Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Juoda Oficialų Vyrų Liemenė su Dvigubo Breasted V Kaklo Vienas Gabalas Vyrų Kostiumas, Liemenė Užsakymą Vestuvių Smokingas Juosmens Kailis Naujas Mados

Juoda Oficialų Vyrų Liemenė su Dvigubo Breasted V Kaklo Vienas Gabalas Vyrų Kostiumas, Liemenė Užsakymą Vestuvių Smokingas Juosmens Kailis Naujas Mados

Vyriški Drabužiai

    €31.23
    • (1)

SKU: n152784

Žymos: mens kostiumai, marškiniai, figurin vienas gabalas, vyrai liemenė, puffer coat, plunksnų moteris, maudymosi kostiumėliai trikini, ghibli led, coofandy dvigubo breasted, vyrų kostiumas, liemenė, liemenė moterims.

Specifikacija:

  • Uždaryti: Dvigubo Breasted
  • Stilius: Smart Casual
  • Medžiaga: Viskozė
  • Modelio Numeris: V0815
  • Audinio Tipas: Broadcloth
  • Lytis: VYRAI
  • Elemento Tipas: Marškiniai

PASTABA:

***Dydis yra Europen Dydžio.Tik viena Liemenė, priedai nėra.

***Jei norite, pagaminti pagal užsakymą, Liemenė, tiesiog prašome siųsti mums savo matavimais pagal "Kaip Priemonę" toliau.Tiesiog pasirinkite vieną dydis atsitiktinai, kai jūs pateikiate užsakymą, ir pažymi jis.Tai bus GERAI.

Standartinio Dydžio Diagramos

(Vienetas: cm) (1 colis=2,54 cm; 1 colis=0.394 cm)

Kaip Matuoti

Detales(Vienetas: cm arba coliai)

1 .Pečių=?

2 .Juosmens=?

3 .Krūtinė=?

4 .Ilgis=?

5 .Liemenė color =?

PASTABA : Apie Biustas ir Juosmens , prašome įvertinti jį pagal Instrukciją virš.Po to, kai jūs priemonė, prašome patikrinkite, Matavimai, tada atsiųsti mums Matavimai, kai jūs pateikiate užsakymą.

Pirkėjas Pranešimas

1.Apie spalvų

-Ten gali būti šiek tiek spalva skiriasi nuo nuotraukos ir gatavo tiktų,nes Kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekraną.

2.Mokesčiai ir rinkliavos

-Mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

3.Apie lašas laivybos ir didmeninės

-Didmeninė, mes pasiūlysime nuolaidą.

-Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.(Jūs turite siųsti įrašą apie drop laivyba.

4.Apie pirkimą apsaugos laikas

-Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis "Dėl krovinio vėlavimo,prašome pratęsti prekių pristatymo terminas iki 30 dienų." ir mes galime padėti jums jį pratęsti.

5.Atsiliepimai

-Jeigu jums, kaip ir mūsų daiktų,teigiamai įvertinti yra labai vertinama ir ačiū už jūsų paramą.Jei jūs neturite pasitenkinimą ,prašome susisiekti su mumis, nereikia pridėti blogų atsiliepimų.Tiesiog susisiekite su mumis, ir bus atsakymas į jūsų klausimus per 24 valandas, mes bus rasti geriausius sprendimus jums.

49wn6el0

    5
2021-01-28

Order more than 5 already! Excellent product ! Highly recommended !!!

Jums taip pat patiktų