Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Saulės Energijos Paukščių Lesyklėlę Laukinių Kabinti Dykumoje Žibintų Saulės Žibintas Kabo Šėrimo Dėklas Lauke Sodo Medžio Apdaila

Saulės Energijos Paukščių Lesyklėlę Laukinių Kabinti Dykumoje Žibintų Saulės Žibintas Kabo Šėrimo Dėklas Lauke Sodo Medžio Apdaila

lizdo

    €11.18 €11.77
    • (1)

SKU: n149526

Žymos: paukščių narvas vielos, paukščių pakabukas, paukščių lesyklėlę lauko, papūga virvė, birdhouse sodas, kinijos žibintų gatvės, paukščių lesyklėlę langą, h telefono, lauko paukščių pašarų, paukščių lesyklėlę stotis.

Specifikacija:

  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Funkcija: Automatinė
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Savybės:

- Aukštos Kokybės Medžiagos: Daugiausia pagaminti iš PVC plastiko, tvirtos, ilgaamžės, ne toksiškos.Lengva valyti ir užpildyti, stabdžių rūdžių ir vandens.

-- Patogus Įrengimas: paukštis tiektuvą yra skirti rankiniu būdu išardyti į atskiras dalis, nenaudojant įrankių, kurie gali būti lengvai pastatoma ir pripildė paukščių lesyklėlę dėklas su maisto ir vandens.

-- Saulės energija Varomas: saulės skydelis fiksuoja saulės šviesa ir apšviečia dėklas.Įsitikinkite, saulės skydelis gali gauti gera saulės šviesos tiesiogiai, be jokios pastogės ar kitų šviesos, LED šviesos automatiškai šviesos naktį.

-- Tinkama Vieta: Paukščių lesyklėlę su padėklu pritraukia amadinų, chickadees, junocs, cardinals, usnis paukščių arba naudoti kaip dove tiektuvą.Ir jūs galite pakabinti jį savo kieme, kiemas ir sodas, ir aiškiai matyti, kiek maisto yra kairiajame dėkle.

-- Įvairios Paskirties: puikus pasirinkimas mėgėjams ir unikali dovana housewarmings, vaišių birtays ir daugiau.Teikiant metų pramogų, kad jūs, paukščiai, šeimos ir draugų.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Saulės Paukščių Lesyklėlę

Medžiagos: PVC Plastikas

Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Dydis: 12*12*23cm/4.7x4.7x9.1in

Metodas: Pakaba

Vaidmuo: Šėrimo Paukščių/Sodo Puošmena

Pakuotė:

1x Saulės energija Varomas LED Paukščių Lesyklėlę

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.Pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pirkti.

2. Spalva gali būti kitokia, kaip skirtumas ekranas,pls suprasti.

Jums taip pat patiktų