Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Naujas XIAOMI MIJIA Korp Valiklis MQXJQ01KL Karpymo nešiojamų Mokestis Audinio drabužius pūkelis granulių žoliapjovės mašina iš Ritės, Pjovimo

Naujas XIAOMI MIJIA Korp Valiklis MQXJQ01KL Karpymo nešiojamų Mokestis Audinio drabužius pūkelis granulių žoliapjovės mašina iš Ritės, Pjovimo

lizdo

    €11.98 €14.98
    • (5)

SKU: n146798

Žymos: ekologinio, mi xiomi, pabaigos žoliapjovės, christma, 3 xaomi, a0 cutter, pramonės granulių mašina, nemokamas pristatymas objektų doleris, mijia, konstruktorius.

Specifikacija:

  • Išleidimo Data: 2020 m.
  • Naudojimo Tipas: įkrovimo tipas
  • Sertifikavimo: CE
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: Xiaomi
  • Gamyba: ŽOLIAPJOVĖS
  • Maitinimo Šaltinis: Įkraunamoji Baterija
  • Naudoti: Neatening/Sandėliavimo
  • Įkrovimo Laikas: 1-2 valandas
  • Naudojimas: Vilnoniai Drabužiai
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • gaminio dydis: 14.5*6.2*6.5 cm
  • Modelio Numeris: XIAOMI MIJIA Korp Valiklis MQXJQ01KL
  • Medžiaga: ABS

jei neturite specialaus reikalavimo, palikite pranešimą, kai užsakymą.Garantija: suteikiame garantiją produkto.Jei yra bet kokia žala, Mes atsiųsime jums nemokamai dalys, prašome jums ją įdiegti (mes atsiųsime jums įrengimas vaizdo).Bet jei jis yra pažeistas žmogaus veiklos veiksniais, arba, jei ji yra sunaikinta išorinių jėgų, jums reikės sumokėti kai kuriuos mokesčius.

MIJIA Korp Valiklis Pagrindinės Funkcijos

* 0,35 mm mikro-arc peilis neto: Venkite spausti peiliu, net deformuoti, ir pakenkti drabužius * 5-peilis viesulas plaukiojantis pjovimo galva: padidinti poslinkio efektyvumą ir pašalinti pūkas veiksmingai * Neigiamo slėgio išcentrinis ventiliatorius ašmenys: naujas dizainas, stabili ir patikima, siurbimo, * Anti-moliuskui oro vėdinimo projektavimas: išvengti fluffing atgal ir nešvarumo drabužius * Dvigubas saugos įtaisas: nuimkite pjovimo galvos apdangalą arba pūkas bin, tai automatiškai išjungti maitinimą * 90 minučių trukmės ištvermės: dvi valandos greitas įkrovimas,1300mAh ličio baterija dizainas * Paslėptas indikatorius: power lemputė primena, mašina, darbas ir galia statusas

Spauskite ant nuotraukos norėdami pirkti originalias Atsargines Dalis.

Išsamios parametrų

MIJIA Korp Valiklis 0,35 mm mikro-arc apsauginius drabužius net, 5-peilis viesulas plaukiojantis pjovimo galvutė, 90 minučių trukmės ištvermės 0,35 mm mikro-arc peilis neto: Venkite spausti peiliu, net deformuoti, ir pakenkti drabužių 5-peilis viesulas plaukiojantis pjovimo galva: padidinti poslinkio efektyvumą ir pašalinti pūkas efektyviai Neigiamo slėgio išcentrinis ventiliatorius ašmenys: naujas dizainas, stabili ir patikima siurbimo Anti-moliuskui oro vėdinimo projektavimas: išvengti fluffing atgal ir nešvarumo drabužius Dvigubai saugos įtaisas: pašalinti frezavimo galvos apdangalą arba pūkas bin, tai automatiškai nutraukė energijos 90 minučių trukmės ištvermės: dvi valandos greitas įkrovimas Lengvai susidoroti su įvairių audinių Tvarkyti senus drabužius ir išlaikyti naujus.Leidžia jums padoraus daugiau elegantiškas * Žemyn striukė, nėrinių medžiagos arba drabužius su nelygaus paviršiaus (kniedės, plastiko dekoratyvinis vienetų ir kt.).Šis produktas yra nerekomenduojama.Tookfun Stipri siurbimo naujai sukurta neigiamo slėgio išcentrinis ventiliatorius ašmenys leidžia plaukų kamuolys, kad gali būti lengvai įkvėpti.P-formos anti-moliuskui oro kanalų konstrukcija neleidžia moliuskui plaukų kamuoliukus ir šiukšles.Tookfun Lengvas ir paprastas, ne pūkas likę 0,35 mm storio micro-arc plieno tinklelio, naujas ir optimizuoti tinklo projektavimas, venkite spausti deformacijos, tinka neįžeidžiant drabužius.5-peilis viesulas plaukiojantis pjovimo galvutė tiksliai mala pagerinti pjovimo poveikį ir daryti didelio našumo pjovimo efektyvumą.Nesijaudinkite apie baterijos Naudojimo 1300mAh ličio baterija dizainas, greitas įkrovimas per 2 valandas, 90 minučių trukmės ištvermės.Įrengtas, su USB įkrovimo sąsają, suderinamą su pagrindinio adapteriai, maitinimo bankai ir kompiuterių rinkoje apmokestinimo.Dviguba apsauga, saugesnis Pašalinti frezavimo galvos dangtelį arba atidarykite pūkas bin, mašiną tuojau pat išjunkite ir sustabdyti darbo, siekiant išvengti nelaimingų atsitikimų.išsamiai projekto Paslėptas indikatorius: power lemputė naudoja nuslėpė dizainas, kuris primena, mašina, darbas ir galia statusą, paprastas ir gražus.Dizainas langą pūkas bin: Tai lengva patikrinti, ar pūkas bin turi būti valomi ir sumažinti kartotiniam atidarymui patikrinti.Valymo šepetys: valymo šepetys turi ilgą rankeną dizaino, kuri leidžia jį lengviau valyti siauras pozicijos pjovimo galva ir pūkas bin.

