Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Suaugusiųjų Sekso Žaislai Poroms Varpos Vibracijos Žiedai Atidėti Ejakuliacija, Varpos Strapon Dildo Vibratorius Strap On Penis Sekso žaisliukai vyrams

Suaugusiųjų Sekso Žaislai Poroms Varpos Vibracijos Žiedai Atidėti Ejakuliacija, Varpos Strapon Dildo Vibratorius Strap On Penis Sekso žaisliukai vyrams

Sekso Žaislai

    €8.30 €12.78
    • (2)

SKU: n151513

Žymos: lovetoy produktas, viking varpos žiedas, dildo ejacul, vibr, tuščiaviduriai ant diržo, vibrat, caulk pistoletas, antgalis, silicio strapon žiedas, peni žiedas, sunku arklys.

Specifikacija:

  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Tipas: G-Spot
  • Prekių Kokybės Sertifikavimo: 3C
  • Elemento Tipas: Vibratoriai
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Prekės Pavadinimas: SEI I
  • Medžiaga: Medicininio Silikono
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dydis: Dildo Vibrator
  • Modelio Numeris: Varpos Strapon Dildo, Vibratoriai

Produkto pristatymas

Suaugusiųjų Sekso Žaislai Poroms Varpos Vibracijos Žiedai Atidėti Ejakuliacija, Varpos Strapon Dildo Vibratorius Strap On Penis Sekso žaisliukai vyrams Produkto Aprašymas: 1. Režimas: 10 vibracijos režimai 2. Galia: 1 x AAA baterija 3. Triukšmas:mažiau nei 50dB 4.Atsparus vandeniui: kasdien vandeniui Patarimai: Prenumeruoti mūsų parduotuvėje, ir jūs turėsite galimybę gauti dovaną (Prašome palikti messgae mums po prenumeruoti mūsų parduotuvėje) Slaptumas Garantuotas: Jūsų privatumas yra labai svarbus mums.Siekiant išvengti gėdos ir apsaugoti privatumą, mūsų klientams, nėra jautrus žodyno ant produkto pakuotės.

Gaminio dydis

Saugos silikono

Netoksiškas, bekvapis, minkštas ir odos draugiškas

10 vibracijos režimai

Galia: 1 x AAA baterija

Vandeniui atsparus dizainas

Apie Paketas

Mes naudojame nepermatomas pakuotes, nr. seksualus žodžiai, niekas nežinos kas yra viduje, mes apsaugoti savo produktą ir privatumo.

Apie Produktą

1.Visi produktai yra 100% visiškai naujos, gyvybingos ir atidžiai tikrinamas prieš išsiunčiant. 2.Visi produktai yra pagaminti iš saugių medžiagų, 100% saugumo, nekenksmingas kūnui.(Produktas yra pagamintas iš silikono ir todėl gamina normalus silikono kvapas.Prašome nesijaudinkite, tai yra saugu.Ji yra rekomenduojama, kad jums išvalyti prieš naudojimą.Po vieną ar du valymus, kvapas palaipsniui išnyks.)

Apie Siuntos

Mes atsiųsime dėmesį, kad per vieną arba dvi darbo dienas.Pristatymo laikas gali skirtis, atsižvelgiant į įvairių šalių ir bus paveiktos oro sąlygų, valstybinės šventės ir t.t.Jei pavedimo nėra, gautos paskelbti laiku, prašome susisiekti su mumis.

Ką reikėtų daryti, jei susidurti produktas problema

Jei produktas tinkamai neveikia, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo laikas.Mes stengiamės išspręsti problemą ir stengtis suteikti 100% priimtino sprendimo.

Apie Darbo Laikas

Dėl laiko skirtumo, bus nedelsiant komunikacijos.Mūsų klientų aptarnavimo pasistengsime atsakyti jums pirmas kartas, kai matau jūsų žinutę.Prašome palaukti.

Apie Atsiliepimą

Mes elgiamės su mūsų klientais, kaip mūsų draugai.Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums bus labai maloni patirtis perkant mūsų parduotuvėje.Jūsų parama mums yra labai svarbus.Jei esate patenkintas produktu, nepamirškite palikti mums penkių žvaigždučių atsiliepimų.

Jums taip pat patiktų