Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Naujas atvykimo 10 vnt didelio dydžio, raudonos ir juodos arabų numeriai Išsiuvinėti pleistrai geležies ženklelis Motyvas Aplikacijos siuvinėjimo priedų

Naujas atvykimo 10 vnt didelio dydžio, raudonos ir juodos arabų numeriai Išsiuvinėti pleistrai geležies ženklelis Motyvas Aplikacijos siuvinėjimo priedų

Drabužių Siuvimo & Audinys

    €3.80
    • (2)

SKU: n14703

Žymos: pasididžiavimas didelis pleistras, mia didelis pleistras, big žymė pleistras, didelis pleistras prancūzijos, oso didelis pleistras, meno pleistras didelis, pleistras didysis brolis, didelis punk pleistras, didelis kailis pleistras, juostos pleistras didelis.

Specifikacija:

  • Dydis: pls check the size in picture below
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Produkto Tipas: Lopai
  • Stilius: Geležies-Dėl
  • kilmės vieta: Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
  • spalva: pats kaip nuotraukoje
  • Modelio Numeris: pls ieškokite produkto ID.
  • Technics: Išsiuvinėti

Kaip naudoti

(1).Imti siuvinėjimo pleistrai ir kelnes(drabužiai/bags/batai/knygos/kitos plaukiojančios priemonės, kurios bus išlyginti, ant.Parengti geležies.

(2).Švarus dalį, kurią ketina būti išlyginti, ant.Uždėkite pleistrą ant dešinėje.Įdėti pusėje su šilumos antspaudas pagrindo tiesiai į kelnes.

(3).Reguliuoti tempreture geležinės į suiable laipsnį.Geležies pleistras ant jėga, atgal ir į priekį, maždaug 15 sekundžių.

(4).Po pleistro virsta šalta,patikrinti, ar jis yra fiksuotas tvirtai.jei ne,bandykite dar kartą aukščiau pačiais būdais.

(5).Vežimas: nemokamas pristatymas per China Post Oro Paštu, ji paprastai trunka 15 dienų, kad dauguma šalių, tai gali užtrukti kelias dienas, daugiau, kai turi griežtai muitinės patikrinimus.

Pagrindinis Prisistatymu

@ Geležies/siuvamosios Appliques . 10 vnt./daug

@ dydis: pls žr. nuotrauką

@ Siunta: Min.Kad USD12.00 mano parduotuvė (sumaišyti straipsniai yra priimtinas) bus nemokamas pristatymas per China Post Oro Paštu, ji paprastai trunka nuo 10 iki 25 dienų, kad dauguma šalių,tai gali užtrukti kelias dienas, daugiau, kai turi griežtai muitinės patikrinimus.

@Nuotraukos yra visos foto shooted pagal gamtinės sąlygos,bet spalva yra taikoma nekilnojamojo daikto produktų, kaip spalva gali šiek tiek skirtis dėl monitoriai

Kakos 89

    5
2020-11-17

great thank you

Gorbuntsova

    5
2020-09-24

perfect...thank you ;-)

Jums taip pat patiktų