Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

"PASIDARYK pats" Rankų darbo Veltinis Audinys, Siuvimo Rinkinys, Vaikams, Pradedantiesiems,Siuvimo Projekto Modelio Krepšys, Rankinė, Meno ir Amatų Švietimo Vaikas Žaislai

"PASIDARYK pats" Rankų darbo Veltinis Audinys, Siuvimo Rinkinys, Vaikams, Pradedantiesiems,Siuvimo Projekto Modelio Krepšys, Rankinė, Meno ir Amatų Švietimo Vaikas Žaislai

Žaislai Ir Pomėgiai

    €2.28 €3.80
    • (2)

SKU: n151792

Žymos: "pasidaryk pats" electron rinkinys, amatų "pasidaryk pats" rinkinys, nustatyti jaučiausi gyvūnai, kepurės vėlimas, vystymosi švietimo žaislai, amatų, dyi rinkinys, amatų vaikas, profesinės vėlimo rinkinys, vaikas žaislas.

Specifikacija:

  • Sertifikavimo: Kinija sertifikuotas (3C)
  • Pakavimas: 1 rinkinys "PASIDARYK pats" Rankų darbo Audinys Krepšiai
  • Tipas: Neaustinis audinys Audinys
  • Pakuotė: pakavimo su opp maišelį, tik
  • Temos: Gyvūnai Ir Gamta
  • Įspėjimas: neskirta vaikams iki 3 metų
  • Prekės Pavadinimas: SamKaLa
  • Modelio Numeris: WLMDF-11948-55
  • Amžius: 8~13 Metų
  • Stiliai: 8 Animaciją Stilius "PASIDARYK pats" Rankų darbo Audinys Krepšiai
  • Medžiaga: Neaustinis audinys Audinys

"PASIDARYK pats" Rankų darbo Veltinis Audinys, Siuvimo Rinkinys, Vaikams, Pradedantiesiems,Siuvimo Projekto Modelio Krepšys, Rankinė, Meno ir Amatų Švietimo Vaikas Žaislai

Techniniai duomenys:

Medžiaga:neaustiniai audiniai,

* Ar * ar kas tai yra - Vaikai Siuvimo Rinkiniai su vadove amžius virš 6 metų

* Ar * ar funkcija - Mokymas vaikams siuvimo įgūdžių, praktikos vaikai rankas galimybes su smegenų bendradarbiavimą, mokyti kūdikių vaikams nepriklausomybę

* Ar * ar medžiaga - Patentą Siuvimo rinkinys mergaitėms, pagaminti iš Veltinio, ekologiškų, kūdikiams saugių, nr. kvepia, netoksiškas.

* Ar * ar proga - Puikus atostogų gimtadienio dovana, gera po ar ikimokyklinio siuvimo projektą.taip pat gali būti klasės medžiagos mokyti vaikus siuvimo žudo Turinys: 1 rinkinys "PASIDARYK pats" Rankų darbo Audinys krepšys rinkinyje

Tarptautinės Pirkėjų Atkreipkite Dėmesį:

Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus yra dalis Kinijos Po stebėjimo sklypo tik Kinijoje.Jūs negalite kelio vieta jūsų šalyje.

1) normalus padėtis: pasiekti į paskirties vietą, apie 16 35 dienų 2) ypatingi atvejai: 35-60 dienų pasiekti į paskirties vietą, įskaitant ypatingas atvejis: švenčių, politikos koregavimas, atokiose vietovėse ir kt.

Tarptautinės Pirkėjų Atkreipkite Dėmesį:

1, Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

2. Mes siūlome nemokamas pristatymas Kinija po oro paštas : Paprastai, pristatymas į JAV trunka apie 20-30 dienų.

3. Pristatymas į Kanada , AUSTRALIJA, UK, bei kitų Europos šalių trunka apie 15-39 dienų.

4. Jei jums reikia elementą, labai skubiai, prašome susisiekti su mumis express pristatymas.Mes apskaičiuosime express laivybos išlaidų už jus.Express pristatymas trunka apie 3-7 dienų atvykti.

5. Jei turite ne jis gavo per laivybos laikas, please no, nedvejodami kreipkitės į mus.Mes tai patikrinti jūs su pašto tarnybos ir muitinės.

6. Nes kartais ji bus atidėtas dėl eismo ar skrydžio.Prašome neatidaryti ginčų mums.Mes prisiimti atsakomybę išsiųsti arba grąžinti už prarastą daiktą.

Apmokėjimas :

1. Yra daug mokėjimo būdų galima rasti Nilson.lt .Galite pasirinkti metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Nilson.lt, ir nebus išleistas, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Visi mokėjimo turi būti baigtas per 3 dienas, kitaip rezultatas bus nemokamos priminimas.

2. Importo muitai, mokesčiai arba mokesčiai nėra įtraukti į kainą, kurią mokate mums.

Atsiliepimai:

1.Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų Verslo plėtrai,Todėl prašome palikti Atsiliepimus, 5 Žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktais,labai labai Ačiū.

2.Nepalikite Neigiamų Atsiliepimų, be klausia mus padėti,prašome nedvejodami Susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų.Atsiliepimai yra mūsų gyvenime,prieš jums palikti neutralų ar neigiamą atsiliepimą,susisiekite su mumis norėdami gauti geresnį sprendimą,Mes pasistengsime atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau,iš anksto Dėkojame už jūsų kantrybę.

3 Jūs suteikiate pardavėjas tiesa, gerų atsiliepimų, taip pat yra labai svarbu.Nes pardavėjas turi būti grindžiamas jūsų vertinimo įrašus, nustatyti, ar jūs esate geras pirkėjas.

B. regds

Poddubnaya Natalya

    5
2020-12-04

ok

Neilquinn47

    5
2020-12-29

Ok

Jums taip pat patiktų