Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Gali Įrašo V202 Diagnostikos Sąsaja renault Can Clip PCB Su NEC Relay AN2131QC Visą Chip Auto Diagnostikos Įrankis

Gali Įrašo V202 Diagnostikos Sąsaja renault Can Clip PCB Su NEC Relay AN2131QC Visą Chip Auto Diagnostikos Įrankis

lizdo

    €79.45 €92.38
    • (0)

SKU: n139440

Žymos: psa com, honda skaitytuvas, 24v obd2 skaneris, FT232RQ, auto kamščiatraukis, gali klipas, įrašo "renault", programos renault diagnostikos, cdp delphi vieną valdyba, renault obd paslaugos.

Specifikacija:

  • Automobilių Gamintojo: Už Renault automobilių 1998-2019 Dauguma modelių
  • 2 straipsnis: B versija AN2131QC Aukso PCB
  • 1 straipsnis: B versija AN2131QC lustas
  • Programinės Įrangos Atnaujinimas: No
  • Programinės Įrangos Versija: V202
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Kodas Skaitytojai & Scan Įrankiai
  • Modelio Pavadinimas: už Renault can clip
  • Aparatinės Įrangos Versija: Naujas
  • Prekės Pavadinimas: toobdpro
  • 3 straipsnis: C Versija įprastas lustas
  • Kalbos: Švedų
  • PCB Lenta: Puikus Aukso PCB Lenta

Už Renault CAN Clip V202 Auto Diagnostikos Įrankis, su pilna chip AN2131QC Chip CANClip už Renault parama Multi-language

PUNKTAS 1: B versija + AN2131QC lustas

PUNKTAS 2: B versija + AN2131QC chip + Golden PCB

3 PUNKTĄ: C versija + Įprastas lustas

Kas kita su AN2131QC ir Normalus Žalia PCB?Normalus Žalia PCB gali tik diagnozuoti negali perprogramuoti.AN2131QC gali perprogramavimo .Įvairių iš PCB kokybės.Visą chip PCB yra daugiau kvalifikuotų ir stabe, nes ji turi tokį patį dizainą, kaip originalius NEC Japonija RELĖ.

Top 5 Priežasčių Gali Gauti Įrašą Renault

1. Naujausias Išleistas V202 ,dabartinę versiją 11.2020 Prekiautojas programa Renault Can Clip leidžia atlikti diagnostika ir konfigūracija visi moduliai Renault automobiliai.Įjungus programą, iki 31.12.2029 !!!

PLS PASTABA :CD Programinės įrangos ateina su V196, programinės įrangos atnaujinimas greičiau ,susisiekite su mumis siųsti Naujausias Parsisiųsti web resursą

2.Platus Sistemos Aprėptis : VARIKLIS, mechaninė pavarų perjungimo, Oro kondicionavimo sistema, SRS, ABS, ASR, MPL, GM, IMMO, KEYZESS EITI sistema, OBD-I ir t.t.

3. Update CD

4.Programms, Programinę įrangą, kaip Bonusus DOVANA (Tik siųsti nuorodą,Susisiekite su MUMIS) :

Reprog 191 naujas 15.10.2020 (Pardavėjo elektroninės duomenų bazės programinės įrangos Renault Automobiliai)Dialogys 4.78 Rus + 4.72 Lt ( Tai profesionalios kokybės programinės įrangos paketas yra idealiai tinka kiekvienam už "Renault" savininkas ir profesionalus mechanikas tiek.Dialogys yra viskas, nuo remonto vadovus ir jų dalių katalogai visiems modeliams .Dialogys programa pateikiama visa informacija apie automobilių ir mikroautobusais už RENAULT, o taip pat informacijos apie jų remontas ir aptarnavimas.) Pin Extractor ( apskaičiuoti pin (apv) Re/Dacia automobiliai , clip reprog kodas neprisijungęs perprogramavimas , įrašo raktas programavimo automobilio raktas/kortelė ) IMMO skaičiuoklė Vairuotojai senas RTL2002 (Windows 32bit)

5. Palaikomos languiges " Windows anglų kalba: lietuvių, vokiečių, danų, ispanų, suomių, prancūzų, italijos, norvegijos, nyderlandų, portugalijos, Rumunijos, švedijos, Brazilijos.

Palaikomos languiges " Windows šiame kalba: Japonų, arabų, ispanų, Baskų, bulgarų, katalonų, Kinų, kroatų, čekų, graikų, hebrajų, vengrų, Indoneziečių, korėjos, lenkijos, rusijos, serbijos, slovakijos, Slovėnijos, Tailando, turkijos.

