Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

10 Lapai Išsiuvinėti Tatuiruočių Praktika Odos Tuščią Tatuiruočių Praktika Įrankiai, Reikmenys Dirbtinis Antakių Netikrą Tatuiruotę Praktikos Odos

10 Lapai Išsiuvinėti Tatuiruočių Praktika Odos Tuščią Tatuiruočių Praktika Įrankiai, Reikmenys Dirbtinis Antakių Netikrą Tatuiruotę Praktikos Odos

lizdo

    €8.33 €13.89
    • (1)

SKU: n141514

Žymos: panda tatuiruotė, "emoji" tatuiruotė, povas tatuiruotė, sporto tatuiruotė, kawaii tatuiruotė, favoritas tatuiruotė, vandenyno tatuiruotė, vaikai tatuiruotė, pranešk apie netikrą tatuiruotę derliaus, tatuiruotė derliaus.

Specifikacija:

  • Modelio Numeris: Tatuiruočių Praktika Įrankiai
  • Prekės Pavadinimas: RUIMIO
  • Medžiaga: Silikoniniai, guminiai

Aprašymas

Šios prekės rinkinys 10 lapų dirbtinės tatuiruočių praktika odos, kuri yra paprastas tatuiruočių praktika odos, kuris ateina su dideliu plastiškumas ir panašūs jaustis kaip žmogaus skin.By naudojant šį Tatuiruočių praktika odos, rookies gali išmokti tatuiruotė metodus, geriau pajusti, kas Tai bus, pavyzdžiui, tatuiruotė asmuo, ir sukurti tvirtą pasitikėjimą.Veteranų, taip pat galite naudoti Tatuiruočių praktika odos išbandyti naują tatuiruotę technika.

Savybės

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: Silikonas, guma.

- Dydis: Apie 19.3x14x0.3cm.

- Jūs galite naudoti ją tatuiruotė adatos, tatuiruotė rinkiniai, tatuiruotė mašinos ir kita tatuiruotė tiekimo.

- Pagaminta iš sintetinės odos, kaip medžiagos ir geriau odos lietimo jausmas.

- Leisti paprasto paviršiaus freestyle dizaino ir Tatuiruočių praktika, praktika įvairius metodus, iš, kuriame būtų jautrūs dėl tatuiruočių.

- Lankstus ir turi panašią jaustis kaip žmogaus oda, pakankamai Storas.

- Taip pat galite įrašyti savo kūrinį kaip savo pažangą ar parodyti puikių pavyzdžių iš savo meno, parodyti savo įvairių tatuiruotė įgūdžius.

Pakavimo sąrašas

10 x Lapų Tatuiruotė Dirbtinė Oda

Mitch5665

    2
2020-10-02

Transfer templates well, normal Transfer gel but the skin is that they came to me are totally white, no skin color. I didn't like that. They're white.

Jums taip pat patiktų