Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

300/450ML Drėkintuvas Namų/Automobilio/Biuras/Kambarys Drėgmės USB Įkrovimą, Purkštukai, Vienas/Du Port Purškimo Naktį Šviesos Aromaterapija Moterys Dovana

300/450ML Drėkintuvas Namų/Automobilio/Biuras/Kambarys Drėgmės USB Įkrovimą, Purkštukai, Vienas/Du Port Purškimo Naktį Šviesos Aromaterapija Moterys Dovana

Namų Dekoras

    €18.01 €35.31
    • (0)

SKU: n142341

Žymos: drakono akių pelėsių, aplinkos difuzorius, ipad galia, noel riebalų degintojas, canva spausdinti, smilkalai led, dragon ornamentu, degiklis angelas, plakatas kambarys, euro įkroviklis.

Specifikacija:

  • Medžiaga: ABS
  • Kosmetikos Funkcija: Drėkinamasis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Klasifikacija: Matavimo cilindras
  • Gamyba: Aromaterapija Plokštė
  • Galia: 3W
  • Purškimo apimtis: 40-60ml/h
  • B Dydis: 18*7.6*7.6 cm
  • Tipas: Smilkalų Degiklis
  • Dydis: 12 * 7.6 * 7.6 cm
  • Naudoti: Aušinimo
  • Įtampa: 5V
  • Įėjimo Galia: 5V = 0.8 A (TYP)
  • Taikymo Sritis: Gyvenamasis Kambarys
  • Kištuko Tipas: USB
  • Modelio Numeris: drėkintuvas

A 300ML

Savybės:

1. Daug nano-atom rūkas drėkina odą,, ir itin smulkių vandens molekulės lengvai prasiskverbia į tiesioginį basal odos sluoksnį.Milijonai aukšto dažnio virpesių per sekundę pagerinti sausai ir problemiškai odai.

2. Tyliai, beveik be garso, gali būti apklausiamas, atitinkantys jūsų smulkmeniškas poreikius.

3. Double power-off apsauga, vandens lygio nustatymo ir anti-dry degimo jutiklis suteikia dvigubą apsaugą.Kai nėra vandens, jis bus automatiškai išjungti galia išvengti sauso deginimo.

4. Built-in 1300mAh didelės talpos akumuliatorius, kuris gali būti naudojamas neribotą įkrovimas ir iškrovimas, šildymo, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.

5. Atmosferos naktį šviesos, su savo maitinimo visur, dvigubo filtravimo, švarūs ir taršos nemokamai, saugiau.

Išsamiai:

Dėl itin smulkių vandens molekulių 5 nanometers gali lengvai prasiskverbti pro odą ir tiesiogiai patekti apatinis sluoksnis drėkina jūsų odą.Didelio tankio medvilnės filtro elementas yra šilumos izoliacijos projektavimo, kad nebus carbonized dėl aukštos temperatūros.Jis yra patvarus, ir oras gaivus ir šviežias.Built-in 1300mAh didelės talpos bateriją, baterijos veikimo laikas iki maždaug 8H, gali būti įkrauti ir iškrauti bet kada, bet kur.Dual išjungimo funkcija suteikia jums ramybę.

Parametras:

Dydis: 12 * 7.6 * 7.6 cm

Spalva: balta, rožinė, žalia

Medžiaga: ABS + PP

Vandens rezervuaro talpa: 300ML

Įtampa: 5V Galia: 3W

Purškimo apimtis: 40-60ml/h

Galia: 5V = 0.8 A (TYP)

Sąrašas:

Drėkintuvas * 1, rankinis * 1, pakuotę dovanų dėžutėje * 1

B 450ML

Savybės:

1. Itin didelė suma, nano-dulkinių rūkas drėkina odą,, ir itin smulkių vandens molekulės gali lengvai prasiskverbti į tiesioginį basal odos sluoksnį, milijonus aukšto dažnio virpesių per sekundę, ir pagerinti problema, sausos odos.

2. Didelio tankio grynos medvilnės filtro elementas, filtras, kiekvienas vandens lašas prieš dulkinimo užtikrinti sveikatos.

3. Double power-off apsauga, vandens lygio nustatymo ir anti-dry degimo jutiklis, suteikti dviguba apsauga, maitinimo, automatiškai bus išjungti kai nėra vandens, kad būtų išvengta sausas deginimas.

4. Built-in 1300mAh didelės talpos baterija, įkrovimas ir iškrovimas dvejopo naudojimo be jokių apribojimų, šildymo, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.

5. Atmosferos naktį šviesos, su savo maitinimo galima naudotis visur, dvigubo filtravimo, švari ir neužteršta, ir saugiau.

Išsamiai:

5 nanometrų itin smulkių vandens molekulės gali lengvai prasiskverbti pro odos priežiūros tiesiai į apatinį sluoksnį, drėkina jūsų odą, didelio tankio medvilnės filtro elementas, šilumos izoliacija, dizainas nebus carbonized iki aukštos temperatūros, patvarus, ir oras yra naujesnis ir švaresnis.Built-in 1300mAh didelės talpos bateriją, baterijos veikimo laikas iki maždaug 8H, dual-naudoti krovimo ir iškrovimo, šildymo ir bet kada, bet kur.Double power-off leidžia jums jaustis ramiai.

Parametras:

Dydis: 18*7.6*7.6 cm

Spalva: balta, rožinė, žalia

Medžiaga: ABS+PP

Vandens bako talpa: 450ML

Įtampa: 5V Galia: 3W

Purškimo apimtis: 40-60ml/h (single port)*2

Galia: 5V=0.8 A (TYP)

Sąrašas:

Drėkintuvas*1, rankinis*1, pakuotę dovanų dėžutėje*1

Jums taip pat patiktų