Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

25 svarų Svorio Kėlimo Fitneso Vandens Sandbag Svorio Mokymo Maišelį Pratimas Treniruotės Įranga Raumenų Mokymo Galios Krepšys

25 svarų Svorio Kėlimo Fitneso Vandens Sandbag Svorio Mokymo Maišelį Pratimas Treniruotės Įranga Raumenų Mokymo Galios Krepšys

lizdo

    €40.77 €62.73
    • (1)

SKU: n152531

Žymos: tinka įrengti, viduryje treniruotės, sandbag naudotis, ems treneris, svoriai 7 kg, muscul, kulkšnies sandbag, vomen fitness svoriai, sunkusis svoris, crossfit sandbag.

Specifikacija:

  • Tipas: Kita
  • Modelio Numeris: Fitneso Įranga Raumenų Mokymo
  • Medžiaga: 840D TPU, sandariai ir nepralaidžiose

Kulka Taškų:

1、KAIP UŽPILDYTI: Pripilkite vandens (pagal maišytuvas arba su mėgintuvėlyje, - įsitikinkite, kad pin yra nustatytos šio), tada įkiškite kaištį iki poziciją atidaryti oro, pritvirtinkite siurblį ir pradėti arkliukas tai, kuo pilnesnis tai, sunkesni ir labiau stabili, ji tampa.Mažiau vandeniu, todėl lengvesnis, bet labiau nestabili.

2、STIPRUS IR PATVARUS: ar jūs pasiruošę sunkiai viso kūno treniruotės?Sveria tik 2 .8lb, kai tuščias.Fitneso vandens maišelis yra lengva transportuoti ir pasirengti vykdyti.Fitneso vandens maišelį su vandeniu yra super kietas fitneso smėlio maišais, pripildytas oro ir vandens.Vožtuvas leidžia labai lengvai užpildyti ir ištuštinti maišelį.

3、KELIAS FUNKCIJAS: Gauti šį mokymą savo esmę, kojų, rankų.Skirtingos rankenos padėtis leidžia įvairių pratimus.Kai visą sveria iki 25 kg!

4、NEŠIOJAMŲ IR UNIVERSALUS: Mūsų fitneso vandens maišelis yra puikus kardio, aukšto intensyvumo intervalas mokymas crossfit ir visi opympic judesius, tokius kaip liftai, sūpuoklės, garbanos, žingsnis-ups, ir eilėmis.

5、MOKYMO ĮRANGA: Gauti viso kūno treniruotės per nestabilumo.Pasiimti potvynio bakas, ir jūs iš karto pajusti savo negailestinga ypatybės.Visą masę vandens sloshing iš vienos pusės į kitą, atsakydama į mažiausią tilt.Siekiant pakelti jį virš galvos, net mažiausias raumenys yra įjungtas, dirba kartu su didesnius raumenis išlaikyti pusiausvyrą ir jėgą.Dėl to, net 15 svarų vandens gali kuklus apmokyti sportininkai.

Aprašymas:

Fitneso ir atkūrimo revoliucijos potvynio bakas yra tik fitneso produktas, kuris reaguoja tiesiogiai, kaip jums judėti.Liftas, bakas ir mažiausias kampas užtikrins, kad vanduo patenka iš vienos pusės į kitą.Kuo greičiau tai atsitiks, jūsų raumenys turi reaguoti nedelsiant, ir dar svarbiau: glaudžiai dirbti kartu, siekiant palaikyti pusiausvyrą.Tai lėmė puikus funkcinės treniruotės, jis sprendžia probleminius judėjimo būdus, apsaugo nuo traumų ir vis dėlto jūs jį naudoti, jis treniruoja visą kūną.

Užpildykite maišelį su vandeniu pasiekti norimą svorį.

Max svoris krepšys yra apie 25 svarus, bet jūs norite išeiti iš kambario oro.Daugiau oro, jūs turite maišelį, daugiau nestabilus masė taps.

Specifikacija:

Medžiaga: 840D TPU, sandariai ir nepralaidžiose

Dydis: apie 42x18.5x10cm / 18.8x7.4x4inch

Tuščios pakuotės svoris: apie 1,3 kg / 2.8 lb

Pakavimo Sąrašas:

1 * Vandens Sporto Krepšys

Jums taip pat patiktų