Skelbimas:

1. Operacinė Sistema: Windows XP&WIN 7,Prašome uždaryti anti-virus programuotojas ir interneto išjungimas prieš įdiegti programinę įrangą

2. Prašome Nereikia Ardyti Įstaiga, Išskyrus Save, Ar Mes negali būti Atsakinga už Remonto

3. Prašome pastaba, jei norite naudoti sidabro Gali Įrašo adapteris, pirmiausia patikrinti, ar jūsų kompiuteris palaiko USB 2.0 standartą.Tik dabar taikomos 12V maitinimo adapterį ir prijunkite jį prie USB taip, kad visi 4 Led šviesos ir išgirsti ryšio garso, įsitikinkite, kad kompiuteris mato savo plokštę ir kažką susijusio pasirodo prietaiso medžio.

4.Taikyti pirmiau 12V arba 13V maitinimo adapterį ir prijunkite jį prie USB taip, kad visi 4 Led šviesos ir išgirsti ryšio garso, įsitikinkite, kad kompiuteris mato savo plokštę ir kažką susijusio pasirodo prietaiso .Kai Išvaizda Pranešimą ,Spauskite "Ne" ." "Jums yra dalis "Renault " Tinklas",pasirinkite "NE", Jeigu jūsų įrašą galite dirbti senesnės programinės įrangos versijos , Tada jūs norite dirbti su naujesne programinės įrangos versija, Dėmesį šios :Prieš naudojant naują programinę įrangą, jūs turite eiti į atnaujinimą , pasirinkite update,tada nereikia dirbti kompiuteriu , palaukite vieną minutę, ĮRAŠO ATNAUJINIMO yra pailsėti kartą, negali atšaukti atnaujinti.Prašome nereikia įdiegti senas SW ir naujas SW tame pačiame kompiuteryje, jei jums reikia įdiegti, pls pašalinti visus senus SW jūsų kompiuteryje, kitaip prietaisas gali būti su defektais.

Įvesti:

Už Renault CAN Clip Diagnostikos Sąsaja yra skirta diagnozuoti, skirtas Renault automobilių modeliai Su Multi-Funkcija ( žiūrėkite žemiau funkcija apibūdinimas dalis),Testavimo Sistema, įskaitant VARIKLIS, Automatinė pavarų Dėžė, Oro Kondicionavimo Sistema, SRS, ABS, ASR, MPL,Anti-praslydimo sistema, KEYZESS EITI Sistema ir OBD-II sistemas.

Už Renault antros kartos, yra techninės informacijos, su visiškai anglų operacija, naudojant tikrinimo ir programavimo funkcijas visus OBDII automobilių Prancūzija Originalus Automobiliai, tinka asmeniniam naudojimui ir įmonėms, norinčioms pasinaudoti populiariausių automobilių rinkos.

Funkcijos:

- kompiuterių testas

- automatinis bandymas visi kompiuteriai

- perprogramavimas

- bandymo oro pagalvė

- scan tool (OBD testai)

- Bazės Doc (prieiga prie Techninės Pastabos)

- fiziniai matavimai

- įnašas

- multimetras

VARIKLIS, Automatinė pavarų Dėžė, Oro Kondicionavimo Sistema, SRS, ABS, ASR, MPL,Anti-praslydimo sistema, KEYZESS EITI Sistema ir OBD-II sistemos ir kt...

Ryšys Ekranas :

*Už Renault Can Clip 12 Pin Kabelį Nuotrauką

*Už Renault Can Clip OBD Kabeliu Nuotrauką

Regestration veiksmus:

1.Po finišo Montavimas, nereikia paleisti savo Įrašą!!!

2.kopijuoti RSRwin.ext, kad C:\CLIP_X91\Lib\Application\

3. Tada paleiskite Įrašą, pasirinkite "Registruotis mane dabar" ir šalia

"Windows", pasirinkite "NE"!

4. Naudokite šį Mygtuką Registracija:

333DEF-111DEF-111DEF-222DEF-221DEF-000DEF

Išsami Montavimo Instrukcija:

1. Pašalinti ankstesnę versiją GALITE Įrašo, jei turite

2. JEI jūsų 1st įrengimas: Paleisti Įtrūkimai.reg, iš aplanko

"Kreko!GALI Įrašo" 1 ALL!!!!!

Po šių veiksmų, padaryti, diegti, GALITE, Clip

Po įdiegimo apdaila, ir jūs iš naujo paleisti, jums bus gauti SPX Registracijos....

Norėdami išvengti visam LAIKUI tai, atlikite šiuos veiksmus:

1. Alt+Ctrl+Del (Nužudyti procesas RSRWin.exe)

2. Ištrinti RSRWin.exe (į C:\Windows)

Jums taip pat patiktų