Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

100G Natūralių Mineralinių Kristalų Aukštos Kokybės Citrinų citrinas rašė Žalio Akmens, Žvyro Namų Puošybai DIY Energijos Gijimas Amatai

100G Natūralių Mineralinių Kristalų Aukštos Kokybės Citrinų citrinas rašė Žalio Akmens, Žvyro Namų Puošybai DIY Energijos Gijimas Amatai

Papuošalai

    €3.38 €3.88
    • (5)

SKU: n143306

Žymos: sulčiaspaudė citrina, paukščių lesyklėlę lauko, natur akmens, akmuo kristalas, didelis fizinis citrinas rašė, crystal dekoras, citrinas rašė kristalai, velnio akmuo, Gintaro, akmuo ametistas.

Specifikacija:

  • Prekės Pavadinimas: Pasaulio rūdos
  • Temos: FĖJA
  • Medžiaga: Organinės Medžiagos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Regioninės Funkcija: Europa
  • Stilius: Pastoracinės

Sveiki atvykę į Pasaulį Rūdos Parduotuvėje ir Linkiu Jums laimingo Gyvenimo!

1. Mes Galime Suteikti profesionaliai ir Greitai, Logistikos Paslaugos!

2. Mes Turime Pakankamai Išteklių, kad Atitiktų Jūsų Užsakymo Poreikius!

3. Užsakymo Sudėtyje Nėra Jokių Sąskaitas Faktūras, Kvitus Ar Kuponus.Jei Reikia, Galime Suteikti Tai, Prašome Susisiekti Su Klientų Aptarnavimo Tarnyba.

4. Dėl Vadovo Matavimo, Prašome Leisti Svorio, Dydžio ir išjungimo Spalva!

Produktai Yra Tiesiogiai gamina ir parduoda Gamykloje, ir Kaina, ir Kokybė Daugiau Garantuotas.Kruopščiai Atrinktų Žaliavų, Puikus Gamybos Technologija ir Geresnių Paslaugų.Didmeninė Nuolaidos, Paramos, Pritaikymas!

Produkto Aprašymas:

Pavadinimas: Citrinas Rašė Žvyras

Medžiaga: Natūralus Citrinas Rašė

Dydis:5-7,7-9,9-12,12-15mm

Pareigos: Šeimos Vidaus Puošyba , Akmens Energijos Generatorius , Valymo , Degaussing Meditacijos Akmuo , Zodiako Ženklai Patrona!

Įmonės informacija: Mano kombinatas in2018Years,Yra rinkinys iš Gamtinių Akmenų Pirkimų,Perdirbimo,Pardavimo ir Integracijos CompanyOurProduct Kokybę, Kainą, Yra Geriau.Pagrindiniai Produktai Yra Natūralios Kristalų Šešiabriaunė Prizmė, Krištolo Rutulį,skaldą,Mineralinių,AgateTopaz,Natūralių Kristalų,LabradoriteFluorite,Pavyzdžius OreEtc.Natūralus Akmuo, Jei Jums Reikia, taip Pat Galime Rasti Žalio Akmens Rinkoje Savo Perdirbimo ir Gamybos.Mūsų Sąžiningumo, Stiprybės ir Produkto Kokybė Buvo Pripažintas Pramonėje.Sveiki atvykę Draugai iš Visų visuomenės Sluoksnių Gyvenimą, Aplankyti, Vadovas ir Verslo Diskusija!Jūsų Penkių Žvaigždučių Skatinimas, Mes Visagalybę, Brangusis, po Gavimo, Jei Jūs Patenkinti Mūsų Prekėmis, Prašome Pateikti Mums Penkių Žvaigždučių Vertinimo ir Gražus Vertinimas.Tai Yra Mums Labai Svarbi, Todėl Prašome Padėti Mums Padaryti Penkių Žvaigždučių Įvertinimą.Jei Mes negalime Patenkinti Jus, Nereikia Skubėti Duoti Neigiamus Komentarus.Prašome Susisiekti su Mumis Laiku ir Tiki, Kad Mes Galime Išspręsti Visas Problemas už Jus.Visi Kristalai Yra Natūralus.Natūralių Kristalų Kiekvienas Akmuo Yra Skirtingas, ir Kiekvienas Produktas Turi Spalvų Skirtumas.Kristalas Yra Produktas, Gamtos, Kiekvienas Kristalas Yra Skirtingas, Natūralūs Produktai Neišvengiamai Medvilnės, Vilnos ir Ledo Įtrūkimų, Originalus Akmuo Yra Skirtingas, Kiekvienas Produktas Turi Savo Unikalų Grožį!Tai, Ką Mes vadiname Grožiu Apgailestauju.Kaip ir Žmogus, Niekas Nėra Tobulas, Priimti Savo Trūkumus, jau Nekalbant Brangakmenių Šimtus Milijonų Metų.Ačiū, kad atvykai, ir Linkiu laimingo Gyvenimo

Jatkin94

    5
2020-10-31

Super! Thank you so much!

G Campbell59

    5
2020-12-01

My stones don't have a yellow as intense as in the photo. It's taken 14 days to arrive. The measures are correct. Overall, fine.

Oksana4223

    5
2020-08-27

доставка быстрая. трек отслеживался. камни крупные 6 шт. описание и фото продавца соответствуют. заказом довольна.

Vologda80

    5
2020-09-02

Отличные камни и быстрая доставка. Огромное спасибо продавцу!

Andreika2580

    5
2020-09-21

Beautiful Quality

Jums taip pat patiktų