Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

5/10/Vnt Pavasario Snap Kablys Lauko Nešiojamų Užtikrinti Įrašą Kempingas Palapinė Vėjo Tvirtinimo Apkaba Grilis Baldakimu Tarp Traukos Taškas Įrašą

5/10/Vnt Pavasario Snap Kablys Lauko Nešiojamų Užtikrinti Įrašą Kempingas Palapinė Vėjo Tvirtinimo Apkaba Grilis Baldakimu Tarp Traukos Taškas Įrašą

Kempingas & Žygiai

    €2.11 €4.21
    • (1)

SKU: n144673

Žymos: stovykla brezentas, fiamma trikojo, kalbame palapinė, cerradura seguridad, tarp skaidrių polių aliuminio, palapinė virvę pavasario, įrašo brezentas, lixada lauko palapinė, priedų stovykla, lyno kablys.

Specifikacija:

  • Svoris: Clamp about 2g(single), hook about 3g(single)
  • pakuotės dydis: apie 6x1x9.5cm/2.36x0.39x3.74in
  • Tipas: 1 - 2 Žmonių Palapinė
  • Priedų Tipas: Palapinė Kablys
  • Pavadinimas: Plastikiniai Vėjo Virvę Snap Įrašus + Trumpi kabantys Sagtis
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Dydis: Height about 3.5cm/1.38in, width about 0.8cm/0.31in
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pakavimas: Opp krepšys

>>>>Išsamus aprašymas Kempingas palapinė vėjo tvirtinimo apkaba Lauko kepsnių baldakimu tarp fiksuoto traukos taškas įrašą

Kulka Taškų: 1、Patvari Medžiaga-brezentu įrašas yra pagamintas iš PA medžiaga su tam tikro storio, tvirtos ir ilgaamžės.Sagties yra pagaminti iš aliuminio lydinio, kuris yra ir aplinkos apsaugos, nėra rūdžių, yra patogus, patvarus ir neblunka.

2、Galingas Dizainas: Reguliuojamas spiralės thumbscrew, dantytų reguliavimas burną gali padaryti vandeniui audinio stabilesni.

3、Lengva Taikyti: Lengva įdiegti arba ardyti, tiesiog sugriežtinti arba prarasti rankenėlė reguliuoti stora ar plona neperšlampama medžiaga.Žandikauliai gali būti atverta apie 0.25 cm, kuri yra labai tinkama sunkiųjų tarps.

4、Plačiai Naudojamas: Telšių įrašai yra labai tinkamos remti tarps, tentai, skėčiai, automobilių/sunkvežimių apima, dviračių apima, valtis apima, baseinas dangčiai, saulės atspalvių, laikinai projektorių ekranai, sofos apima.

5、Kokybės Paslaugas: Įsipareigojusi teikti aukštos kokybės produktus ir puikus klientų aptarnavimas.Jei nesate patenkintas mūsų palapinę įrašą, prašome susisiekti su mumis pakeitimo ar visiškai grąžinti pinigus.

Specifikacija:

Pavadinimas: Plastikiniai Vėjo Virvę Snap Įrašus + Trumpi kabantys Sagtis

Medžiaga: plastikas

Dydis: Aukštis apie 3,5 cm/1.38 tam, plotis apie 0,8 cm/0.31 in

Pakuotės dydis: apie 6x1x9.5cm/2.36x0.39x3.74in

Svoris: Apkaba, apie 2g(single), kablys, apie 3g(bendras)

Įpakavimas: OPP krepšys

Panaudojimas: Dažnai naudojamas siekiant sustiprinti stangrumą palapinė ir tentas, išvengti gale.Didelio stiprumo medžiaga, tvirtos ir ilgaamžės.

Pakavimo Sąrašas:

5/10/20 X Palapinė Apkaba su Karabinai Kablys >>>>Produkto Imag

e

Jums taip pat patiktų