Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

10inch Klaviatūra Tabletė Nešiojamas PU Apsaugos Atveju Padengti Universali Klaviatūra Atvejais Su BT Klaviatūra, Skirta "Android" Dropshipping

10inch Klaviatūra Tabletė Nešiojamas PU Apsaugos Atveju Padengti Universali Klaviatūra Atvejais Su BT Klaviatūra, Skirta "Android" Dropshipping

Tablet Priedai

    €14.48 €22.63
    • (1)

SKU: n152797

Žymos: padengti klaviatūra toshiba, 10inch android, atveju, tablet klaviatūra, ašmenys diamond, 10inch tablet, padengti kameros, stilingas nešiojamas odos, android tablet, klaviatūra, touchpad bevielio, winpad.

Specifikacija:

  • Plotis: 0CM
  • Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis: 10"
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Modelio Suderinamumas: 1368910
  • Funkcija: Atsparus vandeniui
  • Medžiaga: Oda
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Apsaugos Shell/Oda
  • Ilgis: 0CM
  • Modelio Numeris: 1368910
  • Stilius: Verslas
  • Pakuotė: No
  • Suderinamos Prekės: Kita

10inch Klaviatūra Tabletė Nešiojamas PU Apsaugos Atveju Padengti Universali Klaviatūra Atvejais Su BT Klaviatūra, Skirta "Android" Dropshipping

Savybės: Klaviatūros laikiklį atveju - Dažniausiai naudojamas visiems 9,7 colių-10,1-colių planšetiniai kompiuteriai "iPad" / "Samsung" planšetinis kompiuteris, už "Huawei" / "Windows".Platus suderinamumas - 9.7-10.1 colių, arba tiek, kaip ilgai, kaip yra "Bluetooth" funkcija gali būti prijungtas tiesiogiai, taip pat palaiko didelio ekrano mobilusis telefonas.Plug & Play - Daugiausia prijungtas belaidis "Bluetooth" ryšys, plug and play, taip pat labai patogus ir patogu naudoti.Multi-funkcinis rinkinys - aukščiausios kokybės PU atveju + klaviatūra, su stovu, jums turėti tris dalykus vienu metu, leidžia su daugiau puikiai apsaugos jūsų planšetinį kompiuterį ir didelis ekranas mobiliojo telefono.Su stovo funkcija, patogus, verslo, biuro, žiūrėti filmą ar vaizdo įrašus su " hands-free.Odinis dėklas - Aukštos kokybės PU odos su šepečiu tekstūra patogiam naudojant patirtis.Klaviatūros Dizainas - Puikiai suprojektuotas su bauda meistriškumo super gera mygtuką, jaučiasi, taip pat lengva naudotis.Paprastas ir dosnus išvaizdą.Ekologiškas dizainas - klaviatūra priima ekologiškus plastiko klaviatūra, kuri atitinka tarptautinius saugos standartus, kurie yra apsauga nuo dulkių, atsparus vandeniui, atsparus įbrėžimams, aukštos kokybės ir didelio efektyvumo.

Specifikacija:

Tipas: Bluetooth Klaviatūra

Klaviatūros tipas: Bluetooth klaviatūra

Darbo tipas: belaidis "Bluetooth"

Savybės: Fn kartu multimedijos funkcijos

Susitarimas Dėl Paramos : "Bluetooth" 2.0/1.2/1.1

Ergonomika: Parama

Maitinimo šaltinis : Vidinė įkraunama ličio baterija

Ličio baterijos talpa: 450mAh

Darbo aplinkos temperatūra: -10- +55℃

Yra maitinimo jungiklis : Taip

USB įkrovimo funkcija : Taip

Praėjo sertifikavimas: FCC, CE, ROHS, SRRC

Įkrovimo laikas: 4-5 val. (visiškai įkraukite 8 valandas pirmą mokestis, pilnas naudoti vėliau)

Naudojimo laikas: 45 val.

Medžiaga: PU oda + ABS

Dydis: Apytiksl. 270 * 190 * 20mm / 10.6 * 7.5 * 0.8 į

Suderinami modeliai: Android tablet 9,7-10.1 colių ipad 2.3.5.6 / ipad 2017 / ipad 2018 / ipad oro, už "Windows" tabletės, " Samsung tablet

Suderinamos prekės ženklus: už Xiaomi, Samsung, už kolega, HTC, už "Huawei", už Meizu, už Vivo ir kitų 10.1 colių planšetinius kompiuterius ir mobiliuosius telefonus.

Svoris: Apytiksl. 404g

Paketų sąrašo:

1 * Bluetooth Klaviatūra

Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų geranorišką supratimą.

Tinka Markių ir Modelių(ne visuose yra išvardyti)

IPad 2/3/4/5/6

IPad 2017, iPad 2018

Už "ipad" oro "ipad" air2

Už "iPad " pro"

Už "Huawei" Planšetinis M5 Jaunimo Edition

Už Teclast T20

Už Xiaomi tabletę 4 plius

"Samsung Galaxy tab A2

Šlovės Tablet 5

Už ASUS zenpad 3S

Samsung Galaxy tab

"Samsung Galaxy tab S2 T 810

Naudojant Instrukcijos:

1. Paspauskite IŠJUNGIMO jungiklis apačioje, dešinėje pusėje "Bluetooth" klaviatūrą, tada mėlyna šviesa bus ir klaviatūra bus pradėti.

2. Atidarykite "tablet, rasti --Parametrai -- Įjungti belaidis ryšys ir tinklas-Įjunkite "Bluetooth", -- Search netoliese prietaisai - Ieškoti Bluetooth klaviatūra -- Spustelėkite Prisijungti.

3. Tablet ekrano eilutę: "Bluetooth" ryšio poros prašymą (įveskite "Bluetooth" slaptažodį XXXX suporuoti Bluetooth klaviatūra), pirkimo numeris, rodomas ekrane, "Bluetooth" klaviatūrą ir paspauskite klavišą Enter norėdami prisijungti sėkmingai!

Jums taip pat patiktų