktos srityse.

Perspėjimai: Ne tinka naudoti aplink akis, jei juostelės ateis į akis, nedelsiant praplauti švariu šiltu vandeniu.Nenaudokite ant odos, kad yra sudirgusi, saulės sudegė, skalda, apgamai, arba venų išsiplėtimas.Laikyti vėsioje, sausoje aplinkoje, laikykite ma¾iems vaikams.

Lytis: Unisex.Rūšis:

Kiekis:

Nosies juostelės*10 vnt.

Taisome&kaktos juosteles*10vnt

Komplektą sudaro:

10 vnt.*Nosies juostelių

10 vnt.*Taisome&kaktos juosteles

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

4.Atsiliepimai

Jei jums jaustis patenkintas, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių reitingą, tai bus didžiausias paskatinimas mums, ir jums sukurti geresnes paslaugas.Visas pastangas, kad tik jums geriau jaustis, kartu nuoširdus.Labai ačiū!

Jums taip pat patiktų