Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Kinų Žolelių Hemorojus Tepalas Exteral Skaidrus Gelis Gydant Pašalinti Mėsą, Hemorojus ar Išorinio Išangės Įtrūkimai

Kinų Žolelių Hemorojus Tepalas Exteral Skaidrus Gelis Gydant Pašalinti Mėsą, Hemorojus ar Išorinio Išangės Įtrūkimai

lizdo

    €9.86 €12.33
    • (3)

SKU: n139378

Žymos: vaistažolių pleistras, nutirpęs tatuiruotė, malšinantis tepalas, Hemorojus kremas, tepalas, hemorrhoid tepalas, hemorrhoid, clean gelio nagų, camal, žolinių hemorrhoid grietinėlės.

Specifikacija:

  • Name1: Hemorojus šaltas kompresas gelio
  • NAME3: Sumaišyti hemorojus Gipso
  • Name2: Analinis hemorojus Kremas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • NAME4: Hemorojus Tepalas
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null

Kinų Žolelių Hemorojus Tepalas Exteral Skaidrus Gelis Gydant Pašalinti Mėsą, Hemorojus ar Išorinio Išangės Įtrūkimai Pastaba: Šis produktas neturi išorinės pakuotės ir Kinijos vadovą.Dėl išsamesnės informacijos, prašome peržiūrėti informacijos puslapį.Naudojimo instrukcija [prekių pavadinimas] Lijun Kang* Yuzhian [Produkto Pavadinimas] Analinis hemorrhoid šaltas kompresas gelio [Produkto Aprašymas] Šis produktas yra sudarytas iš booster ir gelio; gelis, sudarytas iš karbomeras, išgrynintas vanduo, ir augalinis aliejus krepšelio sudėtis neturi ingredientų, kuri daro farmakologinį anti-opa ar metabolinio poveikio. [Tikimasi, Naudokite] Jis tinka šalto fizioterapija analinis sukelia diskomfortą vidaus ir išorės hemorojus.Jis naudojamas tik uždaras minkštųjų audinių. [Svoris] 3g/filialo, [Kaip naudotis] išoriniam naudojimui; tiesiog stumti arba tiesiogiai kreiptis į diskomfortą, kartą per dieną; kateteris yra už vieną kartą naudoti, ir ji turėtų būti išmesti, kai naudoti. [Atsargumo priemonės] 1. Šis produktas negali atstoti vaistų; 2. Draudžiama tų, kurie yra alergija į tai produktas, ir šalto, ir tiems, kurie turi alergija; 3. Šis produktas yra išjungtas, kai bruožus šio produkto pokytis; 4. Prašome įdėti ją į vietą, kur vaikai negali palieskite jį, ir moterys neturėtų naudoti. [Laikymo būdą] uždaromos, vėdinama, švari ir sausa vieta, ir susisiekti su nuodingų ir kenksmingų medžiagų, yra draudžiama. [Galiojimo laikotarpiu] dvejus metus

[Pagaminimo data] spalio 1 d., 2020 m. Šis produktas yra nacionalinės pirmos klasės medicinos prietaisas

Tonysmithm

    5
2021-01-11

доставка полтора месяца

Mikewcourtney

    5
2021-02-05

доставили за 2 дня до окончания срока защиты шло 3 месяца. трек неотслеживался, затем на границе таможня присвоила отслеживаемый трэк. и месяц валялось у них без движения.

Carollen1

    5
2020-12-05

Arrived everything correctly yesterday not so say still nothing sull product efficacy, I reserve more forward

Jums taip pat patiktų