Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Keturių Durų Network Access Control Panel Board TCP/IP lenta su Wiegand Reader 4 Durų Kortelių skaitytuvas

Keturių Durų Network Access Control Panel Board TCP/IP lenta su Wiegand Reader 4 Durų Kortelių skaitytuvas

lizdo

    €54.88
    • (0)

SKU: n152256

Žymos: usb kabelis a21s, superheros automobilį, žaislas hidraulika, usb kabelis, c pd, sunkvežimis automobilio kūdikių, laikrodžiai bagari, žaislas vaikams 9 vnt., strypas kontrolės m2, žaislas žmogaus pėda.

Specifikacija:

  • Durys Kontroliuojamos: 4
  • Q ' ty Renginio: Buferiai(offline) 100 000 Įvykio Buferiai
  • Prekės Pavadinimas: Realhelp
  • Durų atidarymo laikas išplėsti nustatymas: 1-600 Sekundžių(kolonėlė)
  • Aprašymas: Kontrolė 4 door entry&Exit kortele&klaviatūra arba išėjimo paspauskite mygtuką
  • Signalo funkcijas: Signalizacijos ilgai laiko duris atviras ilegal pertraukos įbauginti
  • Modelio Numeris: ACB-004
  • Komunikacijos: TCP IP
  • Programinės įrangos palaikymas duomenų bazės: sql
  • Kiekis Skaitytojai: 4
  • Max Atstumas: rom Skaitytuvo iki Valdiklio 100M (pasiūlymas atstumas 80m)
  • Maitinimo Šaltinis: 12VDC; 4-7A

Keturių Durų Network Access Control Panel Lenta Su Programine įranga, Komunikacijos Protokolo TCP/IP valdybos Wiegand Reader 4 Durų Naudoti

Funkcijos: Kontroliuoti, 1 durys, gauti ir iš durų perbraukę kortelę, arba gauti perbraukę kortelę ir išeiti pro duris, mygtuką, Durų reguliuojamas : 4 Parama 4 skaitytojams Tinklo ryšį per TCP/IP Prieigos kontrolės valdymo programinė įranga yra all-in-one-kortelės valdymo sistemos, tokios kaip įprasta, shift ir keliomis pamainomis, laikas, dalyvavimo valdymo sistemą; nustatyta raciono valgomasis valdymo sistemą; dalyvavimo posėdžiuose valdymo sistemą, patogią Prieigą programinės įrangos programų sistema per kelias minutes, iš ne-skirta PC.Prieigos Programinė įranga suteikia daug prieigos kontrolės ir signalizacijos kontrolės funkcijas: galiojimo terminas klubai, automatinė aktyvavimo, susikabinti tarp dviejų durų, laiko zonų, priežiūra, stabdžių-passback, veiklos ataskaitos...Kiekvienas signalo įėjimo yra programuojamos: darbo režimas (NO arba NC), laiko zonos, vietos reflex (įjungimo rezultatų pagal įėjimo būsena).Specialios signalizacijos vykdomi pagal tai, kiek nesėkmingų bandymų, terminas durų uždarymo (durų signalas), prievarta kodas...Jei reikia, saugomi duomenų valdytojai yra perleidžiama kompiuterio ir veiklos ataskaitos spausdinamos.Kiekvienas duomenų valdytojas veikia nepriklausomai ir saugo savo duomenų bazėje.

Paprastųjų funkcija : Offline operacija Realiu laiku priežiūros Nuotraukų rodymo kada galioja kortele Talpioji laikmena, Lanksti vartotojo privilegiją setup Nuotolinio atrakinimo Multi-user priežiūros Greitas nustatymas Patogumui patikrinti ir užklausos Revisable ir spausdinimui ataskaitos formą, Ataskaitą galima eksportuoti į excel failą Įvairių būdų, kaip pasiekti, Signalizacija ilgai atidarymo Signalą neteisingas kortelės swiping Signalą dėl neteisėto atvykimo Išlaisvinti apibrėžtosios metu

Profesinės pareigos : Sąsaja fiksavimo Bauginimo žadintuvas Integruota ugnies valdymo Stabdžių passback ir kovos su uodega Blokavimo Multi-card atrakinimas Avarinis dvigubo užrakinimo Patalpų gyventojų patikrinti, Atrakinimas, remiantis vidaus ir išorės validatio

1 x Prieigos Kontrolės Valdybos 4 Durys, 1 x CD

Programinė Įranga, Ekrano

1Pcs prieigos kontrolės valdybos 4 durų pasakykite mums savo elektroninio pašto adresą, kad mes galėtume išsiųsti jums naudotojo vadovą ir programinė įranga,ačiū

1. Garantija Paslauga bus didelė garbė, jei žala yra ne dėl žmogaus, Mes, Įmonė Suteikia 1 metų garantija santykinis produktus. (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grįžti į mus per garantijos terminą(ir originalo

pakuotės,JEI įmanoma), Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo Nilson.lt ID,MES NE REMONTAS

ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS!

3. Neigiamas grįžtamasis ryšys arba Mažai DSR nėra išspręsti visus pagrindinius klausimus .Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

1.Jūs turite 7days susisiekite su mumis ir 10days grąžinti nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.JEI ši prekė Savo Turimą daugiau nei 7days,manoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!

2.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų Nilson.lt ID.

3.Mes grąžinsime VISĄ SAVO didelio LAIMĖJIMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir Pakuotės su allComponents ir priedai įtraukti, Po TIEK Pirkėjas ir pardavėjas atšaukti operaciją iš Nilson.lt.Arba, Galite pasirinkti, kad pakeisti.

1. Prieš užsakant prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas.Prekės yra vežamos tik po mokėjimas patvirtino 2. Pristatymo,Mes išsiųsti kas, kad su jų stebėjimo numberm, ir jūs galite peržiūrėti siuntos būklę atitinkamoje interneto svetainėje.DHL/UPS/Aramex/Fedex/TNT : 3-7 darbo dienas (Mes turime teisę pasirinkti vieną iš laivybos kelią pas jus) e-EMS: 5-15 darbo dienų Kinija paštu:10-40 darbo dienų Nilson.lt standartinis pristatymas:10-40working dienų Nilson.lt Premium shippping:4-9working dienų

3.Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių,vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakingas laivybos paslaugos. 4. Įsitikinkite, kad jūs neturite jokių sunkumų kliringo muitinės ir įsitikinkite, kad jums yra adresas, kurį užpildyti Nilson.lt. 5. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Jums taip pat patiktų