Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Atsitiktinis Streetwear Paplūdimio Vertus Spausdinti Ilgomis Rankovėmis Marškinėliai Vyrams 2020 M. Havajų Negabaritinių Harajuku Mados Moterų Marškiniai Korėjos Drabužių

Atsitiktinis Streetwear Paplūdimio Vertus Spausdinti Ilgomis Rankovėmis Marškinėliai Vyrams 2020 M. Havajų Negabaritinių Harajuku Mados Moterų Marškiniai Korėjos Drabužių

Vyriški Drabužiai

    €32.39
    • (1)

SKU: n146414

Žymos: vyrų modelio marškinėliai, Flanelė, flanelė marškinius vyras, marškiniai, vilna, havajų derliaus, "andromeda" plakatas, miego megztinis, harajuku striukė vyrams, elio vokiečių marškinėliai, vyrų marškinėliai.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Marškinėliai Tipas: Atsitiktinis Marškinėliai
  • Apykaklės: Turn-žemyn Apykaklės
  • Rankovės Stilius: Reguliariai
  • Stilius: Atsitiktinis
  • Modelio Tipas: Spausdinti
  • Modelio Numeris: Ilgomis Rankovėmis mygtuką marškinėliai vyrams
  • Uždaryti Tipas: Viena Breasted
  • Prekės Pavadinimas: AJZHY
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Rankovės Ilgis(cm): Pilnas
  • Audinio Tipas: Broadcloth

Atsitiktinis Streetwear Paplūdimio Vertus Spausdinti Ilgomis Rankovėmis Marškinėliai Vyrams 2020 M. Havajų Negabaritinių Harajuku Mados Moterų Marškiniai Korėjos Drabužių

* PASTABA:

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Prašome būti kantriems perskaityti šiuos žodį,jis bus naudinga!

1.Apie Laivybos:Jūsų užsakymas payment yra po sėkmingo, išsiųsime jūsų užsakymą per 3-7 darbo dienas.Paprastai ,pirkėjai gali gauti sklypus, apie 20~45 dienų .Tačiau Brazilija gal lėčiau.Apie 30~60 dienų.Jei negaunate sklypo pabaigoje apsaugos metu, galite atidaryti ginčų, mes grąžinsime jums pinigus.Mes nenorime, kad gauti blogų atsiliepimų tik apie, atrodytų, seniai laivybos laikas,mes laivas elementą per 3-7 darbo dienas.Tačiau, prašome suprasti, kad laivybos laikas buvo kontroliuojama paštu.

2.Apie Spalvas:Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisinga spalva, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

3.Apie Dydis:Nes įvairių šalių, mūsų dydis yra ne tas pats su pirkėjo šalies dydis.Pls nereikia pasirinkti dydį tik pagal savo šalies dydis.Užsakymo dydis yra Azijos dydį, paprastai 2-3 dydis yra mažesnis nei Eur/US dydis.Jums reikia pasirinkti drabužius krūtinės paprastai yra didesnis nei jūsų bodychest 6-12CM, Priešingu atveju jis gali būti labai trumpas!Visi pirkėjai turėtų patikrinti mūsų dydžių lentelė atidžiai, kai jūs pateikiate užsakymą.

4.Apie Atsiliepimą:Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.Prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų gaminių ir paslaugų.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamą(1 - 2 žvaigždutes) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą.Prašome pasitiki mumis,mes visada esame atsakingi už savo pinigus.Mes sunkiai dirbame, kad įsitikinkite, kad KIEKVIENAS KLIENTAS BŪTŲ 100% PATENKINTAS.Mes tikime, kad daugiausia mūsų pirkėjai yra natūra asmuo.Būkime draugiški vieni kitiems, tiesiog kaip draugai.Ačiū!

Dropshipping

Brangūs draugai.Mes galime padaryti Dropshiopping ir mes galime atlikti šiuos veiksmus: 1 Mūsų parduotuvėje " produktai bus ne palikti bet sąskaitos-faktūros, pakuotė, 2, Mes išsiųsti prekes jūsų klientams pagal adresą, kurį užpildyti. 3. Jei jūsų mokėjimą yra sėkmingas, mes išsiųsti prekes jums nedelsiant.Mes tarnaus jums ir jūsų klientams, kol jūsų klientai gautų paketą.Mes tikimės, kad dirbti su jumis.Sveikinimai. 4. Mes atsiųsime jums prekes per 24 valandas. 5. Mes, palaikyti ryšius su jums viso proceso metu.Sekti logistikos informacija laiku. 6. Produktams, kurie nesugeba pristatyti.Mes atsiųsime jums vėl nemokamai.

Jenniferbookman

    5
2020-10-02

High quality print. The image (resolution) is sharp. The shirt is comfortable and the fabric is adequate quality, not too thin. I am 170cm, 68kg, and I bought size L. It is good, very slightly large, so I will try to buy size M. I would like a tighter fit. Overall the shirt is high quality and a good value for the price.

Jums taip pat patiktų