Pristatymo Laikas Info (iš Kinijos)

Paskirties

Europa

Šiaurės Amerika

Azija

Okeanija

Pietų Amerikoje

Afrika

Nilson.lt Standartinis Pristatymas

10 – 20 dienų

20 – 35 dienos

Nilson.lt Premium Pristatymas

4 - 10 dienų

8 - 15 dienų

DHL

3 - 7 dienos

7-15 dienų

UPS/DPD

7 - 15 dienų

7-15 dienų

Paskirties

Rusijos Federacija

EMS / Post office

Centrinis, Volga

10 – 17 dienomis

Vakarų, Pietų,

Uralo, Sibiro

15 – 25 dienas

Tolimųjų Rytų,Šiaurės Kaukaze

25 – 45 dienas

Garantija ir Grąžinimo Politikos, Mes garantija, kad visi produktai yra visiškai originalus ir nauja, Ir pateikia trijų metų garantija, produktus, ateityje numatyti, atsarginės dalys.Mes garantuojame pasitenkinimą sąžiningas ir protingas pirkėjas.Jei jūsų klausimas bus patvirtinta, mes galėtume išsiųsti jums nemokamai atsarginės dalys.tačiau bet kokia fizinė žala arba žala yra dėl pirkėjas netinkamai, Pirkėjas turi sumokėti dalį pinigų.Atsiliepimų Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir įvertinti informaciją apie sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus), o "TOBULAS 5 ŽVAIGŽDĖS".Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitikintys kurti verslą ir tarnauti jums geriau.Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas pirkėjas, ir malonią su mumis.susisiekite su mumis, Jei jums kyla kokių nors problemų, skalda, kokybės problemos, prašome nesijaudinkite, ir nepalieka blogų atsiliepimų.Prašome siųsti mums el. paštas pirma, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau, prašome leiskite mums atsakyti per 12 valandų.Mes suprantame, kad jūsų nuotaiką ir suteiks jums geriausią sprendimą jūsų problemos, prašome suteikti mums galimybę išspręsti problemą, bet kokiu atveju,maloniai prašome atvykti į mus,mes visada čia.tikimės, kad ir padėkoti jums už jūsų pasitikėjimą.Apie Tobulumą Technologijų Tobulumo Technologija yra kokybės shopping mall, su aukštos kokybės produktus ir žemos kainos.Mūsų įsitikinimu, yra laikytis kokybės produktai, greitas ir paslaugus aptarnavimas, prieinamos kainos, padėti gerbiami pirkėjai greitai rasti idealus produktas, Sumažinti vargo renkantis produktą.Mes tikimės, skleisti sveikatos priežiūros ir protingas, kad daugiau šeimų, padidinti savo šeimos laimę, džiaugtis geresne gyvenimo ir mėgautis savo laiką.Mes laukiame jūsų užsakymą, tai pasitikėjimas ir atsakomybė, mes ją ginti.Labai ačiū.Jei jums patinka mūsų produktus, prašome įtraukti mūsų parduotuvė jūsų "mėgstami" sąrašą.

H Ortiz29

    5
2021-01-13

The machine is excellent, cuts the pellets very quickly and qualitatively. Delivery long, also seller pointed wrong track and parcel didn't tracking, after opening the dispute sent the correct track. Before Novosibirsk there was a parcel of 2 months. On the photo pants before and after, to check about 10 seconds worked as a machine, with longer processing, the thing is like new.

Ferlagunas84

    5
2020-11-30

It's powerful, comfortable, the box has come a little broken, but it works fine.

Glazachevaegajy

    5
2020-11-10

Delivery very fast, in two weeks. The article corresponds to description, works perfectly. I recommend a hundred percent to the seller. Thank you so much for good work.

Hallolep

    5
2020-12-27

Товар не отслуживался. С продавцом не общалась. Продавец отправил через дня 2-3. Заказала 12.11, получила 26.12. Доставка в СДЭК Волгоград. 1 фото до обработки, 2-3 фото после. Как убирает катышки мне понравилось. Сам товар выполнен качественно. В комплекте шнур для зарядки и щетка для отчистки устройства. Нет блока зарядки для разетки.

Adnama 6

    5
2021-01-13

Very fast delivery (10 days). The quality of the goods is excellent. I highly recommend the seller. Bigger than that.

Jums taip pat patiktų