Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Mozaikos Peg Valdybos Dėlionės Grybų Nagai Peg Galvosūkiai Švietimo Žaislai Vaikams

Mozaikos Peg Valdybos Dėlionės Grybų Nagai Peg Galvosūkiai Švietimo Žaislai Vaikams

Žaislai Ir Pomėgiai

    €3.17 €4.53
    • (3)

SKU: n140921

Žymos: montessori žaislas, las dėlionės, pp marškinėliai, pjūklelis dėlionės (galvosūkiai) klijai, vaikai mozaika, kūdikių montessori, jigsaw makita, 1 grybų mario, dėlionės 30, mozaikos žaislas.

Specifikacija:

  • Prekės Pavadinimas: Montessori vaikų ir Tėvų
  • Plastiko Tipas: PP
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Puzzle Stiliaus: bendra
  • Stilius: Protingas valdybos narys/galvosūkis
  • Lytis: Unisex
  • Amžius: 12-15 Metų

[produkto pavadinimas]: grybų nagų valdybos dėlionės

[Medžiaga]: aukštos kokybės plastiko

[Pakavimo metodas]: OPP maišelis pakuotė

[Pakuotės dydis]: 22*13,5 cm

[tinkamas amžius]: 2 metų ar vyresnio amžiaus

[Produkto įvedimo]: modelis yra tik nuoroda.Tai nėra būtina, kad vaikai norėdami įterpti šį modelį.Pagrindinės funkcijos grybų vinis yra tai, kad naudotis kūdikio rankose-apie gebėjimų ir turtinti vaiko vaizduotę.Ji taip pat gali mokyti kūdikį atpažinti.Įvairių spalvų ir paprastų geometrinių duomenys...Taip, tai net geriau žaisti su savo kūdikių, tai yra geriausias vienas iš tėvų-vaikų žaidimai!Vadovas vaikus naudoti savo smegenis ir vaizduotę Jėga, kurią sudaro įvairių formų, šis žaidimas apjungia minėtų aspektų žinių.Tėvai gali pirmą kartą parodyti, o tada lėtai vadovas vaikams kurti daugiau stiliai

Jei tai kūdikis mažiau nei 3 metai, jūs galite pradėti su paprasta, pvz., naudojant tos pačios spalvos rašybos skaičiai, raidės, kiaušiniai, obuoliai ir kt.Kūdikis domisi pradžioje, pamažu didinti sunkumų, galite Kinų rašybos simbolių, taip pat galite tikėtis matematikos ir kt.Ir t.t., labai geras ankstyvojo švietimo žaislas, kad būtų lengva laikyti.Trumpai tariant, jūs galite leisti savo vaiką žaisti laisvai ir visiškai vystytis įvairių būdų, kaip žaisti žaislais, kol vaikai būtų laimingi.

Speciali pastaba: Dėl mažų objektų, tai yra draudžiama susisiekti vaikams iki 3 metų amžiaus, siekiant išvengti nelaimingų atsitikimų.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Nilson.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1.12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS SU

GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Nilson.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Sergei Murashov

    3
2020-10-28

So much smaller then anticipated. I already had a set so thought I was ordering the same thing but it’s less then half the size.

Peski1962

    1
2020-12-03

He hasn't arrived yet.

Chuchundra 83

    5
2020-10-23

Excellent item

Jums taip pat patiktų