Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

UBARO vokietijos Standartas Krištolo Stiklo plokštės Lizdą Elektra, Telefonas, TV Dvi Silpnas Skylę Lizdus Namų Lizdo AC100-250V 16A

UBARO vokietijos Standartas Krištolo Stiklo plokštės Lizdą Elektra, Telefonas, TV Dvi Silpnas Skylę Lizdus Namų Lizdo AC100-250V 16A

lizdo

    €19.36 €32.27
    • (4)

SKU: n140191

Žymos: žemės maitinimo lizdo, tv stovas, pastatytas lizdas, camara stendas, es lizdas sienos, rj11 jungtis, virtuvės lizdo, es lizdas, nuotolinio elektros lizdų, mobil telefono.

Specifikacija:

  • Įžeminimas: Standartinis Įžeminimas
  • Modelio Numeris: DS-258-RJ11-1-U1-B1
  • Prekės Pavadinimas: UBARO
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Formos: Stačiakampio formos
  • STANDARTAS: 258*86mm
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Savybės: Nuolatinis Stilius
  • Diegimo Tipas: Sienos Įtaisytą
  • Vardinė Srovė: 16A
  • Prašymas: Gyvenamųjų Namų / Bendrosios Paskirties

produkto aprašymas:

1、lizdo maitinimui mobiliųjų telefonų、skaitmeninių produktų ir kitų elektros ekvivalentai. 2、Šis produktas turėtų būti įdiegta profesinės elektrikas. 3、Ji yra visuotinai naudojamas daugelyje vietų ,tokie kaip:viešbutis、restoranas、namų、viešose vietose. 4、Medžiaga: Lizdas Skydelyje švelnina Prabanga Kristalų Stiklas atsparus Vandeniui, PC atspari Ugniai Atveju. 5、Spalva: Balta/Aukso/Juoda. 6、Aikštėje Modelis: 86 Tipo . 7、Įėjimo Įtampa: AC 110-250V 50/60Hz Max Srovė: 16A . 8、plokštės Dydis: 146x86mm/5.74x3.39 colių 9, Pakavimo vienam dėžutė: 1 VNT.+2 Varžtai .

KABELINĖS TELEVIZIJOS USB IR LIZDAS

Kabelinė TELEVIZIJA, uosto yra naudojamas tik namų kabelio laidai

Kompiuterio prievadas USB Lizdų

Laidinio kompiuterio prievadas yra naudojamas tik namų laidinio kompiuterių tinklo prievadas

Telefonas Port USB Lizdų

Laidinio telefono ryšio prievadas yra naudojamas tik namų laidinio telefono ryšio tinklo prievadas

Labiau tinka jūsų namų stilius

Grūdinto Stiklo plokštės Įvairių Spalvų Pasirinkimas

Jūs rasite tai, ko jums reikia čia

NE DISCOLORING

Ištrauka kartą ji atrodo NAUJAS

Grūdintas Stiklas JOKIŲ Pėdsakų

Atspari įbrėžimams ir randai

Lengva valyti Kaip NAUJAS

Stiklo tekstūros yra vientisas, lengva valyti ir nelaidus vandeniui ir ugniai

Konstrukcijas ir Komponentus

Prabanga stiklo plokštė Integruota apsaugos modulis Metalo liepsnos

SPECIFICTION

ATGAL LIZDAS

Įrengimas

Vokietijos Standarto kištukinis Lizdas Su Usb, Telefono 5V 2100mA

Vokietijos Standartiniai Lizdai

Prancūzijos Standartiniai Lizdai

Euro Standarto Kištukinis Lizdas

Skirtingų lizdų suderinti įvairių apačioje dėžės

Pristatymas:

1、Prašome atkreipti daugiau dėmesio į jūsų užsakymas adresą, kuris KAIP TIK savo pristatymo adresą. (Jei esate iš Rusijos, Prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai yra labai svarbu) 2、prekės bus išsiųstos per 5 darbo dienas po apmokėjimo. 3、Krovinių gabenimo per Nilson.lt europos sąjungos oficialusis internete, logistika, oro transportas. 4、 Prašome patikrinti daiktus, KAI GAVO, jei yra žala, per 7 dienas ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes patvirtinti ir suteikti jums su tirpalu, Prašome el. pašto Technikos inžinierius: [email protected].

Garantija :

1、3 metų Garantija,Vyras-padaryta žala nėra taikoma garantija. 2、Defektais problema, turi būti pateiktas per 7 darbo dienas nuo produkto pristatymo. 3、 Prašome įdiegti produktą su maitinimo išjungimas, kad būtų užtikrinta sauga, prašome atidžiai perskaityti naudojimo instrukcijas.

Susisiekite su mumis:

1、Jei jūs norite įdėti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. 2、Jei jums reikia norint (≥1500USD), patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime pasiūlyti jums keletą papildomų nuolaidų. 3、Jei turite kokių nors klausimų, Prašome kreiptis į mūsų Bendrovės klientų aptarnavimo el. paštas: [email protected]

Atsiliepimai:

1、Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių.Nepaisant mūsų skirtingomis kalbomis, gera nuotaika taip pat. 2、Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, ir mes pasiūlysime jums padėti anksčiau.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1、Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra ne, įtrauktų į laivybos kaina. 2、Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra). 3、mūsų klientams iš Brazi /Indija: jei jums pasirinkti bet greitas pristatymas(EMS/DHL), prašome palikti savo CPF skaičius/asmens TAPATYBĖS Kortelė dokumento kopiją, taip, kad užtikrinti mūsų teikiamų paslaugų paprastai. 4、Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.prašome neprieštaraujate 5、Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių ir Įvairių apšvietimo nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Jums taip pat patiktų