Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

GREENTEST EKOLOGINIO 5F Skaitmeninį Maisto Nitratų Testeris Koncentracijos Matuoklis Greitai Analizatorius Vaisių/ Daržovių /Mėsos/ Žuvies/Maisto Testeris

GREENTEST EKOLOGINIO 5F Skaitmeninį Maisto Nitratų Testeris Koncentracijos Matuoklis Greitai Analizatorius Vaisių/ Daržovių /Mėsos/ Žuvies/Maisto Testeris

Matavimo Ir Analizės Prietaisai

    €162.54 €211.09
    • (0)

SKU: n151455

Žymos: matuoklis cukraus, analizatorius nitratas, greentest, nitrat testeris, mėsos termostatas, amonio, daugkartinio naudojimo ekologinio, kalcio nitratas, virėjas mėsos, produktas, testeris.

Specifikacija:

  • Baterijos talpa: 720 mah
  • Maitinimo Šaltinis: Li-ion Baterija
  • Prekės Pavadinimas: yieryi
  • Modelio Numeris: GREENTEST EKOLOGINIO 5F
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Papildomas energijos šaltinis: USB
  • Darbinė Temperatūra: 0 +-60

Greentest ECO-5F Namų Skaitmeninės Spinduliuotės Detektorius

Greentest ECO-5F yra unikalus 3-in-1 nitratų, vandens kietumo ir spinduliuotės bandymų įrenginys.Sukurtas, naudojant naujausias nitratų, vandens ir spinduliuotės tyrimų technologijos, inovatyvios Greentest ECO-5F aptinka nitratų lygis 64 dažniausiai vartojamų vaisių ir daržovių, taip pat visų rūšių mėsos ir žuvies.Be to, Greentest ECO-5F aptinka bendras ištirpusių kietųjų dalelių (TDS) vandens (arba vandens kietumas), taip pat foninės spinduliuotės savo artimiausioje aplinkoje įspėjimo jums nesaugių spinduliuotės poveikio.Greentest unikalus greitai analizės funkcija, gali pasakyti tik 3 sekundes, jei jūsų maisto, vandens ar aplinkos yra žalingas jūsų sveikatai.

Spinduliuotės Detektorius

Patobulinta Geigerio-Miulerio vamzdis gali nustatyti jonizuojančiosios spinduliuotės aplinkoje (gamma ray ir beta dalelių srautas) dozių, tokių kaip atominė radiacija.Ne spinduliuotė kompiuterio.

Namų Virtuvėje TDS Vandens Testeris

Greentest-ECO5F galite išbandyti Bendras Ištirpusių kietųjų dalelių (TDS) vandens, kad padėtų jums patvirtinti kokybės kasdien naudojamas vandens.

Techniniai duomenys:

Nitratų matavimo diapazonas: 0 – 9999 mg/kg; Asortimentą fono spinduliuotės, µSv / h (µR / h): 0 – 9.99 (999.9) Nuoroda lygio intervalas bendrą dozę, µSv (µR): 0 – 999.99 (0 – 99999) Matavimo laikas: ~3 sek; Matavimo paklaida:

Kaip naudoti Greentest Prietaisas

Tik Trys Žingsniai , Trys Sekundes , parodys jums, jei maisto yra healthry, ar ne.

Pakavimo sąrašas:

1*GREENTEST EKOLOGINIO 5F Nitratų Testermeter 1*atlikti maišelis 1*kištukas 1*usb kabelis 1*naudotojo vadovas 1*dėžutė

Nešiojamas, Kompaktiškas ir lengvas:

Greentest EKOLOGINIO 5F yra suprojektuoti su jūsų patogumą.Kompaktiškas ir lengvas įrenginys yra pakankamai mažas, kad tilptų į jūsų poket ar lengvai atliekami į savo maišą pasiimti su savimi, kur jums eiti.

Paprasta naudoti sąsaja:

Greentest EKOLOGINIO 5F aukštos skiriamosios gebos spalvotas ekranas suteikia ir lengva naudoti sąsaja.Tai unikalus ir intuityvus nitratų ir spinduliuotės bandymų programinė įranga leidžia jums greitai peržiūrėti kokybės ir saugos savo vaisių, vegatables, mėsos, vandens ir artimiausioje aplinkoje.

Greita ir tiksli rezultatai:

Greentest EKOLOGINIO 5F rodo jūsų nitratų testo rezultatų vos per 3 sekundes su mažiau nei 10 % paklaida.Per 10 antras Greentest EKOLOGINIO 5F bus rodomas jūsų spinduliuotės bandymų rezultatus.

Dual bandymo zondas:

Unikalus dual bandymo zondai yra lengvai įdėta į vaisių, vegatables ir mėsos nitratų lygiai, o todėl, kad mažiausiai žalos jūsų maisto.Arba palaikykite zondai, stovinčiame vandenyje-patikrinti TDS vandens lygį ir nustatyti kokybės ir saugos savo geriamojo vandens.

Ilgas baterijos veikimo laikas:

Su įkraunama Li-ion720mAh baterija suteikia iki 20 valandų naudojimo laiką, todėl gali būti lengvai pakartotinai įkrauti naudojant USB kroviklį, pateiktą su prietaisu.

Modernus dizainas:

Galimi baltos spalvos lengvai valomas korpusas, teikti atrodo, kad yra ne tik moderni ir profesionali, bet ir praktiška kasdieniniam naudojimui.

PASTABA:

*Skaičiaus didinimas pastabas veda prie didesnio tikslumo rezultatus. **Naudojimo laikas nurodytas numatytuosius prietaiso parametrus ir baterijos talpa 720 mAh.

Kelių Spalvų

YIERYI

YIERYI prekės ženklas buvo įregistruotas 2016 m. Pagrindiniai produktai yra refraktometrai, PH metrai, tds, eb tvartai, dirvos skaitikliai, virtuvės svarstyklės, ir papuošalai svarstyklės.Siekiant užtikrinti duomenų tikslumą, mes nutraukėme pigių mikroschemų, pasirinkto aukšto tikslumo Taivano importuojami ir Pietų Korėja, importuojamų lustų projektavimą pasirinkau nešiojamų pen tipo dizaino, lengvas, gražus ir lengvai atlikti.Visi produktai bus tikrinami, kalibruoti ir naudojami pagal save, siekiant užtikrinti, kad kokybė yra kvalifikuoti ir tada skatinti.Mes norime, kad tegul šis sveikas prekės įvesti kiekvieną šeimą ir kiekvieną pasaulio kampelį, ir perduoti svajonė "pasaulio meilė, Kinija padarė"!

Jums taip pat patiktų